Rederij het IJ

Trouwen aan boord van een uniek schip Het trouwen zelf, een romantische boottocht of een uitbundig trouwfeest op uw huwelijksdag, dit kan allemaal bij Rederij het IJ. Het schip is aangewezen als officiële trouwlocatie in de gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost. Dat betekent dat u officieel elkaar het jawoord kunt geven op het water! Samen met ons netwerk aan specialisten in de trouwbranche helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomhuwelijk aan boord van de Stortemelk. De Stortemelk is een unieke trouwlocatie vanwege het ruime bovendek. Ervaar buiten trouwen op het water terwijl u geniet van de zon en een glas champagne. Een vaart op het IJ, het weidse Markermeer of zelfs over de Amstel onder de magere brug, draagt bij aan een onvergetelijke ervaring. Een stoer schip met een klassieke uitstraling, geschikt voor groepen tot 250 personen. Door de verschillende salons bij ons aan boord, is het schip volledig in te richten naar eigen wens. Een intieme en gezellige sfeer gecombineerd met goede kwaliteit, dat is wat u van ons kan verwachten. Samen met onze persoonlijke en gastvrije bemanning staan wij klaar om van uw trouwfeest een spetterende ervaring te maken. U bent altijd van harte welkom om kennis te maken aan boord van ons schip. Of om vrijblijvend de mogelijkheden met betrekking tot jullie bruiloft te bespreken. Maak een afspraak en ervaar het zelf!

Rederij het IJ

  RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Schip
 • icon Origineel
Budget
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Aan het water
 • icon Klassiek
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
Capaciteit
 • Niet opgegeven
 • Receptie: Niet opgegeven
 • Ceremonie: Niet opgegeven
 • Feest: Niet opgegeven

Rederij het IJ

Trouwen aan boord van een uniek schip

Het trouwen zelf, een romantische boottocht of een uitbundig trouwfeest op uw huwelijksdag, dit kan allemaal bij Rederij het IJ. Het schip is aangewezen als officiële trouwlocatie in de gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost. Dat betekent dat u officieel elkaar het jawoord kunt geven op het water!
Samen met ons netwerk aan specialisten in de trouwbranche helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomhuwelijk aan boord van de Stortemelk.

De Stortemelk is een unieke trouwlocatie vanwege het ruime bovendek. Ervaar buiten trouwen op het water terwijl u geniet van de zon en een glas champagne. Een vaart op het IJ, het weidse Markermeer of zelfs over de Amstel onder de magere brug, draagt bij aan een onvergetelijke ervaring.

Een stoer schip met een klassieke uitstraling, geschikt voor groepen tot 250 personen. Door de verschillende salons bij ons aan boord, is het schip volledig in te richten naar eigen wens. Een intieme en gezellige sfeer gecombineerd met goede kwaliteit, dat is wat u van ons kan verwachten.

Samen met onze persoonlijke en gastvrije bemanning staan wij klaar om van uw trouwfeest een spetterende ervaring te maken. U bent altijd van harte welkom om kennis te maken aan boord van ons schip. Of om vrijblijvend de mogelijkheden met betrekking tot jullie bruiloft te bespreken.
Maak een afspraak en ervaar het zelf!

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden