Landgoed huis de Voorst

Landgoed huis de Voorst

Landgoed Huis de Voorst
Een persoonlijke, vorstelijke trouwdag
Prachtige tuinen, adembenemende plekken langs de oude slotgracht en een paleis met koninklijke allure vormen een unieke entourage voor jullie huwelijksdag. Deze trouwlocatie in het Gelderse Eefde, ook wel het Versailles van de Achterhoek genoemd, biedt alles onder één dak. Van huwelijksvoltrekking en kerkelijke inzegening tot het diner, feest en overnachten in een bruidssuite met hemelbed. Jullie gasten raken betoverd door de sfeervolle ruimtes die jullie huwelijksdag een vorstelijk tintje geven, zoals de stijlvolle bibliotheek, de authentieke gravinnenkamer of de trendy witte loungeopstelling in de Koningskamer.

De bruidstaart aansnijden of een huwelijksceremonie in de buitenlucht? Bij mooi weer kunnen jullie gebruik maken van de Engelse landschapstuin met prieel. Of kies voor de omsloten privétuin als ideale entourage voor een intiem diner. Wat dachten jullie van huiseigen vervoer? Een stijlvolle Bentley Arnage met chauffeur staat kosteloos tot jullie beschikking. Of laat jullie, tegen een kleine vergoeding, romantisch rijden in één van de oude koetsen van het landgoed. Een spetterende aankomst? Ashford Wedding Designers, onderdeel van Landgoed Huis de Voorst, beschikt over een huiseigen helikopter.

Voor een persoonlijk ontworpen bruiloft is individuele benadering de key. Met als motto ‘denken in mogelijkheden’ Graag ondersteunen de Wedding designers jullie bij individuele wensen en in de gehele organisatie van jullie grote dag. De eigen Patissier ontwerpt elke gewenste, onalledaagse ‘niets is te gek’ bruidstaart. Landgoed Huis de Voorst heeft een ervaren team aan stylisten die elke gewenste style & aankleding kan verzorgen. Trendy & lounge of klassiek met frisse kleuren. Onze Interior & Wedding stylist neemt zich graag de tijd om jullie persoonlijke smaak te realiseren. In deze service zijn wij uniek.

Alles onder één dak zonder enige stress of verhuizing.

 

Reviews (0)

  Er zijn nog geen reviews geschreven voor Landgoed huis de Voorst. Wees de eerste!

  EefdeGelderland

  Gegevens:

  • Soort locatie:
   KasteelKasteel
   HerenhuisHerenhuis
  • Budget:
   7500 - 10.000 euro7500 - 10.000 euro
   > 10.000 euro> 10.000 euro
  • Thema:
   RomantischRomantisch
   KlassiekKlassiek
   BosrijkBosrijk
  • Extra opties:
   Buiten trouwenBuiten trouwen
   Exclusief huurbaarExclusief huurbaar
   Toegankelijk invalidenToegankelijk invaliden
  • Capaciteit
   Diner
   Ceremonie
   Feest
   Meer dan 4 zalen
   Meer dan 200 gasten
   Tot 50 gasten
   Tot 50 gasten

  Offerte Aanvragen

  Welke gelegenheden wilt u houden?

  Direct online offerte maken

  direct online offerte
  Nieuw in Nederland!
  offerteUw offerteofferte
  De Offerte planner!
  Maak binnen 5 minuten online een (vrijblijvende) offerte!Hoe werkt dit?
  RestauPijltje