Theater Buitensoos

Trouwen in theatrale sferen Bij de meest bijzondere dag van jullie leven hoort uiteraard ook de meest bijzondere locatie. Dromen jullie altijd al van een locatie die anders is dan anders, waar je verbluffend kan uitpakken en iedereen versteld kan doen staan. Een combinatie tussen historie en modern. Theater Buitensoos is uniek in haar soort. Mogelijkheden Stel je eens voor: jullie diner op een eeuwenoud theater podium. Prachtig verlichte coulissen, theatrale food & drinks en mysterieuze theater doeken die het zicht op de zaal bijna weg nemen. Om vervolgens met special effects de theater doeken te laten verdwijnen en in een authentiek theater te kijken wat met hip meubilair en led verlichting in de sfeer van jullie spetterende feest is gebracht.

Theater Buitensoos

10,0 RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
  • icon Origineel
thema
  • icon Klassiek
Extra opties
  • icon Exclusief huurbaar
  • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
  • Meer dan 4 zalen
  • Receptie: > dan 200 gasten
  • Ceremonie: <= dan 200 gasten
  • Feest: > 200 gasten

Theater Buitensoos

Trouwen in theatrale sferen

Bij de meest bijzondere dag van jullie leven hoort uiteraard ook de meest bijzondere locatie. Dromen jullie altijd al van een locatie die anders is dan anders, waar je verbluffend kan uitpakken en iedereen versteld kan doen staan. Een combinatie tussen historie en modern. Theater Buitensoos is uniek in haar soort.

Mogelijkheden

Stel je eens voor: jullie diner op een eeuwenoud theater podium. Prachtig verlichte coulissen, theatrale food & drinks en mysterieuze theater doeken die het zicht op de zaal bijna weg nemen. Om vervolgens met special effects de theater doeken te laten verdwijnen en in een authentiek theater te kijken wat met hip meubilair en led verlichting in de sfeer van jullie spetterende feest is gebracht.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

    Meer locaties laden