Restaurant Sed

Restaurant Sed is gelegen aan de Hoofdstraat van het pittoreske ’s Gravenmoer. Restaurant Sed beschikt over drie sfeervolle ruimten. Zo kan de huwelijksvoltrekking plaats vinden in het Restaurant. Het huwelijksdiner in onze Brasserie en direct na het huwelijksdiner stapt men zo over na onze feestruimte het Grand-Café. Ons Grand-Café beschikt over een bar, een dansvloer, airconditioning en een eigen terras. Daar niet ieder bruidspaar de voorkeur geeft aan de gehele huwelijksdag op een locatie is het natuurlijk ook mogelijk om te dineren en feesten of alleen te feesten. Traditioneel of niet traditioneel? Naast het traditionele 3- of 4- gangen diner zijn er meerdere mogelijkheden voor het huwelijksdiner. Overweeg eens een BBQ of een combinatie hiervan op ons aangename Brasserie terras. Een combinatie-buffet of een buffet in Spaanse of Italiaanse stijl. Natuurlijk is bij ons ook de mogelijkheid om het huwelijksdiner geheel naar eigen smaak en wens samen te stellen. Na het huwelijksfeest is er de mogelijkheid voor een overnachting in het hotel direct gelegen achter onze locatie. Al onze ruimten zijn voorzien van eigen terras, aparte entree, bar en toiletten airconditioning / luchtbehandeling. (invaliden toilet aanwezig ). Ieder bruidspaar is uniek. Omdat ieder bruidspaar een uniek paar is met speciale wensen en eigen idealen van de huwelijksdag is het aan ons om deze wensen en idealen aan te horen en te verwezenlijken in een perfect passende huwelijksdag. Dit is voor ons dan ook de reden om de aanstaande bruidsparen uit te nodigen op onze locatie. Samen kunnen we de wensen en idealen doornemen en hierna nog een geheel vrijblijvende passende suggestie doen aan de aanstaande bruidsparen. Vraag geheel vrijblijvend informatie aan. Astrid Haanskorf

Restaurant Sed

10,0 RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Restaurant
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Klassiek
 • icon Landelijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Overnachten
 • icon Buiten trouwen
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 3 zalen
 • Receptie: <= 100 gasten
 • Ceremonie: <= 100 gasten
 • Feest: <= 200 gasten

Restaurant Sed

Restaurant Sed is gelegen aan de Hoofdstraat van het pittoreske ’s Gravenmoer.
Restaurant Sed beschikt over drie sfeervolle ruimten. Zo kan de huwelijksvoltrekking plaats vinden in het Restaurant. Het huwelijksdiner in onze Brasserie en direct na het huwelijksdiner stapt men zo over na onze feestruimte het Grand-Café. Ons Grand-Café beschikt over een bar, een dansvloer, airconditioning en een eigen terras. Daar niet ieder bruidspaar de voorkeur geeft aan de gehele huwelijksdag op een locatie is het natuurlijk ook mogelijk om te dineren en feesten of alleen te feesten.

Traditioneel of niet traditioneel?
Naast het traditionele 3- of 4- gangen diner zijn er meerdere mogelijkheden voor het huwelijksdiner. Overweeg eens een BBQ of een combinatie hiervan op ons aangename Brasserie terras. Een combinatie-buffet of een buffet in Spaanse of Italiaanse stijl. Natuurlijk is bij ons ook de mogelijkheid om het huwelijksdiner geheel naar eigen smaak en wens samen te stellen.
Na het huwelijksfeest is er de mogelijkheid voor een overnachting in het hotel direct gelegen achter onze locatie.
Al onze ruimten zijn voorzien van eigen terras, aparte entree, bar en toiletten airconditioning / luchtbehandeling. (invaliden toilet aanwezig ).

Ieder bruidspaar is uniek.
Omdat ieder bruidspaar een uniek paar is met speciale wensen en eigen idealen van de huwelijksdag is het aan ons om deze wensen en idealen aan te horen en te verwezenlijken in een perfect passende huwelijksdag. Dit is voor ons dan ook de reden om de aanstaande bruidsparen uit te nodigen op onze locatie. Samen kunnen we de wensen en idealen doornemen en hierna nog een geheel vrijblijvende passende suggestie doen aan de aanstaande bruidsparen.


Vraag geheel vrijblijvend informatie aan.
Astrid Haanskorf
 

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden