Landgoed huis de Voorst

Landgoed Huis de Voorst Een persoonlijke, vorstelijke trouwdag Prachtige tuinen, adembenemende plekken langs de oude slotgracht en een paleis met koninklijke allure vormen een unieke entourage voor jullie huwelijksdag. Deze trouwlocatie in het Gelderse Eefde, ook wel het Versailles van de Achterhoek genoemd, biedt alles onder één dak. Van huwelijksvoltrekking en kerkelijke inzegening tot het diner, feest en overnachten in een bruidssuite met hemelbed. Jullie gasten raken betoverd door de sfeervolle ruimtes die jullie huwelijksdag een vorstelijk tintje geven, zoals de stijlvolle bibliotheek, de authentieke gravinnenkamer of de trendy witte loungeopstelling in de Koningskamer. De bruidstaart aansnijden of een huwelijksceremonie in de buitenlucht? Bij mooi weer kunnen jullie gebruik maken van de Engelse landschapstuin met prieel. Of kies voor de omsloten privétuin als ideale entourage voor een intiem diner. Wat dachten jullie van huiseigen vervoer? Een stijlvolle Bentley Arnage met chauffeur staat kosteloos tot jullie beschikking. Of laat jullie, tegen een kleine vergoeding, romantisch rijden in één van de oude koetsen van het landgoed. Een spetterende aankomst? Ashford Wedding Designers, onderdeel van Landgoed Huis de Voorst, beschikt over een huiseigen helikopter. Voor een persoonlijk ontworpen bruiloft is individuele benadering de key. Met als motto ‘denken in mogelijkheden’ Graag ondersteunen de Wedding designers jullie bij individuele wensen en in de gehele organisatie van jullie grote dag. De eigen Patissier ontwerpt elke gewenste, onalledaagse ‘niets is te gek’ bruidstaart. Landgoed Huis de Voorst heeft een ervaren team aan stylisten die elke gewenste style & aankleding kan verzorgen. Trendy & lounge of klassiek met frisse kleuren. Onze Interior & Wedding stylist neemt zich graag de tijd om jullie persoonlijke smaak te realiseren. In deze service zijn wij uniek. Alles onder één dak zonder enige stress of verhuizing.

Landgoed huis de Voorst

5,4 RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Kasteel
 • icon Herenhuis
Budget
 • icon 7500 - 10.000 euro
 • icon > 10.000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Klassiek
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • Meer dan 4 zalen
 • Receptie: > dan 200 gasten
 • Ceremonie: <= 50 gasten
 • Feest: <= 50 gasten

Landgoed huis de Voorst

Landgoed Huis de Voorst
Een persoonlijke, vorstelijke trouwdag
Prachtige tuinen, adembenemende plekken langs de oude slotgracht en een paleis met koninklijke allure vormen een unieke entourage voor jullie huwelijksdag. Deze trouwlocatie in het Gelderse Eefde, ook wel het Versailles van de Achterhoek genoemd, biedt alles onder één dak. Van huwelijksvoltrekking en kerkelijke inzegening tot het diner, feest en overnachten in een bruidssuite met hemelbed. Jullie gasten raken betoverd door de sfeervolle ruimtes die jullie huwelijksdag een vorstelijk tintje geven, zoals de stijlvolle bibliotheek, de authentieke gravinnenkamer of de trendy witte loungeopstelling in de Koningskamer.

De bruidstaart aansnijden of een huwelijksceremonie in de buitenlucht? Bij mooi weer kunnen jullie gebruik maken van de Engelse landschapstuin met prieel. Of kies voor de omsloten privétuin als ideale entourage voor een intiem diner. Wat dachten jullie van huiseigen vervoer? Een stijlvolle Bentley Arnage met chauffeur staat kosteloos tot jullie beschikking. Of laat jullie, tegen een kleine vergoeding, romantisch rijden in één van de oude koetsen van het landgoed. Een spetterende aankomst? Ashford Wedding Designers, onderdeel van Landgoed Huis de Voorst, beschikt over een huiseigen helikopter.

Voor een persoonlijk ontworpen bruiloft is individuele benadering de key. Met als motto ‘denken in mogelijkheden’ Graag ondersteunen de Wedding designers jullie bij individuele wensen en in de gehele organisatie van jullie grote dag. De eigen Patissier ontwerpt elke gewenste, onalledaagse ‘niets is te gek’ bruidstaart. Landgoed Huis de Voorst heeft een ervaren team aan stylisten die elke gewenste style & aankleding kan verzorgen. Trendy & lounge of klassiek met frisse kleuren. Onze Interior & Wedding stylist neemt zich graag de tijd om jullie persoonlijke smaak te realiseren. In deze service zijn wij uniek.

Alles onder één dak zonder enige stress of verhuizing.

reviewer

GJA Vogelaar Getrouwd op 31-07-2021

5,4 RAPPORTCIJFER
AANBEVOLEN

Op 31 Juli 2021 kwam ik hier voor het eerst. De eerste indruk was "mooie omgeving" en de ontvangst door een hostess was vriendelijk (COVID checks) Punten van kritiek:
1. Security was slecht, de sleutels van de kamers in het koetshuis lagen op een tafel, maar een sleutel terwijl wij onze "suite" deelden met een ander stel. Ik moest onze kamer onafgesloten laten.... dilettantisch.
2. Het diner werd te laat geserveerd, de tijd tussen de gangen was te lang en er was geen gerant die informeerde of alles naar wens was, slordig en onprofessioneel
3. De bruidstaart stond op omvallen en zag er niet uit. Wanneer er iets pico bello uit moet zien behalve het bruidspaar is dat de taart wel. Onbegrijpelijk dat dit door het management werd getolereerd.
4. Management: schitterde door afwezigheid althans in mijn waarneming en moet dus als zwak worden gekwalificeerd.
Meisjes achter de bar de mevrouw voor de bloemen waren heel vriendelijk, ik weet niet of die bij Huis de Voorst hoorden.
5. het sanitair op de kamer was oud en het maakte een wat "groezelige" indruk.

Conclusie: Ik kan deze venue niet aanbevelen voor een bruiloft en ik zou het zelfs willen afraden omdat er m.i. betere alternatieven zijn.

22-08-2021
 • Service op de dag

 • Prijs / kwaliteit

 • Uitstraling

 • Eten en drinken

 • Totale gevoel

 • Planningstraject

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden