Strandpaviljoen Zoomers

Trouwen aan zee kan bij Zoomers nu het hele jaar! Geniet samen met uw gasten van de zon, de zee, het strand en het unieke uitzicht. Het kan allemaal in de aparte Beach Lounge van Zoomers met eigen strandopgang! Zoomers is een officiële trouwlocatie aan zee. Het moderne en warme interieur, de sfeervolle tafelhaarden en de ontspannen en ongedwongen sfeer zorgen voor het ultieme strandgevoel. Geef elkaar het ja-woord met je voeten in het zand. Toast met elkaar aan de waterlijn. Geniet van de vergezichten en de heerlijke zeebries. Droom even later weg met de ondergaande zon. Kan het romantischer? Onze chef kok en zijn team hebben een passie voor pure producten en het liefst uit de regio. Dat proef je! De smaak maakt het grote verschil. Alles wordt huisgemaakt en met veel aandacht bereid. Verwennerij van de bovenste plank! Een knalfeest, een ingetogen en intiem diner, een uitgebreide receptie of een sfeervolle BBQ, ons team staat voor jullie klaar. Ervaar ook de gastvrijheid die jullie verdienen en kom eens kennismaken. We hebben verschillende arrangementen die jullie bruiloft tot een succes zullen maken. Verantwoord genieten Bij Zoomers zorgen we ervoor dat jullie gasten verantwoord genieten. We werken zo veel mogelijk met biologische, fairtrade en streekproducten, maken gebruik van groene energie en we zijn maatschappelijk betrokken. Met giften steunen we zeehondencentrum Ecomare op Texel. Uiteraard beschikken we over een gouden Green-key certificaat. Beleef bij ons het aangename strandritme. Lekker langzaam leven noemen we dat..

Strandpaviljoen Zoomers

10,0 RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Beachclub
 • icon Restaurant
Budget
 • icon 0 - 2500 euro
 • icon 2500 - 5000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Aan het water
 • icon Aan de kust
Extra opties
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 1 zaal
 • Receptie: > dan 200 gasten
 • Ceremonie: <= dan 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Strandpaviljoen Zoomers

Trouwen aan zee kan bij Zoomers nu het hele jaar! Geniet samen met uw gasten van de zon, de zee, het strand en het unieke uitzicht. Het kan allemaal in de aparte Beach Lounge van Zoomers met eigen strandopgang!

Zoomers is een officiële trouwlocatie aan zee. Het moderne en warme interieur, de sfeervolle tafelhaarden en de ontspannen en ongedwongen sfeer zorgen voor het ultieme strandgevoel. Geef elkaar het ja-woord met je voeten in het zand. Toast met elkaar aan de waterlijn. Geniet van de vergezichten en de heerlijke zeebries. Droom even later weg met de ondergaande zon. Kan het romantischer?

Onze chef kok en zijn team hebben een passie voor pure producten en het liefst uit de regio. Dat proef je! De smaak maakt het grote verschil. Alles wordt huisgemaakt en met veel aandacht bereid. Verwennerij van de bovenste plank!

Een knalfeest, een ingetogen en intiem diner, een uitgebreide receptie of een sfeervolle BBQ, ons team staat voor jullie klaar. Ervaar ook de gastvrijheid die jullie verdienen en kom eens kennismaken. We hebben verschillende arrangementen die jullie bruiloft tot een succes zullen maken.

Verantwoord genieten
Bij Zoomers zorgen we ervoor dat jullie gasten verantwoord genieten. We werken zo veel mogelijk met biologische, fairtrade en streekproducten, maken gebruik van groene energie en we zijn maatschappelijk betrokken. Met giften steunen we zeehondencentrum Ecomare op Texel. Uiteraard beschikken we over een gouden Green-key certificaat.

Beleef bij ons het aangename strandritme. Lekker langzaam leven noemen we dat..

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden