Vidaa - The Island of Being

Nabij Rotterdam ligt het pittoreske landgoed Artihove – Vidaa: de officiële trouwlocatie van gemeente Lansingerland. Vidaa staat voor een leven in balans. Dit principe hanteren wij ook voor jullie perfecte bruiloft. Bij een onvergetelijke dag is alles in balans: de locaties, het eten, de muziek, de ceremonie en de sfeer. Met het sprookjesachtige eiland, de prachtig aangelegde tuinen, natuur en de authentieke, originele locaties, biedt Vidaa een omgeving die zeer sfeervol en romantisch is. Het landgoed beschikt over verschillende locaties voor de trouwceremonie, diner en het feest, zowel op het waanzinnige eiland als op het moderne terras van onze nieuwe zaal Pura Vidaa. Alle locaties liggen op loopafstand van elkaar, waardoor jullie de gasten per onderdeel van de huwelijksdag kunnen verrassen met steeds een nieuwe locatie en nieuwe sfeer. Met een pontje over het water of via de houten brug wordt het eiland betreden waar jullie een ceremonie ervaren in het door jullie gewenste thema. Buiten trouwen is momenteel de trend, Vidaa biedt volop mogelijkheden! Bekroon jullie liefde met een ceremonie midden in de natuur. Het landgoed biedt diverse plekken en binnenplaatsen, met romantische prieeltjes, omringd door bos en aan het water. Op elke locatie kunnen wij de gewenste setting voor jullie creëren. Wat dacht je van een festival bruiloft of een vintage bruiloft? De sfeervolle inrichting van de locatie, de muziek, de gasten en natuurlijk jullie als bruidspaar maken er een onvergetelijk feest van. Onze medewerkers leiden u graag rond over het sfeervolle eiland, beantwoorden uw vragen en voorzien u van advies en ideeën. U bent van harte welkom om eens te komen kijken. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij helpen u graag!

Vidaa - The Island of Being

  RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Landgoed
 • icon Restaurant
 • icon Origineel
Budget
 • icon 5000 - 7500 euro
 • icon 7500 - 10.000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Aan het water
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 3 zalen
 • Receptie: <= 200 gasten
 • Ceremonie: <= 100 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Maak online uw eigen offerte bij Vidaa - The Island of Being!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Vidaa - The Island of Being heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Vidaa - The Island of Being

Nabij Rotterdam ligt het pittoreske landgoed Artihove – Vidaa: de officiële trouwlocatie van gemeente Lansingerland.

Vidaa staat voor een leven in balans. Dit principe hanteren wij ook voor jullie perfecte bruiloft. Bij een onvergetelijke dag is alles in balans: de locaties, het eten, de muziek, de ceremonie en de sfeer.

Met het sprookjesachtige eiland, de prachtig aangelegde tuinen, natuur en de authentieke, originele locaties, biedt Vidaa een omgeving die zeer sfeervol en romantisch is. Het landgoed beschikt over verschillende locaties voor de trouwceremonie, diner en het feest, zowel op het waanzinnige eiland als op het moderne terras van onze nieuwe zaal Pura Vidaa. Alle locaties liggen op loopafstand van elkaar, waardoor jullie de gasten per onderdeel van de huwelijksdag kunnen verrassen met steeds een nieuwe locatie en nieuwe sfeer.

Met een pontje over het water of via de houten brug wordt het eiland betreden waar jullie een ceremonie ervaren in het door jullie gewenste thema. Buiten trouwen is momenteel de trend, Vidaa biedt volop mogelijkheden! Bekroon jullie liefde met een ceremonie midden in de natuur. Het landgoed biedt diverse plekken en binnenplaatsen, met romantische prieeltjes, omringd door bos en aan het water. Op elke locatie kunnen wij de gewenste setting voor jullie creëren. Wat dacht je van een festival bruiloft of een vintage bruiloft?

De sfeervolle inrichting van de locatie, de muziek, de gasten en natuurlijk jullie als bruidspaar maken er een onvergetelijk feest van.

Onze medewerkers leiden u graag rond over het sfeervolle eiland, beantwoorden uw vragen en voorzien u van advies en ideeën. U bent van harte welkom om eens te komen kijken. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij helpen u graag!

Maak online uw eigen offerte bij Vidaa - The Island of Being!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Vidaa - The Island of Being heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden