Stadsvilla Sonsbeek

Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem zowel de omgeving als de locatie behoren tot de mooiste van de provincie. De viering van uw trouwdag kan volledig plaatsvinden in Stadsvilla Sonsbeek. Door gebruik te maken van de verschillende aangeklede ruimtes binnen Stadsvilla Sonsbeek, zullen u en uw gasten zich keer op keer verwonderen over de diversiteit van één gebouw. Een huwelijk vraagt om een bijzondere locatie. En die heeft u bij deze gevonden! Stadsvilla Sonsbeek biedt, als officiële trouwlocatie, alle benodigde ingrediënten voor een dag die u nooit zult vergeten. Zeg “JA” tegen de liefde van uw leven in de speciaal voor de gelegenheid ingerichte trouwzaal, om daarna heerlijk te genieten van de eventuele bruidstaart en feestelijke bubbels in een van de andere stijlvol ingerichte ruimtes. Wanneer uw gasten genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in de gezellige ruimtes of op het zonnige balkon, kunt u voor uw fotoreportage gebruik maken van alle mooie plekjes die het park te bieden heeft. Laat u verrassen en verwennen door onze keuken- en bedieningsbrigade door te genieten van een uitgeserveerd diner of één van onze buffetten. Hiervoor zijn wederom verschillende ruimtes beschikbaar. Op deze manier zult u zich altijd in een omgeving bevinden die het meest aansluit bij uw smaak. Na al deze heerlijkheid kan het feest écht beginnen en kunt u de dag van uw leven afsluiten met een daverend feest met live muziek of een dj. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een rondleiding door de Stadsvilla en de verschillende mogelijkheden te bespreken.</p>

Stadsvilla Sonsbeek

  RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Herenhuis
 • icon Landgoed
 • icon Origineel
Budget
 • icon 0 - 2500 euro
 • icon > 10.000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Modern
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • Meer dan 4 zalen
 • Receptie: <= 100 gasten
 • Ceremonie: <= 150 gasten
 • Feest: <= 200 gasten

Stadsvilla Sonsbeek

Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem zowel de omgeving als de locatie behoren tot de mooiste van de provincie.

De viering van uw trouwdag kan volledig plaatsvinden in Stadsvilla Sonsbeek. Door gebruik te maken van de verschillende aangeklede ruimtes binnen Stadsvilla Sonsbeek, zullen u en uw gasten zich keer op keer verwonderen over de diversiteit van één gebouw.

Een huwelijk vraagt om een bijzondere locatie. En die heeft u bij deze gevonden!
Stadsvilla Sonsbeek biedt, als officiële trouwlocatie, alle benodigde ingrediënten voor een dag die u nooit zult vergeten. Zeg “JA” tegen de liefde van uw leven in de speciaal voor de gelegenheid ingerichte trouwzaal, om daarna heerlijk te genieten van de eventuele bruidstaart en feestelijke bubbels in een van de andere stijlvol ingerichte ruimtes. Wanneer uw gasten genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in de gezellige ruimtes of op het zonnige balkon, kunt u voor uw fotoreportage gebruik maken van alle mooie plekjes die het park te bieden heeft.

Laat u verrassen en verwennen door onze keuken- en bedieningsbrigade door te genieten van een uitgeserveerd diner of één van onze buffetten. Hiervoor zijn wederom verschillende ruimtes beschikbaar. Op deze manier zult u zich altijd in een omgeving bevinden die het meest aansluit bij uw smaak. Na al deze heerlijkheid kan het feest écht beginnen en kunt u de dag van uw leven afsluiten met een daverend feest met live muziek of een dj.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een rondleiding door de Stadsvilla en de verschillende mogelijkheden te bespreken.</p>

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden