Kasteel Cammingha

Het romantische Kasteel Cammingha is dé locatie voor uw trouwceremonie. Vier uw onvergetelijke huwelijksdag in een exclusieve locatie aan het water. Op een mooie, groene locatie aan de Kromme Rijn in Bunnik (bij Utrecht), vindt u Kasteel Cammingha. Een prachtig kasteel uit 1395 dat sfeer, romantiek en geschiedenis uitstraalt. Het kasteel is recent gerenoveerd en vormt nu het decor voor sprookjesachtige huwelijken! Sfeer, historie en exclusiviteit zijn de woorden die het kasteel definiëren. Het is exclusief en toch heel warm en toegankelijk. Het kasteel is tevens een officiële trouwlocatie van de Gemeente Bunnik. Kasteel Cammingha is gelegen naast De Landgoederij; een prachtige trouw,- en feestlocatie gevestigd in een oude boerderij met een moderne, trendy uitstraling terwijl de sfeer van vroeger en de authenticiteit bewaard zijn gebleven. U kunt uw huwelijksceremonie combineren met een receptie of diner in de kasteeltuin en/of een spetterend feest in De Landgoederij. Kasteel Cammingha en De Landgoederij ademen romantiek. Het prachtige kasteel, de mooie tuinen, de ligging aan het water en de sfeervolle ambiance van de oude boerderij maken het een unieke en bijzondere trouwlocatie. Samen hebben de locaties alles wat u zoekt: een mooie trouwzaal, terras aan het water, verschillende ruimtes en een geweldige feestzaal. Een impressie van de dag van uw dromen…. Terwijl uw gasten u opwachten op het terras maakt u een spetterende entree vanaf het water. Vervolgens vindt in de romantische Kromme Rijnzaal de trouwplechtigheid plaats. Aansluitend kunt u het glas heffen in de kasteeltuin en romantisch dineren in de kelderzaal van het kasteel of een van de grotere ruimtes in De Landgoederij. ’s Avonds barst het feest los in De Deel (feestzaal van De Landgoederij) en beleven u en uw gasten een avond om nooit meer te vergeten! We hopen dat deze presentatie u een goede indruk geeft van de mogelijkheden op de locatie. Tijdens een rondleiding kunt u zelf ervaren wat een romantiek en sfeer Kasteel Cammingha en De Landgoederij uitstralen! Het salesteam staat voor u klaar om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Kasteel Cammingha is onderdeel van Brothers Horeca Groep (BHG), een gerenommeerde horeca-organisatie met meer dan 17 jaar ervaring in het organiseren van feesten, partijen en evenementen. De Landgoederij heeft dus alle kennis in huis om, samen met u, de perfecte dag neer te zetten!

Kasteel Cammingha

10,0 RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Kasteel
Budget
 • icon 5000 - 7500 euro
 • icon 7500 - 10.000 euro
thema
 • icon Klassiek
 • icon Landelijk
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Overnachten
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 2 zalen
 • Receptie: <= 50 gasten
 • Ceremonie: <= 50 gasten
 • Feest: Niet opgegeven

Kasteel Cammingha

Het romantische Kasteel Cammingha is dé locatie voor uw trouwceremonie. Vier uw onvergetelijke huwelijksdag in een exclusieve locatie aan het water.

Op een mooie, groene locatie aan de Kromme Rijn in Bunnik (bij Utrecht), vindt u Kasteel Cammingha. Een prachtig kasteel uit 1395 dat sfeer, romantiek en geschiedenis uitstraalt. Het kasteel is recent gerenoveerd en vormt nu het decor voor sprookjesachtige huwelijken!

Sfeer, historie en exclusiviteit zijn de woorden die het kasteel definiëren. Het is exclusief en toch heel warm en toegankelijk. Het kasteel is tevens een officiële trouwlocatie van de Gemeente Bunnik.

Kasteel Cammingha is gelegen naast De Landgoederij; een prachtige trouw,- en feestlocatie gevestigd in een oude boerderij met een moderne, trendy uitstraling terwijl de sfeer van vroeger en de authenticiteit bewaard zijn gebleven. U kunt uw huwelijksceremonie combineren met een receptie of diner in de kasteeltuin en/of een spetterend feest in De Landgoederij.

Kasteel Cammingha en De Landgoederij ademen romantiek. Het prachtige kasteel, de mooie tuinen, de ligging aan het water en de sfeervolle ambiance van de oude boerderij maken het een unieke en bijzondere trouwlocatie. Samen hebben de locaties alles wat u zoekt: een mooie trouwzaal, terras aan het water, verschillende ruimtes en een geweldige feestzaal.

Een impressie van de dag van uw dromen…. Terwijl uw gasten u opwachten op het terras maakt u een spetterende entree vanaf het water. Vervolgens vindt in de romantische Kromme Rijnzaal de trouwplechtigheid plaats. Aansluitend kunt u het glas heffen in de kasteeltuin en romantisch dineren in de kelderzaal van het kasteel of een van de grotere ruimtes in De Landgoederij. ’s Avonds barst het feest los in De Deel (feestzaal van De Landgoederij) en beleven u en uw gasten een avond om nooit meer te vergeten!

We hopen dat deze presentatie u een goede indruk geeft van de mogelijkheden op de locatie. Tijdens een rondleiding kunt u zelf ervaren wat een romantiek en sfeer Kasteel Cammingha en De Landgoederij uitstralen! Het salesteam staat voor u klaar om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Kasteel Cammingha is onderdeel van Brothers Horeca Groep (BHG), een gerenommeerde horeca-organisatie met meer dan 17 jaar ervaring in het organiseren van feesten, partijen en evenementen. De Landgoederij heeft dus alle kennis in huis om, samen met u, de perfecte dag neer te zetten!

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden