Tussen Kaag & Braassem

Trouwen aan het water! Restaurant Tussen Kaag & Braassem is gelegen in de provincie Zuid Holland en is een officiële trouwlocatie. Liefde is…..Trouwen en feest bij Tussen Kaag & Braassem Van de allereerste afspraak tot en met de 'grote dag', wij staan voor jullie klaar! Van ceremonie, bruidstaart, receptie, buffet, walking diner of á la carte diner tot feestavond. Alles is mogelijk voor jullie huwelijksfeest. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag! Restaurant Tussen Kaag & Braassem is een officiële trouwlocatie van gemeente Kaag en Braassem. Dit betekent dat jullie bij Tussen Kaag & Braassem ook de huwelijksplechtigheid kunt laten plaatsvinden. Restaurant Tussen Kaag & Braassem is gelegen aan het water, in een oase van licht en rust. Aangrenzend aan het restaurant bevindt zich de Molenzaal (met terras) en uitzicht over het water en de Haarlemmermerpolder. Parkeren is overigens gemakkelijk; voor de deur en gratis; het parkeerterrein biedt ruimte aan > 100 personenauto’s. Huwelijksplechtigheid Onze Molenzaal is uitermate geschikt voor het officiële gedeelte, de huwelijksceremonie. In overleg met jullie wordt de Molenzaal ingericht naar jullie wensen. Receptie Een unieke, sfeervolle receptie in een exclusieve omgeving. Diner Jullie bruiloftsdiner, buffet of walking diner aan het water! Aan de hand van de wensen die jullie hebben voor het huwelijksdiner, kunnen wij een passend menu voorstellen. Dit menu spreken we vooraf met elkaar door. Vanzelfsprekend houden wij rekening met dieetwensen, allergieën, etc. Feestavond Een heerlijke en feestelijke avond op de mooiste dag van jullie leven! Onze Molenzaal is geschikt voor 20 tot 200 gasten. Eveneens is er voldoende ruimte voor een DJ of band. Wanneer jullie kiezen voor een band tijdens de feestavond, is het ook mogelijk een podium door ons te laten verzorgen. Wij zorgen ervoor dat het podium op jullie dag gereed staat voor de band. Eveneens is het mogelijk gebruik te maken van de beamer met scherm voor een foto-show. Vanzelfsprekend mag ons restaurant op de dag van jullie bruiloft feestelijk worden versierd door jullie gasten. Graag bespreken wij jullie wensen in een (vrijblijvend) persoonlijk gesprek zodat wij een voorstel kunnen maken wat volledig voldoet aan uw wensen en budget. Jullie hebben dan eveneens de mogelijkheid de locatie ter plekke te bekijken. Extra informatie: - Tussen Kaag & Braassem is ook voor minder valide gasten goed toegankelijk; er is een lift aanwezig, invalide-toilet en er zijn geen drempels. - Wij berekenen geen zaalhuur;onze offertes zijn altijd inclusief BTW, barkeeper, bediening, airco en gebruik van beamer en scherm.

Tussen Kaag & Braassem

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Restaurant
 • icon Origineel
Budget
 • icon 0 - 2500 euro
 • icon 2500 - 5000 euro
thema
 • icon Modern
 • icon Aan het water
 • icon Landelijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 2 zalen
 • Receptie: <= 150 gasten
 • Ceremonie: <= 100 gasten
 • Feest: <= 200 gasten

Tussen Kaag & Braassem

Trouwen aan het water! Restaurant Tussen Kaag & Braassem is gelegen in de provincie Zuid Holland en is een officiële trouwlocatie.
Liefde is…..Trouwen en feest bij Tussen Kaag & Braassem
Van de allereerste afspraak tot en met de 'grote dag', wij staan voor jullie klaar! Van ceremonie, bruidstaart, receptie, buffet, walking diner of á la carte diner tot feestavond.
Alles is mogelijk voor jullie huwelijksfeest. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag! Restaurant Tussen Kaag & Braassem is een officiële trouwlocatie van gemeente Kaag en Braassem.
Dit betekent dat jullie bij Tussen Kaag & Braassem ook de huwelijksplechtigheid kunt laten plaatsvinden.
Restaurant Tussen Kaag & Braassem is gelegen aan het water, in een oase van licht en rust. Aangrenzend aan het restaurant bevindt zich de Molenzaal (met terras) en uitzicht over het water en de Haarlemmermerpolder.
Parkeren is overigens gemakkelijk; voor de deur en gratis; het parkeerterrein biedt ruimte aan > 100 personenauto’s.

Huwelijksplechtigheid
Onze Molenzaal is uitermate geschikt voor het officiële gedeelte, de huwelijksceremonie. In overleg met jullie wordt de Molenzaal ingericht naar jullie wensen.

Receptie
Een unieke, sfeervolle receptie in een exclusieve omgeving.

Diner
Jullie bruiloftsdiner, buffet of walking diner aan het water! Aan de hand van de wensen die jullie hebben voor het huwelijksdiner, kunnen wij een passend menu voorstellen. Dit menu spreken we vooraf met elkaar door. Vanzelfsprekend houden wij rekening met dieetwensen, allergieën, etc.

Feestavond
Een heerlijke en feestelijke avond op de mooiste dag van jullie leven! Onze Molenzaal is geschikt voor 20 tot 200 gasten. Eveneens is er voldoende ruimte voor een DJ of band. Wanneer jullie kiezen voor een band tijdens de feestavond, is het ook mogelijk een podium door ons te laten verzorgen. Wij zorgen ervoor dat het podium op jullie dag gereed staat voor de band. Eveneens is het mogelijk gebruik te maken van de beamer met scherm voor een foto-show.
Vanzelfsprekend mag ons restaurant op de dag van jullie bruiloft feestelijk worden versierd door jullie gasten.
Graag bespreken wij jullie wensen in een (vrijblijvend) persoonlijk gesprek zodat wij een voorstel kunnen maken wat volledig voldoet aan uw wensen en budget. Jullie hebben dan eveneens de mogelijkheid de locatie ter plekke te bekijken.

Extra informatie:
- Tussen Kaag & Braassem is ook voor minder valide gasten goed toegankelijk; er is een lift aanwezig, invalide-toilet en er zijn geen drempels.
- Wij berekenen geen zaalhuur;onze offertes zijn altijd inclusief BTW, barkeeper, bediening, airco en gebruik van beamer en scherm.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden