Restaurant Havenrijk

Restaurant Havenrijk wordt al jaren gebruikt om te trouwen of trouwfeesten te geven. Door onze jarenlange ervaring is er bij ons ook veel mogelijk. Omdat het restaurant aan het Uitgeestermeer ligt kunnen bruidsparen met de boot voor het restaurant aanmeren of wat dacht u van trouwen op het terras buiten in een trouwprieel!! Bij Havenrijk is heel veel mogelijk!!! BRUILOFT EN FEEST In de benedenzaal van het restaurant kunnen feesten en partijen gegeven worden tot maximaal 175 personen en in de bovenzaal tot maximaal 100 personen. Ook is het mogelijk om het gehele restaurant (beneden- en bovenzaal) af te huren, dan kan er een feest gegeven worden voor maximaal 275 personen. De beneden- en bovenzaal beschikken over een eigen bar. Live muziek in beide zalen is uiteraard ook mogelijk. TROUWLOCATIE Restaurant Havenrijk is door de gemeente Uitgeest formeel aangewezen als "huis der gemeente". Dit betekent dat ons restaurant is aangemerkt als trouwlocatie en dat bruidsparen naast het trouwfeest ook hun huwelijksplechtigheid bij restaurant Havenrijk kunnen houden. Naast de idyllische omgeving (Havenrijk is omringd door 450 boten en ligt aan een natuurgebied) is het voor de bruidsparen ook mogelijk om met hun gezelschap met de boot bij het restaurant aan te meren. Bruidsparen kunnen geheel in eigen stijl de plechtigheid laten verlopen. Een ambtenaar van de burgerlijke stand komt voor het officiële gedeelte en daarna kan het feest losbarsten. BRUILOFT Aangezien Havenrijk direct gevestigd is aan het Uitgeestermeer is het mogelijk om op uw bruiloft de gasten te laten genieten van een heerlijke boottocht met een rondvaartboot over het meer en de kanalen. Het is mogelijk om met een boot direct voor het restaurant af te meren. FEEST Een feest kan bij ons prima gecombineerd worden met een activiteit. Enkele voorbeelden zijn: Skutsje zeilen, Zeilen, Visbootjes, Kanovaren, Wandelen, Rondvaarten etc. TROUWPRIEEL Wij hebben de beschikking over een prachtig trouwprieel. Hierdoor is het mogelijk om op ons terras in de buitenlucht te trouwen. Wij vragen geen zaalhuur!

Restaurant Havenrijk

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Restaurant
Budget
 • icon 0 - 2500 euro
 • icon 2500 - 5000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Aan het water
 • icon Landelijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 2 zalen
 • Receptie: <= 100 gasten
 • Ceremonie: <= 150 gasten
 • Feest: <= 150 gasten

Restaurant Havenrijk

Restaurant Havenrijk wordt al jaren gebruikt om te trouwen of trouwfeesten te geven. Door onze jarenlange ervaring is er bij ons ook veel mogelijk. Omdat het restaurant aan het Uitgeestermeer ligt kunnen bruidsparen met de boot voor het restaurant aanmeren of wat dacht u van trouwen op het terras buiten in een trouwprieel!! Bij Havenrijk is heel veel mogelijk!!!

BRUILOFT EN FEEST
In de benedenzaal van het restaurant kunnen feesten en partijen gegeven worden tot maximaal 175 personen en in de bovenzaal tot maximaal 100 personen. Ook is het mogelijk om het gehele restaurant (beneden- en bovenzaal) af te huren, dan kan er een feest gegeven worden voor maximaal 275 personen.
De beneden- en bovenzaal beschikken over een eigen bar. Live muziek in beide zalen is uiteraard ook mogelijk.

TROUWLOCATIE
Restaurant Havenrijk is door de gemeente Uitgeest formeel aangewezen als "huis der gemeente". Dit betekent dat ons restaurant is aangemerkt als trouwlocatie en dat bruidsparen naast het trouwfeest ook hun huwelijksplechtigheid bij restaurant Havenrijk kunnen houden.

Naast de idyllische omgeving (Havenrijk is omringd door 450 boten en ligt aan een natuurgebied) is het voor de bruidsparen ook mogelijk om met hun gezelschap met de boot bij het restaurant aan te meren.
Bruidsparen kunnen geheel in eigen stijl de plechtigheid laten verlopen. Een ambtenaar van de burgerlijke stand komt voor het officiële gedeelte en daarna kan het feest losbarsten.

BRUILOFT
Aangezien Havenrijk direct gevestigd is aan het Uitgeestermeer is het mogelijk om op uw bruiloft de gasten te laten genieten van een heerlijke boottocht met een rondvaartboot over het meer en de kanalen. Het is mogelijk om met een boot direct voor het restaurant af te meren.

FEEST
Een feest kan bij ons prima gecombineerd worden met een activiteit. Enkele voorbeelden zijn: Skutsje zeilen, Zeilen, Visbootjes, Kanovaren, Wandelen, Rondvaarten etc.


TROUWPRIEEL
Wij hebben de beschikking over een prachtig trouwprieel. Hierdoor is het mogelijk om op ons terras in de buitenlucht te trouwen.

Wij vragen geen zaalhuur!

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden