Quatre Bras

Trouwen bij Quatre Bras: 'In dromen en in de liefde is niets onmogelijk'. Droomt u al tijden van een sprookjesachtige trouwdag? Quatre Bras kan deze dromen voor u waarmaken. Het organiseren van een onvergetelijke bruiloft voor u, is onze uitdaging. De bloemen; de trouwauto; de bruidstaart... alles moet precies bij elkaar passen. Door u zo veel mogelijk werk uit handen te nemen, kunt u met een gerust hart en zonder stress uitkijken naar deze bijzondere dag. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en denken met u mee. Zo'n speciale dag moet maatwerk zijn. Uw trouwfeest wordt gegarandeerd net zo uniek als u. Heeft u al helemaal voor ogen wat u wilt? Dan voeren wij uw plan tot in de puntjes uit. Bevindt u zich nog in de oriënterende fase? Dan geven wij u met alle liefde diverse adviezen, ideeën en nieuwe inzichten. Quatre Bras is strategisch gelegen nabij de A2 tussen Eindhoven en Den Bosch, in het knusse centrum van Best. Er is een ruime beschikbaarheid van gratis parkeergelegenheid. De zaal van Quatre Bras is kort geleden complet vernieuwd. Met prachtige LED-verlichting, een gigantische kroonluchter in de danszaal, de meest moderne licht- en geluidstechnieken en met de mogelijkheid om de zaal op maat te maken viert u feest in de meest stijlvolle en unieke gelegenheid van Brabant. U kunt dineren in ons sfeervolle restaurant en met goed weer vindt de ontvangst plaats op ons prachtig ingerichte terras. In de avond verandert het restaurant in een intiem 'paleis' door de vele LED-lampjes, kaarsen en fakkels.

Quatre Bras

10,0 RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Disco / club
 • icon Restaurant
Budget
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Modern
Extra opties
 • icon Helikopterplaats
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 1 zaal
 • Receptie: <= 100 gasten
 • Ceremonie: > 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Quatre Bras

Trouwen bij Quatre Bras: 'In dromen en in de liefde is niets onmogelijk'. Droomt u al tijden van een sprookjesachtige trouwdag? Quatre Bras kan deze dromen voor u waarmaken. Het organiseren van een onvergetelijke bruiloft voor u, is onze uitdaging.

De bloemen; de trouwauto; de bruidstaart... alles moet precies bij elkaar passen. Door u zo veel mogelijk werk uit handen te nemen, kunt u met een gerust hart en zonder stress uitkijken naar deze bijzondere dag.

Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en denken met u mee. Zo'n speciale dag moet maatwerk zijn. Uw trouwfeest wordt gegarandeerd net zo uniek als u. Heeft u al helemaal voor ogen wat u wilt? Dan voeren wij uw plan tot in de puntjes uit. Bevindt u zich nog in de oriënterende fase? Dan geven wij u met alle liefde diverse adviezen, ideeën en nieuwe inzichten.

Quatre Bras is strategisch gelegen nabij de A2 tussen Eindhoven en Den Bosch, in het knusse centrum van Best. Er is een ruime beschikbaarheid van gratis parkeergelegenheid. De zaal van Quatre Bras is kort geleden complet vernieuwd. Met prachtige LED-verlichting, een gigantische kroonluchter in de danszaal, de meest moderne licht- en geluidstechnieken en met de mogelijkheid om de zaal op maat te maken viert u feest in de meest stijlvolle en unieke gelegenheid van Brabant.

U kunt dineren in ons sfeervolle restaurant en met goed weer vindt de ontvangst plaats op ons prachtig ingerichte terras. In de avond verandert het restaurant in een intiem 'paleis' door de vele LED-lampjes, kaarsen en fakkels.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden