Restaurant & Hotel de Sniep

Restaurant & Hotel de Sniep

Jullie trouwdag behoort tot één van de mooiste dagen in jullie leven! En met veel liefde, plezier en deskundigheid willen wij jullie helpen bij het realiseren van deze prachtige dag!

Restaurant & Hotel de Sniep is een sfeervolle locatie gelegen naast een mooi park. De Sniep beschikt over meerderen zalen en een prachtige tuin waar jullie deze bijzondere dag kunnen vieren. Tevens is de Sniep een officiële trouwlocatie en is het mogelijk om zowel binnen in onze sfeervol ingerichte zalen als buiten in onze romantische tuin elkaar het ja-woord te geven! U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor meer informatie en een rondleiding.

Wij beschikken over vier sfeervolle zalen waarin wij uw receptie, diner en/of trouwfeest kunnen verzorgen. Door middel van een persoonlijke afspraak worden jullie wensen besproken en wordt er informatie gegeven over de mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij bijdragen aan de mooiste dag van jullie leven.

Daarnaast beschikken wij ook een modern viersterren hotel en hebben wij twee bruidssuites! Beide bruidssuites beschikken over een luxe bubbelbad wat het mogelijk maakt om jullie prachtige dag romantisch af te sluiten door heerlijk samen te bubbelen onder het genot van een glaasje champagne. En als jullie samen de volgende morgen wakker worden verwennen wij jullie graag met een vers bereid en exclusief ontbijt op bed! Ook voor gasten die op deze bijzondere dag aanwezig zijn is het mogelijk om een overnachting te boeken tegen een speciaal gereduceerd tarief.

Restaurant & Hotel de Sniep is een sfeervolle trouwlocatie en wij helpen jullie graag met het verwezenlijken van jullie prachtige dag. Willen jullie meer weten over ons? Neem dan gerust een kijkje op onze website: www.sniep.nl
 

Reviews (0)

  Er zijn nog geen reviews geschreven voor Restaurant & Hotel de Sniep . Wees de eerste!

  ZoetermeerZuid-Holland

  Gegevens:

  • Soort locatie:
   RestaurantRestaurant
   HotelHotel
  • Budget:
   2500 - 5000 euro2500 - 5000 euro
   5000 - 7500 euro5000 - 7500 euro
  • Thema:
   RomantischRomantisch
   KlassiekKlassiek
   BosrijkBosrijk
  • Extra opties:
   Officiele trouwlocatieOfficiele trouwlocatie
   OvernachtenOvernachten
   Buiten trouwenBuiten trouwen
   Exclusief huurbaarExclusief huurbaar
   Toegankelijk invalidenToegankelijk invaliden
  • Capaciteit
   Diner
   Ceremonie
   Feest
   4 zalen
   Tot 150 gasten
   Meer dan 200 gasten
   Meer dan 200 gasten

  Offerte Aanvragen

  Welke gelegenheden wilt u houden?

  Direct online offerte maken

  direct online offerte
  Nieuw in Nederland!
  offerteUw offerteofferte
  De Offerte planner!
  Maak binnen 5 minuten online een (vrijblijvende) offerte!Hoe werkt dit?
  RestauPijltje