Villa Clementine

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Wat een spannende en ontzettend leuke tijd staat jullie te wachten! Nog even en jullie grote dag breekt aan. Zijn jullie op zoek naar een locatie waar alles onder één dak kan? Dan zijn jullie in de villa aan het juiste adres! Samen met ons professionele team van bediening en koks zorgen wij ervoor dat jullie een dag beleven om nooit te vergeten. Er is niets belangrijker dan met een ontspannen gevoel genieten van jullie dag. Een dag waarop jullie nergens aan hoeven te denken en wij voor alle details en de puntjes op de i zorgen. We kunnen jullie daarom ook adviseren over de bruidstaart, muziek, bloemen, fotografie en styling. Hoe jullie dag er bij ons uit kan zien? Zo! In de Dames- en de Herenkamer kunnen jullie je klaarmaken voor jullie bijzondere dag en jullie voorbereiden op het ja-woord. We ontvangen jullie gasten in onze monumentale hal en begeleiden ze naar de Gouden zaal op de begane grond of Turquoise zaal op de eerste verdieping. Daar zal jullie huwelijk door een ambtenaar naar keuze worden voltrokken. Na de ceremonie wachten we jullie en jullie gasten op met een glas bubbels, zodat jullie met elkaar kunnen proosten op jullie leven samen. Bij mooi weer staat de taart op jullie te wachten in onze romantische binnentuin, die jullie in het prieel aan kunnen snijden. De spanning van het ja-woord is weg. De zon schijnt over de villa heen de tuin in en jullie kunnen genieten van een ontspannen borrel, met drankjes en verschillende hapjes. De fotograaf zet jullie en jullie gezelschap op de foto en familie en vrienden spreken jullie met lieve woorden toe. Wat een bijzondere dag is het nu al! Na de borrel is het tijd voor het diner. Een driegangen diner aan één lange tafel, shared dining aan meerdere ronde tafels of een walking dinner bestaande uit kleine gerechtjes, de keuze is aan jullie. We dekken onze tafels met strak wit linnen, wit servies en kaarsen. De bloemen die jullie hebben uitgekozen maken het geheel af. Terwijl wij jullie avondgasten ontvangen en begeleiden naar de feestzaal, trekken jullie je terug in de Herenkamer om even met z’n tweeën te zijn, lippen opnieuw te stiften, een eventuele dansjurk aan te trekken en schoenen te verwisselen. De DJ of band staat klaar, het licht is gedimd, de drankjes worden ingeschonken en de hapjes worden bereid. Tijd voor een knallend avondfeest om jullie geweldige dag tot in de late uurtjes af te sluiten! Klinkt dit als jullie dag? Plan dan een afspraak met ons in om de villa te bekijken. Maken jullie alvast graag een vrijblijvende offerte? Dat kan via onze website of via deze rechtstreekse link naar het boekingssysteem: https://restau.nl/villaclementine/inloggen We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten! Fotocredits: Silvershot, Karen Hoogland Photography, Tweemetervijf fotografie, Monique Fotoidee & Nanda Hagenaars

Villa Clementine

10,0 RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Kasteel
 • icon Herenhuis
Budget
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Modern
 • icon Klassiek
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 2 zalen
 • Receptie: <= 100 gasten
 • Ceremonie: <= 100 gasten
 • Feest: <= 150 gasten

Villa Clementine

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Wat een spannende en ontzettend leuke tijd staat jullie te wachten! Nog even en jullie grote dag breekt aan. Zijn jullie op zoek naar een locatie waar alles onder één dak kan? Dan zijn jullie in de villa aan het juiste adres! Samen met ons professionele team van bediening en koks zorgen wij ervoor dat jullie een dag beleven om nooit te vergeten.

Er is niets belangrijker dan met een ontspannen gevoel genieten van jullie dag. Een dag waarop jullie nergens aan hoeven te denken en wij voor alle details en de puntjes op de i zorgen. We kunnen jullie daarom ook adviseren over de bruidstaart, muziek, bloemen, fotografie en styling.

Hoe jullie dag er bij ons uit kan zien? Zo!

In de Dames- en de Herenkamer kunnen jullie je klaarmaken voor jullie bijzondere dag en jullie voorbereiden op het ja-woord. We ontvangen jullie gasten in onze monumentale hal en begeleiden ze naar de Gouden zaal op de begane grond of Turquoise zaal op de eerste verdieping. Daar zal jullie huwelijk door een ambtenaar naar keuze worden voltrokken.

Na de ceremonie wachten we jullie en jullie gasten op met een glas bubbels, zodat jullie met elkaar kunnen proosten op jullie leven samen. Bij mooi weer staat de taart op jullie te wachten in onze romantische binnentuin, die jullie in het prieel aan kunnen snijden. De spanning van het ja-woord is weg. De zon schijnt over de villa heen de tuin in en jullie kunnen genieten van een ontspannen borrel, met drankjes en verschillende hapjes. De fotograaf zet jullie en jullie gezelschap op de foto en familie en vrienden spreken jullie met lieve woorden toe. Wat een bijzondere dag is het nu al!

Na de borrel is het tijd voor het diner. Een driegangen diner aan één lange tafel, shared dining aan meerdere ronde tafels of een walking dinner bestaande uit kleine gerechtjes, de keuze is aan jullie. We dekken onze tafels met strak wit linnen, wit servies en kaarsen. De bloemen die jullie hebben uitgekozen maken het geheel af. Terwijl wij jullie avondgasten ontvangen en begeleiden naar de feestzaal, trekken jullie je terug in de Herenkamer om even met z’n tweeën te zijn, lippen opnieuw te stiften, een eventuele dansjurk aan te trekken en schoenen te verwisselen.

De DJ of band staat klaar, het licht is gedimd, de drankjes worden ingeschonken en de hapjes worden bereid. Tijd voor een knallend avondfeest om jullie geweldige dag tot in de late uurtjes af te sluiten!

Klinkt dit als jullie dag? Plan dan een afspraak met ons in om de villa te bekijken.
Maken jullie alvast graag een vrijblijvende offerte? Dat kan via onze website of via deze rechtstreekse link naar het boekingssysteem: https://restau.nl/villaclementine/inloggen

We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten!
Fotocredits: Silvershot, Karen Hoogland Photography, Tweemetervijf fotografie, Monique Fotoidee & Nanda Hagenaars

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden