Pannûkoek

<p>Er zijn van die plaatsen, die het gewone overstijgen: Onze locatie gelegen op Fort Isabella in Vught is zo'n plek. Een bruisende locatie met een bijzonder karakter, midden in de natuur en toch dichtbij het centrum van ’s-Hertogenbosch en Vught, bovendien pal naast de uitvalswegen A2 (Utrecht – Eindhoven) en N65. De historie leeft er voort én er is volop ruimte voor het vieren van je bruiloft. Je kunt bij Fort Isabella de hele dag van verschillende ongedwongen sferen genieten. Een écht dagje uit voor alle gasten. Bij goed en minder weer. Ook kinderen voelen zich hier meer dan thuis. Ze kunnen zich vrij bewegen over het terrein van Fort Isabella of erbuiten in de bossen van de Zuiderwaterlinie. Tenslotte is er ook een speeltuin voor de kleintjes om te ravotten. Van de ceremonie die veelal wordt gehouden in onze monumentale kiosk is het een kleine gang naar onze restaurants met een warme en gezellig uitstraling. Een ceremonie in onze achtertuin met zicht op de oude bomenstand behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Fort Isabella is een historisch monument met een rijk verleden. Ooit de plek waar in 1611 het Eeuwig Edict is bedacht door de aartshertogen Albrecht en Isabella. Het is één van de bekendste en meest geciteerde wetten uit het ‘ancient régime’ en was de eerste aanzet tot een algemeen wetboek in de Zuidelijke Nederlanden. Leuk stukje historie? Zeker, maar ook de voorloper van de burgerlijke stand zoals die bijna 200 jaar later werd ingevoerd. Een kans dus om te trouwen op de plek waar het Burgerlijk Huwelijk feitelijk is ontstaan. We hebben ruime ervaring met Bruiloften en hebben deze ook in tijden van Corona georganiseerd. Onzeker over de toekomst met Corona, maar toch trouwplannen? Dat snappen wij! U kunt boeken met Corona-garantie en zonder aanbetaling*. In alle rust de mogelijkheden bekijken, kijk gerust rond op onze trouwmodule en stel uw huwelijk volledig naar wens samen. Wij verzorgen zelfs een eigen trouwsite en volledig draaiboek. Graag tot ziens! *informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden</p>

Pannûkoek

  RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Herenhuis
 • icon Restaurant
 • icon Origineel
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Klassiek
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 2 zalen
 • Receptie: > dan 200 gasten
 • Ceremonie: <= 150 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Maak online uw eigen offerte bij Pannûkoek!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Pannûkoek heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Pannûkoek

<p>Er zijn van die plaatsen, die het gewone overstijgen: Onze locatie gelegen op Fort Isabella in Vught is zo'n plek. Een bruisende locatie met een bijzonder karakter, midden in de natuur en toch dichtbij het centrum van ’s-Hertogenbosch en Vught, bovendien pal naast de uitvalswegen A2 (Utrecht – Eindhoven) en N65. De historie leeft er voort én er is volop ruimte voor het vieren van je bruiloft.

Je kunt bij Fort Isabella de hele dag van verschillende ongedwongen sferen genieten. Een écht dagje uit voor alle gasten. Bij goed en minder weer. Ook kinderen voelen zich hier meer dan thuis. Ze kunnen zich vrij bewegen over het terrein van Fort Isabella of erbuiten in de bossen van de Zuiderwaterlinie. Tenslotte is er ook een speeltuin voor de kleintjes om te ravotten.

Van de ceremonie die veelal wordt gehouden in onze monumentale kiosk is het een kleine gang naar onze restaurants met een warme en gezellig uitstraling. Een ceremonie in onze achtertuin met zicht op de oude bomenstand behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Fort Isabella is een historisch monument met een rijk verleden. Ooit de plek waar in 1611 het Eeuwig Edict is bedacht door de aartshertogen Albrecht en Isabella. Het is één van de bekendste en meest geciteerde wetten uit het ‘ancient régime’ en was de eerste aanzet tot een algemeen wetboek in de Zuidelijke Nederlanden. Leuk stukje historie? Zeker, maar ook de voorloper van de burgerlijke stand zoals die bijna 200 jaar later werd ingevoerd. Een kans dus om te trouwen op de plek waar het Burgerlijk Huwelijk feitelijk is ontstaan.

We hebben ruime ervaring met Bruiloften en hebben deze ook in tijden van Corona georganiseerd. Onzeker over de toekomst met Corona, maar toch trouwplannen? Dat snappen wij! U kunt boeken met Corona-garantie en zonder aanbetaling*. In alle rust de mogelijkheden bekijken, kijk gerust rond op onze trouwmodule en stel uw huwelijk volledig naar wens samen. Wij verzorgen zelfs een eigen trouwsite en volledig draaiboek.

Graag tot ziens!

*informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden</p>

Maak online uw eigen offerte bij Pannûkoek!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Pannûkoek heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden