Kasteel Wijenburg

Trouwen in je eigen kasteel? Een compleet kasteel exclusief tot je beschikking? Die mogelijkheid biedt Kasteel Wijenburg. Of je nu kiest voor één enkele zaal of alle ruimtes…voor een klein of groot gezelschap…het betoverende Kasteel Wijenburg staat exclusief tot je beschikking, waarbij alle gastvrijheid volledig gericht is op jullie aanwezigheid en jullie wensen! De dag begint al vroeg op kasteel Wijenburg als de bruid ’s ochtends in de Torenkamer met haar voorbereidingen aanvangt. De kapster, de visagist, het aantrekken van de jurk zijn de rituelen die passeren voordat de bruidegom, met het bruidsboeket, de bruid onder aan de trap van toren opwacht. In de rustieke omgeving van het kasteel worden de foto’s gemaakt, in de boomgaarden, op de bruggetjes over de gracht en ook in het kasteel. Als de gasten arriveren, worden ze feestelijk onthaald en naar de Blauwe Salon geleid voor de huwelijksvoltrekking. In het eeuwenoude romantische kerkje aan de overzijde van het kasteel vindt de kerkelijke inzegening plaats en na dit plechtige moment is het tijd voor Champagne & Bruidstaart! Het diner vindt plaats in de authentieke Heerensalon, waar het bruidspaar de gasten op exquise gerechten trakteert die met liefde gemaakt zijn door de koks van het kasteel. In de imposante Ridderzaal van het kasteel barst ’s avonds het feest los. Een swingende feestband, heerlijke drankjes en een mooi souperbuffet zorgen voor een daverend slot van de dag! In de nacht verlaat het bruidspaar als eerste het feest en vanuit de Torenkamer wordt het bruidsboeket gegooid waarop de trouwlustigen, op het fraai verlichte Voorplein, al vol spanning staan te wachten. De gasten blijven slapen in Hotel van Balveren, aan het begin van de oprijlaan, alwaar de volgende ochtend met een gezamenlijk ontbijt de dag besloten wordt. Zie je dit scenario wel zitten of heb je hele andere plannen, kom langs en vertel ons je ideeën en wij laten je zien hoe ze op Kasteel Wijenburg werkelijkheid kunnen worden!

Kasteel Wijenburg

  RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Kasteel
Budget
 • icon 7500 - 10.000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Klassiek
 • icon Landelijk
Extra opties
 • icon Helikopterplaats
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Overnachten
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • Meer dan 4 zalen
 • Receptie: > dan 200 gasten
 • Ceremonie: <= dan 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Maak online uw eigen offerte bij Kasteel Wijenburg !

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Kasteel Wijenburg heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Kasteel Wijenburg

Trouwen in je eigen kasteel?

Een compleet kasteel exclusief tot je beschikking? Die mogelijkheid biedt Kasteel Wijenburg. Of je nu kiest voor één enkele zaal of alle ruimtes…voor een klein of groot gezelschap…het betoverende Kasteel Wijenburg staat exclusief tot je beschikking, waarbij alle gastvrijheid volledig gericht is op jullie aanwezigheid en jullie wensen!

De dag begint al vroeg op kasteel Wijenburg als de bruid ’s ochtends in de Torenkamer met haar voorbereidingen aanvangt. De kapster, de visagist, het aantrekken van de jurk zijn de rituelen die passeren voordat de bruidegom, met het bruidsboeket, de bruid onder aan de trap van toren opwacht.

In de rustieke omgeving van het kasteel worden de foto’s gemaakt, in de boomgaarden, op de bruggetjes over de gracht en ook in het kasteel.

Als de gasten arriveren, worden ze feestelijk onthaald en naar de Blauwe Salon geleid voor de huwelijksvoltrekking. In het eeuwenoude romantische kerkje aan de overzijde van het kasteel vindt de kerkelijke inzegening plaats en na dit plechtige moment is het tijd voor Champagne & Bruidstaart!

Het diner vindt plaats in de authentieke Heerensalon, waar het bruidspaar de gasten op exquise gerechten trakteert die met liefde gemaakt zijn door de koks van het kasteel.

In de imposante Ridderzaal van het kasteel barst ’s avonds het feest los. Een swingende feestband, heerlijke drankjes en een mooi souperbuffet zorgen voor een daverend slot van de dag!

In de nacht verlaat het bruidspaar als eerste het feest en vanuit de Torenkamer wordt het bruidsboeket gegooid waarop de trouwlustigen, op het fraai verlichte Voorplein, al vol spanning staan te wachten.

De gasten blijven slapen in Hotel van Balveren, aan het begin van de oprijlaan, alwaar de volgende ochtend met een gezamenlijk ontbijt de dag besloten wordt.

Zie je dit scenario wel zitten of heb je hele andere plannen, kom langs en vertel ons je ideeën en wij laten je zien hoe ze op Kasteel Wijenburg werkelijkheid kunnen worden!

Maak online uw eigen offerte bij Kasteel Wijenburg !

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Kasteel Wijenburg heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden