Restaurant BEAU

Bent u voornemens te gaan trouwen? Dan kunnen wij vast veel voor u betekenen en u een onvergetelijke dag bezorgen. Restaurant BEAU, gelegen op het cultuurhistorisch Landgoed Brakkesteyn, is een officiële trouwlocatie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak, bij voorkeur op een doordeweekse dag of avond (maandag, dinsdag, woensdag), om de locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken. Landgoed Brakkesteyn De geschiedenis van het landgoed gaat terug tot 1634. Historische ‘getuigen’ zijn het voormalige landhuis waarin Restaurant BEAU is gevestigd, de originele lanenstructuur van het eeuwenoude sterrenbos en het monumentale koetshuis met paardenstallen. De naam ‘BEAU’ sluit perfect aan bij de Franse huisstijl en de mediterrane keuken. Geïnspireerd door de seizoenen en gedreven door nieuwe combinaties serveren wij uw lunch of diner op het overdekt en verwarmd terras, zolang de weersomstandigheden het toelaten. BEAU ademt een ongedwongen sfeer met een vleugje Franse nonchalance. De stijlvolle ruimtes kunnen op maat worden gecombineerd tot ideale plek voor uw receptie, diner en of feest. Trouwen in BEAU maakt deze dag extra speciaal, ofwel ‘un BEAU mariage’! Het feit dat Restaurant Beau een officiële trouwlocatie van de gemeente Nijmegen is, maakt het mogelijk dat u in BEAU het jawoord geeft en deze ceremonie laat volgen met een receptie, diner en/of feestavond, dit alles op één historische locatie! Een huwelijks- of partnerschapceremonie duurt ongeveer 45 minuten. Als u gaat trouwen dan dient u hiervan eerst aangifte te doen bij de gemeente waarin u of uw partner ingeschreven staat. De ambtenaar van de burgerlijke stand controleert of u kunt en mag trouwen. Dit is het zogenaamde 'in ondertrouw gaan'. De minimale wettelijke wachttijd tussen ondertrouw en het huwelijk bedraagt 14 dagen. Om een huwelijk goed te kunnen voorbereiden vraagt de gemeente u één maand voor de huwelijksvoltrekking in ondertrouw te gaan.

Restaurant BEAU

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Herenhuis
 • icon Restaurant
 • icon Hotel
Budget
 • icon 5000 - 7500 euro
 • icon 7500 - 10.000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Klassiek
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Helikopterplaats
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Overnachten
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • Meer dan 4 zalen
 • Receptie: <= 150 gasten
 • Ceremonie: <= 150 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Restaurant BEAU

Bent u voornemens te gaan trouwen? Dan kunnen wij vast veel voor u betekenen en u een onvergetelijke dag bezorgen. Restaurant BEAU, gelegen op het cultuurhistorisch Landgoed Brakkesteyn, is een officiële trouwlocatie.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak, bij voorkeur op een doordeweekse dag of avond (maandag, dinsdag, woensdag), om de locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Landgoed Brakkesteyn

De geschiedenis van het landgoed gaat terug tot 1634. Historische ‘getuigen’ zijn het voormalige landhuis waarin Restaurant BEAU is gevestigd, de originele lanenstructuur van het eeuwenoude sterrenbos en het monumentale koetshuis met paardenstallen. De naam ‘BEAU’ sluit perfect aan bij de Franse huisstijl en de mediterrane keuken. Geïnspireerd door de seizoenen en gedreven door nieuwe combinaties serveren wij uw lunch of diner op het overdekt en verwarmd terras, zolang de weersomstandigheden het toelaten. BEAU ademt een ongedwongen sfeer met een vleugje Franse nonchalance. De stijlvolle ruimtes kunnen op maat worden gecombineerd tot ideale plek voor uw receptie, diner en of feest. Trouwen in BEAU maakt deze dag extra speciaal, ofwel ‘un BEAU mariage’!

Het feit dat Restaurant Beau een officiële trouwlocatie van de gemeente Nijmegen is, maakt het mogelijk dat u in BEAU het jawoord geeft en deze ceremonie laat volgen met een receptie, diner en/of feestavond, dit alles op één historische locatie!

Een huwelijks- of partnerschapceremonie duurt ongeveer 45 minuten. Als u gaat trouwen dan dient u hiervan eerst aangifte te doen bij de gemeente waarin u of uw partner ingeschreven staat. De ambtenaar van de burgerlijke stand controleert of u kunt en mag trouwen. Dit is het zogenaamde 'in ondertrouw gaan'. De minimale wettelijke wachttijd tussen ondertrouw en het huwelijk bedraagt 14 dagen. Om een huwelijk goed te kunnen voorbereiden vraagt de gemeente u één maand voor de huwelijksvoltrekking in ondertrouw te gaan.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden