Landgoed Beukenrode

Jachthuis Beukenrode is een prachtig onlangs geheel gerenoveerd Rijksmonument. Van ceremonie tot feest. Buiten of binnen. De authentieke locatie leent zich uitstekend voor een sfeervolle bruiloft. Uw bruiloft is een belangrijke dag met specifieke en persoonlijke wensen. Dit beseffen wij ons maar al te goed. Met onze jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het traject naar deze bijzondere dag is. Daarom schenkt het team van Jachthuis Beukenrode veel aandacht aan dit traject. Geen vraag is te gek en gezamenlijk wordt de route naar uw bruiloft uitgestippeld om er een onvergetelijke en unieke dag van te maken. Er zijn verschillende mogelijkheden om van uw bruiloft een unieke beleving en onvergetelijke dag te maken. Met mooi stralend weer is het mogelijk om de ceremonie buiten te laten plaats vinden. Of dit nu onder het koningskoppel, onze 150 jaar oude eik en beuk, of op ons terras bij de vijver, of onder onze punttent is. Het Jachthuis is een officieel Huis der Gemeente. Hierdoor kunt u officieel het ‘ja’ woord exclusief op Jachthuis Beukenrode aan elkaar geven. Mocht de prachtige Engelse landschapstuin minder goed bij uw wensen aansluiten biedt het sfeervolle Jachthuis ook tal van mogelijkheden. De prachtige originele Tuinkamer biedt fantastisch uitzicht over de vijver en ademt historie en sfeer. De serre biedt daarbij de mogelijkheid om de buitenomgeving met binnen te verbinden. Uiteraard kan Jachthuis Beukenrode uw gehele catering verzorgen. Daarbij zorgt onze vriendelijke bediening ervoor dat u alle aandacht aan elkaar en aan uw gasten kunt geven en dat u samen met uw familie en vrienden optimaal kunt genieten van een onvergetelijke dag.

Landgoed Beukenrode

10,0 RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Herenhuis
 • icon Landgoed
Budget
 • icon 5000 - 7500 euro
 • icon 7500 - 10.000 euro
thema
 • icon Klassiek
 • icon Landelijk
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • Meer dan 4 zalen
 • Receptie: <= 100 gasten
 • Ceremonie: Niet opgegeven
 • Feest: > 200 gasten

Landgoed Beukenrode

Jachthuis Beukenrode is een prachtig onlangs geheel gerenoveerd Rijksmonument. Van ceremonie tot feest. Buiten of binnen. De authentieke locatie leent zich uitstekend voor een sfeervolle bruiloft.

Uw bruiloft is een belangrijke dag met specifieke en persoonlijke wensen. Dit beseffen wij ons maar al te goed. Met onze jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het traject naar deze bijzondere dag is. Daarom schenkt het team van Jachthuis Beukenrode veel aandacht aan dit traject. Geen vraag is te gek en gezamenlijk wordt de route naar uw bruiloft uitgestippeld om er een onvergetelijke en unieke dag van te maken.

Er zijn verschillende mogelijkheden om van uw bruiloft een unieke beleving en onvergetelijke dag te maken. Met mooi stralend weer is het mogelijk om de ceremonie buiten te laten plaats vinden. Of dit nu onder het koningskoppel, onze 150 jaar oude eik en beuk, of op ons terras bij de vijver, of onder onze punttent is. Het Jachthuis is een officieel Huis der Gemeente. Hierdoor kunt u officieel het ‘ja’ woord exclusief op Jachthuis Beukenrode aan elkaar geven.

Mocht de prachtige Engelse landschapstuin minder goed bij uw wensen aansluiten biedt het sfeervolle Jachthuis ook tal van mogelijkheden. De prachtige originele Tuinkamer biedt fantastisch uitzicht over de vijver en ademt historie en sfeer. De serre biedt daarbij de mogelijkheid om de buitenomgeving met binnen te verbinden.

Uiteraard kan Jachthuis Beukenrode uw gehele catering verzorgen. Daarbij zorgt onze vriendelijke bediening ervoor dat u alle aandacht aan elkaar en aan uw gasten kunt geven en dat u samen met uw familie en vrienden optimaal kunt genieten van een onvergetelijke dag.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden