Thiessen Wijnkoopers

Je loopt door de straten van Maastricht. Vanuit het stadhuis steek je het Vrijthof over naar de Grote Gracht, een weg die je terug doet denken aan een tijd waarin paard en wagen het straatbeeld sierden. Lantaarns die doen denken aan het romantische Montmartre – Parijs. Daar is het, te midden van al dat moois, het eeuwenoude monumentale pand van Thiessen Wijnkoopers. De plek waar jij samen met je partner één van jullie mooiste dagen gaan beleven: jullie huwelijk! Thiessen is allang niet meer alleen een plek om heerlijke wijnen te proeven en te kopen. Het keldercomplex, de Orangerie en de stadswijngaard geven je het gevoel dat je in een nieuwe wereld bent beland. Trouwen bij Thiessen Wijnkoopers is uniek en geeft ook je gasten een fantastische herinnering. Er zijn talloze mogelijkheden welke we graag met je doorspreken tijdens een rondleiding door ons prachtige pand. Enkele voorbeelden willen we je niet onthouden: De ceremonie Thiessen Wijnkoopers is een officiële trouwlocatie. Hierdoor is het mogelijk om de wettelijke huwelijksvoltrekking bij Thiessen te laten plaatsvinden. Dit kan bijvoorbeeld in de Orangerie, in onze wijnkelders of in onze eigen stadswijngaard. Daarnaast liggen andere populaire trouwlocaties in Maastricht op loopafstand. Denk hierbij aan het Stadhuis, de Ursulinenkapel, en het Theater aan het Vrijthof. Een ideale locatie dus voor huwelijksfeestelijkheden. Het feest Voor een huwelijksfeest om nooit te vergeten is Thiessen een unieke locatie (tot circa 250 personen). Ons events-team helpt je graag het feest tot in de puntjes te verzorgen: van (live) muziek, bloemen en decoratie, tot het vinden van een professionele wedding planner, fotograaf of het regelen van gepersonaliseerde cadeautjes voor jullie gasten. In overleg is alles mogelijk. Uiteraard ben je bij Thiessen verzekerd van heerlijk eten, drinken en de beste wijnen. Champagnetoast Op zo’n fantastische dag moet een toast worden uitgebracht. Wat is er feestelijker dan een champagnetoast in onze champagnekelder? We schenken Baron Dauvergne, Moët & Chandon, Dom Perignon, Veuve Clicquot, Ruinart of Krug, naar keuze geserveerd met heerlijke amuses. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze film voor een sfeerimpressie. Maar onthoud: Pas bij een bezoek aan Thiessen Wijnkoopers zal je echt ontdekken hoe fantastisch, mysterieus en uniek onze locatie is.

Thiessen Wijnkoopers

10,0 RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Museum
 • icon Restaurant
 • icon Origineel
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Modern
 • icon Klassiek
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
Capaciteit
 • Meer dan 4 zalen
 • Receptie: <= 200 gasten
 • Ceremonie: > 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Thiessen Wijnkoopers

Je loopt door de straten van Maastricht. Vanuit het stadhuis steek je het Vrijthof over naar de Grote Gracht, een weg die je terug doet denken aan een tijd waarin paard en wagen het straatbeeld sierden. Lantaarns die doen denken aan het romantische Montmartre – Parijs. Daar is het, te midden van al dat moois, het eeuwenoude monumentale pand van Thiessen Wijnkoopers. De plek waar jij samen met je partner één van jullie mooiste dagen gaan beleven: jullie huwelijk!

Thiessen is allang niet meer alleen een plek om heerlijke wijnen te proeven en te kopen. Het keldercomplex, de Orangerie en de stadswijngaard geven je het gevoel dat je in een nieuwe wereld bent beland. Trouwen bij Thiessen Wijnkoopers is uniek en geeft ook je gasten een fantastische herinnering.

Er zijn talloze mogelijkheden welke we graag met je doorspreken tijdens een rondleiding door ons prachtige pand. Enkele voorbeelden willen we je niet onthouden:

De ceremonie
Thiessen Wijnkoopers is een officiële trouwlocatie. Hierdoor is het mogelijk om de wettelijke huwelijksvoltrekking bij Thiessen te laten plaatsvinden. Dit kan bijvoorbeeld in de Orangerie, in onze wijnkelders of in onze eigen stadswijngaard. Daarnaast liggen andere populaire trouwlocaties in Maastricht op loopafstand. Denk hierbij aan het Stadhuis, de Ursulinenkapel, en het Theater aan het Vrijthof. Een ideale locatie dus voor huwelijksfeestelijkheden.

Het feest
Voor een huwelijksfeest om nooit te vergeten is Thiessen een unieke locatie (tot circa 250 personen). Ons events-team helpt je graag het feest tot in de puntjes te verzorgen: van (live) muziek, bloemen en decoratie, tot het vinden van een professionele wedding planner, fotograaf of het regelen van gepersonaliseerde cadeautjes voor jullie gasten. In overleg is alles mogelijk. Uiteraard ben je bij Thiessen verzekerd van heerlijk eten, drinken en de beste wijnen.

Champagnetoast
Op zo’n fantastische dag moet een toast worden uitgebracht. Wat is er feestelijker dan een champagnetoast in onze champagnekelder? We schenken Baron Dauvergne, Moët & Chandon, Dom Perignon, Veuve Clicquot, Ruinart of Krug, naar keuze geserveerd met heerlijke amuses.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze film voor een sfeerimpressie. Maar onthoud: Pas bij een bezoek aan Thiessen Wijnkoopers zal je echt ontdekken hoe fantastisch, mysterieus en uniek onze locatie is.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden