Restaurant Zuiver

Restaurant Zuiver is dé perfecte trouwlocatie in Utrecht voor uw sfeervolle huwelijksfeest! De gerenoveerde locatie is bijzonder, authentiek en sfeervol: door de authentieke kenmerken van de boerderij te combineren met een moderne inrichting heeft de locatie een bijzondere en unieke ambiance. Bijzonder lekker eten, hoogstaande service en de gezelligheid van Restaurant Zuiver zijn de ingrediënten voor uw onvergetelijke huwelijksdag. Waarom Restaurant Zuiver dé perfecte trouwlocatie voor uw sfeervolle huwelijksfeest is… Officiële (authentieke) trouwlocatie Centrale ligging (nabij de A2 in Utrecht) Hoogstaande service en gastvrijheid Bijzondere besloten ruimtes voor gezelschappen tot 175 personen Ruime keuze in culinaire invulling Restaurant Zuiver beschikt over een bijzondere besloten ruimte: de Zuiverzaal. In de Zuiverzaal zijn feesten tot 175 personen mogelijk. De hoogte van de zaal en houten balken zorgen voor een sfeervolle ambiance. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van de Herenkamer, een besloten ruimte geschikt voor een intiem diner tot 30 personen of borrel tot 40 personen. De ligging van Restaurant Zuiver is ideaal voor uw trouwfeest. Gelegen nabij de A2 is de locatie voor iedereen goed te bereiken. Binnen de gemeente Utrecht is restaurant Zuiver een officiële trouwlocatie en dat betekent dat u uw huwelijk bij ons kunt laten voltrekken. Daarnaast is de culinaire invulling van uw huwelijksdag ook belangrijk. De hapjes en gerechten bij uw receptie, diner en feestavond worden met zorg samengesteld door onze chef-kok Richard. Wenst u een uitgebreid dinerbuffet, walking dinner of een geserveerd diner aan de prachtige ronde tafels in de Zuiverzaal? Of een intiem diner in de Herenkamer voor een select gezelschap? Uiteraard hoort een barbecue op ons zonnige terras ook tot de mogelijkheden. Ook wanneer u het net even anders wenst helpen wij u graag met het samenstellen van uw huwelijksdag. Het team van Restaurant Zuiver doet er alles aan om uw huwelijksfeest tot in de puntjes te verzorgen: van een op maat gemaakte offerte tot een heerlijke bruidstaart en van ontvangst met Prosecco tot een intiem culinair diner met uw daggasten.

Restaurant Zuiver

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Restaurant
Budget
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Modern
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 2 zalen
 • Receptie: <= 200 gasten
 • Ceremonie: > 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Restaurant Zuiver

Restaurant Zuiver is dé perfecte trouwlocatie in Utrecht voor uw sfeervolle huwelijksfeest! De gerenoveerde locatie is bijzonder, authentiek en sfeervol: door de authentieke kenmerken van de boerderij te combineren met een moderne inrichting heeft de locatie een bijzondere en unieke ambiance. Bijzonder lekker eten, hoogstaande service en de gezelligheid van Restaurant Zuiver zijn de ingrediënten voor uw onvergetelijke huwelijksdag.

Waarom Restaurant Zuiver dé perfecte trouwlocatie voor uw sfeervolle huwelijksfeest is…
Officiële (authentieke) trouwlocatie
Centrale ligging (nabij de A2 in Utrecht)
Hoogstaande service en gastvrijheid
Bijzondere besloten ruimtes voor gezelschappen tot 175 personen
Ruime keuze in culinaire invulling

Restaurant Zuiver beschikt over een bijzondere besloten ruimte: de Zuiverzaal. In de Zuiverzaal zijn feesten tot 175 personen mogelijk. De hoogte van de zaal en houten balken zorgen voor een sfeervolle ambiance. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van de Herenkamer, een besloten ruimte geschikt voor een intiem diner tot 30 personen of borrel tot 40 personen.

De ligging van Restaurant Zuiver is ideaal voor uw trouwfeest. Gelegen nabij de A2 is de locatie voor iedereen goed te bereiken. Binnen de gemeente Utrecht is restaurant Zuiver een officiële trouwlocatie en dat betekent dat u uw huwelijk bij ons kunt laten voltrekken.

Daarnaast is de culinaire invulling van uw huwelijksdag ook belangrijk. De hapjes en gerechten bij uw receptie, diner en feestavond worden met zorg samengesteld door onze chef-kok Richard. Wenst u een uitgebreid dinerbuffet, walking dinner of een geserveerd diner aan de prachtige ronde tafels in de Zuiverzaal? Of een intiem diner in de Herenkamer voor een select gezelschap? Uiteraard hoort een barbecue op ons zonnige terras ook tot de mogelijkheden. Ook wanneer u het net even anders wenst helpen wij u graag met het samenstellen van uw huwelijksdag.

Het team van Restaurant Zuiver doet er alles aan om uw huwelijksfeest tot in de puntjes te verzorgen: van een op maat gemaakte offerte tot een heerlijke bruidstaart en van ontvangst met Prosecco tot een intiem culinair diner met uw daggasten.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden