Kasteel Heeswijk

Kasteel Heeswijk in Heeswijk Dinther behoort tot de meest karakteristieke historische (trouw)locaties van Nederland. Wie door de toegangspoort van Kasteel Heeswijk de kinderkopjes van de binnenplaats betreedt, stapt van het ene op het andere moment een andere wereld binnen. De rust, de stijl en de dynamiek van bijna duizend jaar historie, nemen u direct bij de hand en creëren een bijzonder soort - voelbare - energie. Zij draagt alle kenmerken van een goed bewaard geheim. De tegelijkertijd robuuste én sierlijke voormalige waterburcht, is monumentaal gelegen in de bossen iets ten zuidoosten van ’s-Hertogenbosch. Per jaar treden op Kasteel Heeswijk meer dan honderd geliefden met elkaar in het huwelijk. Voor elk van hen het begin van een droomreis die formeel in de Wapenzaal van het kasteel van start gaat. De Keldergewelven (tot 250 gasten) en het Koetshuis (tevens brasserie) mogen daarop jaarlijks duizenden feestvierende geestverwanten ontvangen. Sinds kort mag Kasteel Heeswijk bruidsparen en hun gasten, zelfs zijn meest exclusieve en prestigieuze zalen ter beschikking stellen: de Ridderzaal en de Salon. U komt met een voornemen, een plan, een droom wellicht en Kasteel Heeswijk zet er zijn ervaring, zijn historische pracht, maar vooral zijn gastvrijheid en zijn ziel en zaligheid tegenover. Omdat dat nu eenmaal in zijn wezen zit. En in dat van zijn medewerkers. Onze lijfspreuk? Kasteel Heeswijk: Vier seizoenen Inspiratie.

Kasteel Heeswijk

  RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Kasteel
 • icon Herenhuis
Budget
 • icon 7500 - 10.000 euro
 • icon > 10.000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Klassiek
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • Meer dan 4 zalen
 • Receptie: <= 150 gasten
 • Ceremonie: <= 50 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Maak online uw eigen offerte bij Kasteel Heeswijk!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Kasteel Heeswijk heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Kasteel Heeswijk

Kasteel Heeswijk in Heeswijk Dinther behoort tot de meest karakteristieke historische (trouw)locaties van Nederland.

Wie door de toegangspoort van Kasteel Heeswijk de kinderkopjes van de binnenplaats betreedt, stapt van het ene op het andere moment een andere wereld binnen. De rust, de stijl en de dynamiek van bijna duizend jaar historie, nemen u direct bij de hand en creëren een bijzonder soort - voelbare - energie.

Zij draagt alle kenmerken van een goed bewaard geheim. De tegelijkertijd robuuste én sierlijke voormalige waterburcht, is monumentaal gelegen in de bossen iets ten zuidoosten van ’s-Hertogenbosch.

Per jaar treden op Kasteel Heeswijk meer dan honderd geliefden met elkaar in het huwelijk. Voor elk van hen het begin van een droomreis die formeel in de Wapenzaal van het kasteel van start gaat. De Keldergewelven (tot 250 gasten) en het Koetshuis (tevens brasserie) mogen daarop jaarlijks duizenden feestvierende geestverwanten ontvangen. Sinds kort mag Kasteel Heeswijk bruidsparen en hun gasten, zelfs zijn meest exclusieve en prestigieuze zalen ter beschikking stellen: de Ridderzaal en de Salon.

U komt met een voornemen, een plan, een droom wellicht en Kasteel Heeswijk zet er zijn ervaring, zijn historische pracht, maar vooral zijn gastvrijheid en zijn ziel en zaligheid tegenover. Omdat dat nu eenmaal in zijn wezen zit. En in dat van zijn medewerkers. Onze lijfspreuk? Kasteel Heeswijk: Vier seizoenen Inspiratie.

Maak online uw eigen offerte bij Kasteel Heeswijk!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Kasteel Heeswijk heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden