Trouwschip Bounty

“Geef elkaar het Jawoord in een onvergetelijke ceremonie, waarin jullie voor elkaar kiezen in liefde en vriendschap. Op een locatie en tijd die jullie past.” Elke huwelijk is bij ons uniek. Wij adviseren jullie op maat, waardoor jullie op unieke wijze trouwen op het water zoals jullie zelf graag wensen. Niet doen wat hoort, maar waarmee jullie trouwdag een unieke belevenis wordt. Jullie gasten ‘jong & oud’ zullen nog vaak terugdenken aan deze bijzondere trouwlocatie. Zeilschip Bounty is een prachtige twee-mast brigantijn die tot 1965 dienst deed als viskotter op de Noordzee. In 2004 is zij getransformeerd tot luxe zeilend schip. Doordat zij een voormalig zeeschip is geweest, steekt ze dieper dan het gemiddelde zeilschip. Dit geeft als voordeel dat ze veel stabieler in het water ligt, wat extra comfort geeft voor jong, oud en zelfs mensen met een beperking. Haar thuishaven is Bataviahaven te Lelystad, maar de Bounty kan ook vanuit andere havens vertrekken: Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Urk en Kampen. Zeil- Trouwschip Bounty Letterlijk in het huwelijksbootje stappen, trouwen op een unieke en bijzondere locatie. Ondanks dat de term ‘huwelijksbootje’ al sinds jaar en dag bestaat is het trouwen op een schip niet vanzelfsprekend. Wij hebben al zeilend een maximum capaciteit van 50 personen en stilliggend kunnen wij uitbreiden tot 85! Na uw vrijblijvende bezichtiging ontvangt u 2 vrijkaarten voor een individuele zeilbelevenis, zodat u alvast wat van de sfeer kunt proeven. Trouwlicenties Zeil- en Trouwschip Bounty heeft de trouwlicenties voor de gemeenten Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn en Lelystad. Keurmerk Trouwen Zeilschip Bounty heeft het Keurmerk Trouwen verdiend omdat ze met hoge cijfers door de screening van een onafhankelijk onderzoeksbureau is gekomen, en de daarnaast mystery guest goed, professioneel en gastvrij behandeld is. Uniek Uniek in Nederland is de mogelijkheid om voor de gemeente Amsterdam 24 uur per dag en 7 dagen per week het ja-woord te mogen geven tijdens het zeilen! Ook de gemeente Lelystad biedt de mogelijkheid om tijdens het zeilen de huwelijksceremonie te laten plaatsvinden.

Trouwschip Bounty

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Schip
 • icon Origineel
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Aan het water
 • icon Klassiek
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
Capaciteit
 • 1 zaal
 • Receptie: <= 50 gasten
 • Ceremonie: <= 50 gasten
 • Feest: <= 50 gasten

Trouwschip Bounty“Geef elkaar het Jawoord in een onvergetelijke ceremonie, waarin jullie voor elkaar kiezen in liefde en vriendschap. Op een locatie en tijd die jullie past.”

Elke huwelijk is bij ons uniek. Wij adviseren jullie op maat, waardoor jullie op unieke wijze trouwen op het water zoals jullie zelf graag wensen. Niet doen wat hoort, maar waarmee jullie trouwdag een unieke belevenis wordt. Jullie gasten ‘jong & oud’ zullen nog vaak terugdenken aan deze bijzondere trouwlocatie.

Zeilschip Bounty is een prachtige twee-mast brigantijn die tot 1965 dienst deed als viskotter op de Noordzee. In 2004 is zij getransformeerd tot luxe zeilend schip. Doordat zij een voormalig zeeschip is geweest, steekt ze dieper dan het gemiddelde zeilschip. Dit geeft als voordeel dat ze veel stabieler in het water ligt, wat extra comfort geeft voor jong, oud en zelfs mensen met een beperking.

Haar thuishaven is Bataviahaven te Lelystad, maar de Bounty kan ook vanuit andere havens vertrekken: Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Urk en Kampen.
Zeil- Trouwschip Bounty

Letterlijk in het huwelijksbootje stappen, trouwen op een unieke en bijzondere locatie. Ondanks dat de term ‘huwelijksbootje’ al sinds jaar en dag bestaat is het trouwen op een schip niet vanzelfsprekend. Wij hebben al zeilend een maximum capaciteit van 50 personen en stilliggend kunnen wij uitbreiden tot 85!

Na uw vrijblijvende bezichtiging ontvangt u 2 vrijkaarten voor een individuele zeilbelevenis, zodat u alvast wat van de sfeer kunt proeven.
Trouwlicenties

Zeil- en Trouwschip Bounty heeft de trouwlicenties voor de gemeenten Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn en Lelystad.
Keurmerk Trouwen

Zeilschip Bounty heeft het Keurmerk Trouwen verdiend omdat ze met hoge cijfers door de screening van een onafhankelijk onderzoeksbureau is gekomen, en de daarnaast mystery guest goed, professioneel en gastvrij behandeld is.
Uniek

Uniek in Nederland is de mogelijkheid om voor de gemeente Amsterdam 24 uur per dag en 7 dagen per week het ja-woord te mogen geven tijdens het zeilen! Ook de gemeente Lelystad biedt de mogelijkheid om tijdens het zeilen de huwelijksceremonie te laten plaatsvinden.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden