Kasteel Wijenburg

Kasteel Wijenburg

Trouwen in je eigen kasteel?

Een compleet kasteel exclusief tot je beschikking? Die mogelijkheid biedt Kasteel Wijenburg. Of je nu kiest voor één enkele zaal of alle ruimtes…voor een klein of groot gezelschap…het betoverende Kasteel Wijenburg staat exclusief tot je beschikking, waarbij alle gastvrijheid volledig gericht is op jullie aanwezigheid en jullie wensen!

De dag begint al vroeg op kasteel Wijenburg als de bruid ’s ochtends in de Torenkamer met haar voorbereidingen aanvangt. De kapster, de visagist, het aantrekken van de jurk zijn de rituelen die passeren voordat de bruidegom, met het bruidsboeket, de bruid onder aan de trap van toren opwacht.

In de rustieke omgeving van het kasteel worden de foto’s gemaakt, in de boomgaarden, op de bruggetjes over de gracht en ook in het kasteel.

Als de gasten arriveren, worden ze feestelijk onthaald en naar de Blauwe Salon geleid voor de huwelijksvoltrekking. In het eeuwenoude romantische kerkje aan de overzijde van het kasteel vindt de kerkelijke inzegening plaats en na dit plechtige moment is het tijd voor Champagne & Bruidstaart!

Het diner vindt plaats in de authentieke Heerensalon, waar het bruidspaar de gasten op exquise gerechten trakteert die met liefde gemaakt zijn door de koks van het kasteel.

In de imposante Ridderzaal van het kasteel barst ’s avonds het feest los. Een swingende feestband, heerlijke drankjes en een mooi souperbuffet zorgen voor een daverend slot van de dag!

In de nacht verlaat het bruidspaar als eerste het feest en vanuit de Torenkamer wordt het bruidsboeket gegooid waarop de trouwlustigen, op het fraai verlichte Voorplein, al vol spanning staan te wachten.

De gasten blijven slapen in Hotel van Balveren, aan het begin van de oprijlaan, alwaar de volgende ochtend met een gezamenlijk ontbijt de dag besloten wordt.

Zie je dit scenario wel zitten of heb je hele andere plannen, kom langs en vertel ons je ideeën en wij laten je zien hoe ze op Kasteel Wijenburg werkelijkheid kunnen worden!

 

Reviews (0)

  Er zijn nog geen reviews geschreven voor Kasteel Wijenburg . Wees de eerste!

  EchteldGelderland

  Gegevens:

  • Soort locatie:
   KasteelKasteel
  • Budget:
   7500 - 10.000 euro7500 - 10.000 euro
  • Thema:
   RomantischRomantisch
   KlassiekKlassiek
   LandelijkLandelijk
  • Extra opties:
   HelikopterplaatsHelikopterplaats
   Officiele trouwlocatieOfficiele trouwlocatie
   OvernachtenOvernachten
   Buiten trouwenBuiten trouwen
   Exclusief huurbaarExclusief huurbaar
   Toegankelijk invalidenToegankelijk invaliden
  • Capaciteit
   Diner
   Ceremonie
   Feest
   Meer dan 4 zalen
   Meer dan 200 gasten
   Meer dan 200 gasten
   Meer dan 200 gasten

  Offerte Aanvragen

  Welke gelegenheden wilt u houden?
  Wacht!

  Bij Kasteel Wijenburg kunt u ook zelf een offerte maken!

  Hoe werkt dit?hoe werkt dit

  Direct online offerte maken

  direct online offerte
  Nieuw in Nederland!
  offerteUw offerteofferte
  De Offerte planner!
  Maak binnen 5 minuten online een (vrijblijvende) offerte!

  Kasteel Wijenburg heeft de online Offerte-planner! Plan uw bruiloft helemaal zelf online. U heeft direct alle kosten in één duidelijk overzicht

  Hoe werkt dit?
  RestauPijltje