Stania State

Een unieke locatie Landgoed Stania State ligt in Friesland, verscholen in de bosrijke omgeving tussen Oentsjerk en Aldtsjerk op fietsafstand (ca. 10 km.) van Leeuwarden en Dokkum. Temidden van één van Nederlands mooiste parken is Stania State een unieke locatie voor een lunch, brunch, diner, (zakelijke)bijeenkomst, feest of receptie. Het park is populair voor een picknick, high tea of borrel op het terras. Stania State is een officiële trouwlocatie met bruidssuite van de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Historie en omgeving De rijke historie is duidelijk zichtbaar in de verschillende zalen waar plaats is voor gezelschappen van 25 tot 200 personen. In het park kun je heerlijk wandelen en Stania State ligt aan fietsroute netwerk Midden Fryslân tussen knooppunt 37 en 39. Overnachten kan in de Bed & Breakfast met bedstee die ook als bruidssuite wordt gebruikt. Ja, ik wil! Op Landgoed Stania State kun je elkaar ook het ja-woord geven. Alles op één locatie houden? Dat kan! Want brasserie Stania State is door de gemeente Tytsjerksteradiel aangewezen als officiële trouwlocatie. Toch heel romantisch als je het ‘Ja, ik wil’, uitspreekt in onze prachtige tuinzaal. Om van jullie huwelijk een onvergetelijke dag te maken, denken wij graag met jullie mee en geven we met veel genoegen advies zodat jullie zorgeloos naar deze heuglijke dag kunt toeleven. Een afspraak maken, informatie aanvragen of vrijblijvend een vraag stellen? Neem contact op met Anne en Henriëtte. 
 Brasserie Stania State 
Rengersweg 98b
 9062 EJ Oentsjerk http://www.staniastate.nl Tel: 058 256 28 11
 info@staniastate.nl

Stania State

  RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Landgoed
 • icon Restaurant
thema
 • icon Landelijk
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Overnachten
Capaciteit
 • 3 zalen
 • Receptie: Niet opgegeven
 • Ceremonie: Niet opgegeven
 • Feest: Niet opgegeven

Stania State

Een unieke locatie
Landgoed Stania State ligt in Friesland, verscholen in de bosrijke omgeving tussen Oentsjerk en Aldtsjerk op fietsafstand (ca. 10 km.) van Leeuwarden en Dokkum.

Temidden van één van Nederlands mooiste parken is Stania State een unieke locatie voor een lunch, brunch, diner, (zakelijke)bijeenkomst, feest of receptie. Het park is populair voor een picknick, high tea of borrel op het terras. Stania State is een officiële trouwlocatie met bruidssuite van de Friese gemeente Tytsjerksteradiel.


Historie en omgeving
De rijke historie is duidelijk zichtbaar in de verschillende zalen waar plaats is voor gezelschappen van 25 tot 200 personen.

In het park kun je heerlijk wandelen en Stania State ligt aan fietsroute netwerk Midden Fryslân tussen knooppunt 37 en 39.

Overnachten kan in de Bed & Breakfast met bedstee die ook als bruidssuite wordt gebruikt.


Ja, ik wil!
Op Landgoed Stania State kun je elkaar ook het ja-woord geven. Alles op één locatie houden? Dat kan! Want brasserie Stania State is door de gemeente Tytsjerksteradiel aangewezen als officiële trouwlocatie. Toch heel romantisch als je het ‘Ja, ik wil’, uitspreekt in onze prachtige tuinzaal.

Om van jullie huwelijk een onvergetelijke dag te maken, denken wij graag met jullie mee en geven we met veel genoegen advies zodat jullie zorgeloos naar deze heuglijke dag kunt toeleven.


Een afspraak maken, informatie aanvragen of vrijblijvend een vraag stellen? Neem contact op met Anne en Henriëtte.

Brasserie Stania State

Rengersweg 98b

9062 EJ Oentsjerk

http://www.staniastate.nl Tel: 058 256 28 11
 info@staniastate.nl

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden