Landgoed huis de Voorst

Landgoed Huis de Voorst Een persoonlijke, vorstelijke trouwdag Prachtige tuinen, adembenemende plekken langs de oude slotgracht en een paleis met koninklijke allure vormen een unieke entourage voor jullie huwelijksdag. Deze trouwlocatie in het Gelderse Eefde, ook wel het Versailles van de Achterhoek genoemd, biedt alles onder één dak. Van huwelijksvoltrekking en kerkelijke inzegening tot het diner, feest en overnachten in een bruidssuite met hemelbed. Jullie gasten raken betoverd door de sfeervolle ruimtes die jullie huwelijksdag een vorstelijk tintje geven, zoals de stijlvolle bibliotheek, de authentieke gravinnenkamer of de trendy witte loungeopstelling in de Koningskamer. De bruidstaart aansnijden of een huwelijksceremonie in de buitenlucht? Bij mooi weer kunnen jullie gebruik maken van de Engelse landschapstuin met prieel. Of kies voor de omsloten privétuin als ideale entourage voor een intiem diner. Wat dachten jullie van huiseigen vervoer? Een stijlvolle Bentley Arnage met chauffeur staat kosteloos tot jullie beschikking. Of laat jullie, tegen een kleine vergoeding, romantisch rijden in één van de oude koetsen van het landgoed. Een spetterende aankomst? Ashford Wedding Designers, onderdeel van Landgoed Huis de Voorst, beschikt over een huiseigen helikopter. Voor een persoonlijk ontworpen bruiloft is individuele benadering de key. Met als motto ‘denken in mogelijkheden’ Graag ondersteunen de Wedding designers jullie bij individuele wensen en in de gehele organisatie van jullie grote dag. De eigen Patissier ontwerpt elke gewenste, onalledaagse ‘niets is te gek’ bruidstaart. Landgoed Huis de Voorst heeft een ervaren team aan stylisten die elke gewenste style & aankleding kan verzorgen. Trendy & lounge of klassiek met frisse kleuren. Onze Interior & Wedding stylist neemt zich graag de tijd om jullie persoonlijke smaak te realiseren. In deze service zijn wij uniek. Alles onder één dak zonder enige stress of verhuizing.

Landgoed huis de Voorst

2,6 RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Kasteel
 • icon Herenhuis
Budget
 • icon 7500 - 10.000 euro
 • icon > 10.000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Klassiek
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • Meer dan 4 zalen
 • Receptie: > dan 200 gasten
 • Ceremonie: <= 50 gasten
 • Feest: <= 50 gasten

Landgoed huis de Voorst

Landgoed Huis de Voorst
Een persoonlijke, vorstelijke trouwdag
Prachtige tuinen, adembenemende plekken langs de oude slotgracht en een paleis met koninklijke allure vormen een unieke entourage voor jullie huwelijksdag. Deze trouwlocatie in het Gelderse Eefde, ook wel het Versailles van de Achterhoek genoemd, biedt alles onder één dak. Van huwelijksvoltrekking en kerkelijke inzegening tot het diner, feest en overnachten in een bruidssuite met hemelbed. Jullie gasten raken betoverd door de sfeervolle ruimtes die jullie huwelijksdag een vorstelijk tintje geven, zoals de stijlvolle bibliotheek, de authentieke gravinnenkamer of de trendy witte loungeopstelling in de Koningskamer.

De bruidstaart aansnijden of een huwelijksceremonie in de buitenlucht? Bij mooi weer kunnen jullie gebruik maken van de Engelse landschapstuin met prieel. Of kies voor de omsloten privétuin als ideale entourage voor een intiem diner. Wat dachten jullie van huiseigen vervoer? Een stijlvolle Bentley Arnage met chauffeur staat kosteloos tot jullie beschikking. Of laat jullie, tegen een kleine vergoeding, romantisch rijden in één van de oude koetsen van het landgoed. Een spetterende aankomst? Ashford Wedding Designers, onderdeel van Landgoed Huis de Voorst, beschikt over een huiseigen helikopter.

Voor een persoonlijk ontworpen bruiloft is individuele benadering de key. Met als motto ‘denken in mogelijkheden’ Graag ondersteunen de Wedding designers jullie bij individuele wensen en in de gehele organisatie van jullie grote dag. De eigen Patissier ontwerpt elke gewenste, onalledaagse ‘niets is te gek’ bruidstaart. Landgoed Huis de Voorst heeft een ervaren team aan stylisten die elke gewenste style & aankleding kan verzorgen. Trendy & lounge of klassiek met frisse kleuren. Onze Interior & Wedding stylist neemt zich graag de tijd om jullie persoonlijke smaak te realiseren. In deze service zijn wij uniek.

Alles onder één dak zonder enige stress of verhuizing.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden