Restaurant & Hotel de Sniep

Jullie trouwdag behoort tot één van de mooiste dagen in jullie leven! En met veel liefde, plezier en deskundigheid willen wij jullie helpen bij het realiseren van deze prachtige dag! De Sniep is een sfeervolle locatie gelegen naast een mooi park. De Sniep beschikt over een prachtige grote zaal, een restaurant en een prachtige tuin met prieeltje waar jullie deze bijzondere dag kunnen vieren. Tevens is de Sniep een officiële trouwlocatie en is het mogelijk om zowel binnen in onze sfeervol ingerichte zalen als buiten in onze romantische tuin elkaar het ja-woord te geven! U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor meer informatie en een rondleiding. Door middel van een persoonlijke afspraak worden jullie wensen besproken en wordt er informatie gegeven over de mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij bijdragen aan de mooiste dag van jullie leven. Daarnaast beschikken wij ook een modern viersterren hotel en hebben wij twee bruidssuites! Beide bruidssuites beschikken over een luxe bubbelbad wat het mogelijk maakt om jullie prachtige dag romantisch af te sluiten door heerlijk samen te bubbelen onder het genot van een glaasje champagne. En als jullie samen de volgende morgen wakker worden verwennen wij jullie graag met een vers bereid en exclusief ontbijt op bed! Ook voor gasten die op deze bijzondere dag aanwezig zijn is het mogelijk om een overnachting te boeken tegen een speciaal gereduceerd tarief. Restaurant & Hotel de Sniep is een sfeervolle trouwlocatie en wij helpen jullie graag met het verwezenlijken van jullie prachtige dag. Willen jullie meer weten over ons? Neem dan gerust een kijkje op onze website: www.sniep.nl

Restaurant & Hotel de Sniep

  RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Restaurant
 • icon Hotel
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Klassiek
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Overnachten
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 4 zalen
 • Receptie: <= 150 gasten
 • Ceremonie: <= dan 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Restaurant & Hotel de Sniep

Jullie trouwdag behoort tot één van de mooiste dagen in jullie leven! En met veel liefde, plezier en deskundigheid willen wij jullie helpen bij het realiseren van deze prachtige dag!

De Sniep is een sfeervolle locatie gelegen naast een mooi park. De Sniep beschikt over een prachtige grote zaal, een restaurant en een prachtige tuin met prieeltje waar jullie deze bijzondere dag kunnen vieren. Tevens is de Sniep een officiële trouwlocatie en is het mogelijk om zowel binnen in onze sfeervol ingerichte zalen als buiten in onze romantische tuin elkaar het ja-woord te geven! U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor meer informatie en een rondleiding.

Door middel van een persoonlijke afspraak worden jullie wensen besproken en wordt er informatie gegeven over de mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij bijdragen aan de mooiste dag van jullie leven.

Daarnaast beschikken wij ook een modern viersterren hotel en hebben wij twee bruidssuites! Beide bruidssuites beschikken over een luxe bubbelbad wat het mogelijk maakt om jullie prachtige dag romantisch af te sluiten door heerlijk samen te bubbelen onder het genot van een glaasje champagne. En als jullie samen de volgende morgen wakker worden verwennen wij jullie graag met een vers bereid en exclusief ontbijt op bed! Ook voor gasten die op deze bijzondere dag aanwezig zijn is het mogelijk om een overnachting te boeken tegen een speciaal gereduceerd tarief.

Restaurant & Hotel de Sniep is een sfeervolle trouwlocatie en wij helpen jullie graag met het verwezenlijken van jullie prachtige dag. Willen jullie meer weten over ons? Neem dan gerust een kijkje op onze website: www.sniep.nl
Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden