Huis ten Wolde

Van JA tot Z Huis ten Wolde biedt u alle mogelijkheden om uw bruiloft onvergetelijk te maken voor u en uw gasten. Wij beloven u de kwaliteit en professionaliteit te bieden die uw bijzondere dag verdient. Onze weddingplanners denken graag met u mee om van uw bruiloft een fantastisch feest te maken. Het team van Huis ten Wolde staat voor u klaar om iedereen te ontvangen en te laten genieten van gastvrijheid op het hoogste niveau. Huis ten Wolde voldoet aan al uw wensen, of u nu kiest voor een kleine, intieme huwelijksdag of helemaal uit wil pakken met een grote bruiloft. Wij zorgen voor een schitterende dag en/of avond! U kunt binnen, maar ook buiten elkaar het ja-woord geven. Binnen in de knusse bibliotheek of buiten op het mooie terras, met uitzicht op de koeien in het weiland. Alles op één locatie, dat scheelt stress en reistijd. Bruidsfoto’s maken in het romantische Woldberg bos. Om een goed beeld te krijgen of Huis ten Wolde bij u past, ontvangen wij u graag voor een rondleiding en persoonlijk gesprek op onze locatie om al uw wensen door te nemen. Wij adviseren u hiervoor een afspraak te maken bij onze weddingplanners van Huis ten Wolde: Marijke Devos of Marjolein Mooij. U kunt hiervoor bellen naar 0521-535400 of mailen marjoleinmooij@huistenwolde.nl / marijkedevos@huistenwolde.nl Mocht u of een van uw gasten een bepaalde allergie hebben of een dieet volgen, dan houden wij hier natuurlijk rekening mee, indien dit van tevoren kenbaar is gemaakt. Wij beschikken ook over routekaartjes die u met de uitnodiging kunt meesturen voor uw gasten. Huis ten Wolde is een officiële trouwlocatie en daarom is het ook mogelijk om hier uw huwelijk officieel te laten voltrekken. Er zijn verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden voor het feest of de ceremonie, voor grote en kleinere gezelschappen.

Huis ten Wolde

  RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Restaurant
 • icon Hotel
 • icon Origineel
Budget
 • icon 5000 - 7500 euro
 • icon 7500 - 10.000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Modern
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Overnachten
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 4 zalen
 • Receptie: <= 150 gasten
 • Ceremonie: <= dan 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Huis ten Wolde

Van JA tot Z
Huis ten Wolde biedt u alle mogelijkheden om uw bruiloft onvergetelijk te maken voor u en uw gasten. Wij beloven u de kwaliteit en professionaliteit te bieden die uw bijzondere dag verdient. Onze weddingplanners denken graag met u mee om van uw bruiloft een fantastisch feest te maken. Het team van Huis ten Wolde staat voor u klaar om iedereen te ontvangen en te laten genieten van gastvrijheid op het hoogste niveau.

Huis ten Wolde voldoet aan al uw wensen, of u nu kiest voor een kleine, intieme huwelijksdag of helemaal uit wil pakken met een grote bruiloft. Wij zorgen voor een schitterende dag en/of avond!

U kunt binnen, maar ook buiten elkaar het ja-woord geven. Binnen in de knusse bibliotheek of buiten op het mooie terras, met uitzicht op de koeien in het weiland.
Alles op één locatie, dat scheelt stress en reistijd. Bruidsfoto’s maken in het romantische Woldberg bos.

Om een goed beeld te krijgen of Huis ten Wolde bij u past, ontvangen wij u graag voor een rondleiding en persoonlijk gesprek op onze locatie om al uw wensen door te nemen. Wij adviseren u hiervoor een afspraak te maken bij onze weddingplanners van Huis ten Wolde: Marijke Devos of Marjolein Mooij. U kunt hiervoor bellen naar 0521-535400 of mailen marjoleinmooij@huistenwolde.nl / marijkedevos@huistenwolde.nl

Mocht u of een van uw gasten een bepaalde allergie hebben of een dieet volgen, dan houden wij hier natuurlijk rekening mee, indien dit van tevoren kenbaar is gemaakt.
Wij beschikken ook over routekaartjes die u met de uitnodiging kunt meesturen voor uw gasten.

Huis ten Wolde is een officiële trouwlocatie en daarom is het ook mogelijk om hier uw huwelijk officieel te laten voltrekken.

Er zijn verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden voor het feest of de ceremonie, voor grote en kleinere gezelschappen.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden