Rode Hoed

De Rode Hoed is een officiële trouwlocatie. U kunt op deze romantische plek elkaar het ja-woord geven (zowel ambtelijk als kerkelijk) maar ook uw vrienden en familie ontvangen voor een receptie, een feestelijke borrel en een heerlijk diner. Al vijfentwintig jaar wordt er in de Rode Hoed getrouwd, gefeest en gedineerd. Onze evenementenmakers adviseren en helpen u bij de organisatie van uw huwelijk. Bloemen aan het balkon, een champagnebuffet, verlichte dansvloer, band of dj? De Rode Hoed stelt zijn ervaring en uiteenlopende netwerk graag tot uw beschikking. De prachtige oude kerkzaal kan op uiteenlopende wijze worden ingericht. Zowel voor de huwelijksceremonie, de receptie, het diner en feest of een combinatie is de Rode Hoed een geweldige locatie. De Rode Hoed bestaat uit drie monumentale grachtenpanden en de voormalige schuilkerk, die is uitgerust met een fraai kerkorgel, een zuilengalerij over de begane grond en twee balkons. De voormalige remonstrantse schuilkerk stamt uit de 17e eeuw. Bij 50 of 250 gasten blijft de zaal sfeervol en mede door de houten gewelven is de akoestiek uitmuntend. Met de unieke ligging, bijzondere ambiance, capaciteit en in combinatie met andere zalen is de Rode Hoed ideaal voor een onvergetelijk huwelijk. Eten en drinken van de beste kwaliteit, daar kunt u bij ons van op aan. Onze chefs werken met verse – bij voorkeur biologische – seizoensproducten van lokale leveranciers en bereiden gerechten uit verschillende wereldwijde keukens. Een feestelijke borrel met overheerlijke amuses of gastronomisch dineren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Vele bijzondere huwelijken hebben hier reeds plaatsgevonden, wij denken graag mee voor jullie perfecte dag.

Rode Hoed

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Kerk
Budget
 • icon > 10.000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Aan het water
 • icon Klassiek
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • Meer dan 4 zalen
 • Receptie: > dan 200 gasten
 • Ceremonie: <= dan 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Rode Hoed

De Rode Hoed is een officiële trouwlocatie. U kunt op deze romantische plek elkaar het ja-woord geven (zowel ambtelijk als kerkelijk) maar ook uw vrienden en familie ontvangen voor een receptie, een feestelijke borrel en een heerlijk diner.

Al vijfentwintig jaar wordt er in de Rode Hoed getrouwd, gefeest en gedineerd. Onze evenementenmakers adviseren en helpen u bij de organisatie van uw huwelijk. Bloemen aan het balkon, een champagnebuffet, verlichte dansvloer, band of dj? De Rode Hoed stelt zijn ervaring en uiteenlopende netwerk graag tot uw beschikking. De prachtige oude kerkzaal kan op uiteenlopende wijze worden ingericht. Zowel voor de huwelijksceremonie, de receptie, het diner en feest of een combinatie is de Rode Hoed een geweldige locatie.

De Rode Hoed bestaat uit drie monumentale grachtenpanden en de voormalige schuilkerk, die is uitgerust met een fraai kerkorgel, een zuilengalerij over de begane grond en twee balkons. De voormalige remonstrantse schuilkerk stamt uit de 17e eeuw. Bij 50 of 250 gasten blijft de zaal sfeervol en mede door de houten gewelven is de akoestiek uitmuntend. Met de unieke ligging, bijzondere ambiance, capaciteit en in combinatie met andere zalen is de Rode Hoed ideaal voor een onvergetelijk huwelijk.

Eten en drinken van de beste kwaliteit, daar kunt u bij ons van op aan. Onze chefs werken met verse – bij voorkeur biologische – seizoensproducten van lokale leveranciers en bereiden gerechten uit verschillende wereldwijde keukens. Een feestelijke borrel met overheerlijke amuses of gastronomisch dineren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Vele bijzondere huwelijken hebben hier reeds plaatsgevonden, wij denken graag mee voor jullie perfecte dag.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden