Tentsolutions

Onze bruiloft tenten, stretchtenten ook wel flextenten, Bedouin stretch tenten of shelter tenten genoemd en uiteraard onze nieuwe ivorytenten zijn op uiteenlopende manieren op te bouwen, wij weten iedere keer weer een bijzondere, sfeervolle en exclusieve setting te creeren, aangepast aan de omgeving en uw wensen. Geen uitdaging is ons te groot of te klein! De tenten worden niet alleen als vrij object geplaatst, maar kunnen daarentegen ook aangebouwd worden aan een woonhuis of bedrijfspand en fungeren als luifel of (lounge)terras. Geen uitdaging is ons te groot of te klein. Alles is mogelijk... Ze zijn gemakkelijk te plaatsen over waterpartijen, perken en ongelijke vloeren, geheel open of (gedeeltelijk) gesloten, in een enkele kleur of een wonderlijke kleurencombinatie en passen perfect binnen de oude architectuur dan wel designbuildings. Alle tenten van TentSolutions zijn vervaardigd van de beste materialen waardoor deze windbestendig en waterdicht zijn zodat u geen last heeft van onverwachte weersomstandigheden. Tentsolutions is werkzaam in binnen -en buitenland Wij zijn niet seizoensgebonden en plaatsen onze constructies het hele jaar door. Wij plaatsen tenten door heel Nederland, maar ook het plaatsen van overkappingen in het buitenland behoort tot de mogelijkheden. Iedere gewenste sfeer is mogelijk Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van tenten en zijn nauw betrokken bij de vervaardiging van de tenten. Onze tenten zijn in diverse kleuren en afmetingen te huren zodat deze in een keur aan concepten zijn toe te passen en wij iedere gewenste sfeer kunnen creeren. Maatwerk behoort zeer zeker tot de mogelijkheden.

Tentsolutions

10,0 RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Origineel
Budget
 • icon 0 - 2500 euro
 • icon 2500 - 5000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Landelijk
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Buiten trouwen
Capaciteit
 • Meer dan 4 zalen
 • Receptie: > dan 200 gasten
 • Ceremonie: <= dan 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Tentsolutions

Onze bruiloft tenten, stretchtenten ook wel flextenten, Bedouin stretch tenten of shelter tenten genoemd en uiteraard onze nieuwe ivorytenten zijn op uiteenlopende manieren op te bouwen, wij weten iedere keer weer een bijzondere, sfeervolle en exclusieve setting te creeren, aangepast aan de omgeving en uw wensen.

Geen uitdaging is ons te groot of te klein!

De tenten worden niet alleen als vrij object geplaatst, maar kunnen daarentegen ook aangebouwd worden aan een woonhuis of bedrijfspand en fungeren als luifel of (lounge)terras. Geen uitdaging is ons te groot of te klein.

Alles is mogelijk...

Ze zijn gemakkelijk te plaatsen over waterpartijen, perken en ongelijke vloeren, geheel open of (gedeeltelijk) gesloten, in een enkele kleur of een wonderlijke kleurencombinatie en passen perfect binnen de oude architectuur dan wel designbuildings. Alle tenten van TentSolutions zijn vervaardigd van de beste materialen waardoor deze windbestendig en waterdicht zijn zodat u geen last heeft van onverwachte weersomstandigheden.

Tentsolutions is werkzaam in binnen -en buitenland

Wij zijn niet seizoensgebonden en plaatsen onze constructies het hele jaar door. Wij plaatsen tenten door heel Nederland, maar ook het plaatsen van overkappingen in het buitenland behoort tot de mogelijkheden.

Iedere gewenste sfeer is mogelijk

Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van tenten en zijn nauw betrokken bij de vervaardiging van de tenten. Onze tenten zijn in diverse kleuren en afmetingen te huren zodat deze in een keur aan concepten zijn toe te passen en wij iedere gewenste sfeer kunnen creeren. Maatwerk behoort zeer zeker tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden