Landgoed de Uitkijk

TROUWEN OP EEN LANDGOED IN HET BOS Uw droom laten uit komen om te trouwen op een landgoed in het bos? Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn is een unieke trouwlocatie, waar het mogelijk is om buiten in het bos te trouwen. Uitzicht over heideveld, vogeltjes fluiten, feestelijke bloemdecoraties en de wind die zachtjes door de bomen ruist. Uw ja-woord wordt onvergetelijk op een landgoed in het bos. Landgoed de Uitkijk is een officiële trouwlocatie van de gemeente Hellendoorn. Gelegen aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug in Overijssel. U kunt uw gedenkwaardige dag naar wens invullen. Het exclusief afhuren van het landgoed behoort tot de mogelijkheden. Wij beschikken over 12 hotelkamers en één luxe suite met bubbelbad. Fijn om de volgende ochtend bij het ontbijt met uw select gezelschap na te praten over uw huwelijksdag. De terrassen rondom Landgoed de Uitkijk, grenzen aan alle feestzalen en ontvangstruimtes. Midden in de natuur snijdt u de bruidstaart aan of proost u met een glas champagne. Trouwen op een landgoed in het bos is sprookjesachtig en biedt uw verschillende sfeervolle mogelijkheden om uw huwelijksdag aan te kleden. Wij bespreken graag uw wensen en denken met u mee om uw trouwdag onvergetelijk te maken. Geniet van pure gerechten, gemaakt van regionale producten. Alle hapjes, buffetten, diners of outdoor cooking diners worden door onze chef-kok zelf samengesteld met dagverse ingrediënten. De sommelier zorgt voor een bijpassend wijnarrangement. Puur genieten is waar Landgoed de Uitkijk voor staat.

Landgoed de Uitkijk

10,0 RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Landgoed
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Landelijk
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Overnachten
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 2 zalen
 • Receptie: <= 50 gasten
 • Ceremonie: <= 50 gasten
 • Feest: <= 50 gasten

Landgoed de Uitkijk

TROUWEN OP EEN LANDGOED IN HET BOS
Uw droom laten uit komen om te trouwen op een landgoed in het bos? Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn is een unieke trouwlocatie, waar het mogelijk is om buiten in het bos te trouwen. Uitzicht over heideveld, vogeltjes fluiten, feestelijke bloemdecoraties en de wind die zachtjes door de bomen ruist. Uw ja-woord wordt onvergetelijk op een landgoed in het bos.

Landgoed de Uitkijk is een officiële trouwlocatie van de gemeente Hellendoorn. Gelegen aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug in Overijssel. U kunt uw gedenkwaardige dag naar wens invullen. Het exclusief afhuren van het landgoed behoort tot de mogelijkheden. Wij beschikken over 12 hotelkamers en één luxe suite met bubbelbad. Fijn om de volgende ochtend bij het ontbijt met uw select gezelschap na te praten over uw huwelijksdag.

De terrassen rondom Landgoed de Uitkijk, grenzen aan alle feestzalen en ontvangstruimtes. Midden in de natuur snijdt u de bruidstaart aan of proost u met een glas champagne. Trouwen op een landgoed in het bos is sprookjesachtig en biedt uw verschillende sfeervolle mogelijkheden om uw huwelijksdag aan te kleden. Wij bespreken graag uw wensen en denken met u mee om uw trouwdag onvergetelijk te maken.

Geniet van pure gerechten, gemaakt van regionale producten. Alle hapjes, buffetten, diners of outdoor cooking diners worden door onze chef-kok zelf samengesteld met dagverse ingrediënten. De sommelier zorgt voor een bijpassend wijnarrangement. Puur genieten is waar Landgoed de Uitkijk voor staat.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden