Landgoedhotel Villa Vennendal

Trouwen in een prachtig Landgoedhotel Landgoedhotel Villa Vennendal is nu ook een officiële trouwlocatie! Wilt u de ceremonie houden in de Wintertuin met glazen dak en gigantische kroonluchter, of in de Lentezaal met openslaande deuren naar het landgoed? Het hotel is gelegen op een 5 hectare groot landgoed met fraai aangelegde tuinen, eeuwenoude bomen, romantische bruggetjes en vennen en is de perfecte plek om uw romantische trouwdag te vieren! Deze dag kan al beginnen door het bruidspaar met een unieke Oldtimer trouwauto met chauffeur van huis op te halen. Na het officiële gedeelte in de sfeervol en romantisch ingerichte trouwzaal bieden we de mogelijkheid van een grootse receptie met bruidstaart en champagnetoren in de mooie Zomerzaal, een romantisch diner of (thema) buffet in de Wintertuin met glazen dak, een spetterend feest in de Herfstzalen of bij mooi weer een geweldig tuinfeest op het landgoed met uitzicht op de Engelse landschapstuin, compleet met Pagodetent en vuurkorven. Er zijn talloze mogelijkheden, mede doordat er een aantal prachtige ruimtes zijn die aangepast kunnen worden aan het aantal gasten; zowel voor kleine gezelschappen als voor grote feesten tot maximaal driehonderd personen. Het bruidspaar heeft de beschikking over een eigen bruidshuis met ligbad, sfeervol ingerichte huiskamer met open haard en ’s ochtends serveren wij een ontbijt op bed met bubbels! Voor gasten die van ver komen willen overnachten is er voldoende hotelaccommodatie. Het kan allemaal! Heeft u speciale wensen voor uw bruiloft? Onze enthousiaste weddingplanner staat u graag te woord!

Landgoedhotel Villa Vennendal

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Landgoed
 • icon Hotel
 • icon Origineel
Budget
 • icon 0 - 2500 euro
 • icon 2500 - 5000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Landelijk
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Overnachten
 • icon Buiten trouwen
Capaciteit
 • Meer dan 4 zalen
 • Receptie: > dan 200 gasten
 • Ceremonie: <= 100 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Landgoedhotel Villa Vennendal

Trouwen in een prachtig Landgoedhotel

Landgoedhotel Villa Vennendal is nu ook een officiële trouwlocatie! Wilt u de ceremonie houden in de Wintertuin met glazen dak en gigantische kroonluchter, of in de Lentezaal met openslaande deuren naar het landgoed? Het hotel is gelegen op een 5 hectare groot landgoed met fraai aangelegde tuinen, eeuwenoude bomen, romantische bruggetjes en vennen en is de perfecte plek om uw romantische trouwdag te vieren!

Deze dag kan al beginnen door het bruidspaar met een unieke Oldtimer trouwauto met chauffeur van huis op te halen. Na het officiële gedeelte in de sfeervol en romantisch ingerichte trouwzaal bieden we de mogelijkheid van een grootse receptie met bruidstaart en champagnetoren in de mooie Zomerzaal, een romantisch diner of (thema) buffet in de Wintertuin met glazen dak, een spetterend feest in de Herfstzalen of bij mooi weer een geweldig tuinfeest op het landgoed met uitzicht op de Engelse landschapstuin, compleet met Pagodetent en vuurkorven.

Er zijn talloze mogelijkheden, mede doordat er een aantal prachtige ruimtes zijn die aangepast kunnen worden aan het aantal gasten; zowel voor kleine gezelschappen als voor grote feesten tot maximaal driehonderd personen. Het bruidspaar heeft de beschikking over een eigen bruidshuis met ligbad, sfeervol ingerichte huiskamer met open haard en ’s ochtends serveren wij een ontbijt op bed met bubbels! Voor gasten die van ver komen willen overnachten is er voldoende hotelaccommodatie.

Het kan allemaal! Heeft u speciale wensen voor uw bruiloft? Onze enthousiaste weddingplanner staat u graag te woord!

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden