Watergoed

Gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie dit op een bijzondere locatie beleven? Lijkt het jou wat om te trouwen aan het water? Dan is trouwen op Watergoed wellicht wat voor jullie! Geef jullie wensen aan ons door, we helpen graag bij het realiseren van de ultieme bruiloft. Watergoed is naast feestgelegenheid ook een officiële trouwlocatie. Dus van het officiële ja-woord tot aan het feest in de late uurtjes, alles kan op één locatie gevierd worden! Wij maken van jouw bruiloft de mooiste dag van je leven! Het organiseren van een trouwfeest kan behoorlijk stressvol zijn. Dit moet natuurlijk de mooiste dag van je leven worden. Trouwlocatie Watergoed kan alles voor je uit handen nemen. Van decoratie en DJ tot aan de hapjes die tijdens het trouwfeest rondgebracht worden. Watergoed heeft een eigen horeca. Uit onze keuken komen de lekkerste hapjes, diners of we bereiden een heerlijke BBQ. Zijn jullie al getrouwd en willen jullie je jubileum vieren? Ook dan is Watergoed de juiste locatie voor een knalfeest. Watergoed is centraal gelegen in Nederland, vlakbij de snelweg A50 en A15, en is dus goed bereikbaar. Daarnaast beschikt Watergoed over een groot parkeerterrein voor zeker 300 auto’s.

Watergoed

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Beachclub
 • icon Boerderij
 • icon Restaurant
thema
 • icon Aan het water
Extra opties
 • icon Buiten trouwen
Capaciteit
 • Meer dan 4 zalen
 • Receptie: <= 150 gasten
 • Ceremonie: <= 100 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Watergoed

Gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie dit op een bijzondere locatie beleven? Lijkt het jou wat om te trouwen aan het water? Dan is trouwen op Watergoed wellicht wat voor jullie! Geef jullie wensen aan ons door, we helpen graag bij het realiseren van de ultieme bruiloft.

Watergoed is naast feestgelegenheid ook een officiële trouwlocatie. Dus van het officiële ja-woord tot aan het feest in de late uurtjes, alles kan op één locatie gevierd worden!

Wij maken van jouw bruiloft de mooiste dag van je leven!

Het organiseren van een trouwfeest kan behoorlijk stressvol zijn. Dit moet natuurlijk de mooiste dag van je leven worden. Trouwlocatie Watergoed kan alles voor je uit handen nemen. Van decoratie en DJ tot aan de hapjes die tijdens het trouwfeest rondgebracht worden. Watergoed heeft een eigen horeca. Uit onze keuken komen de lekkerste hapjes, diners of we bereiden een heerlijke BBQ.

Zijn jullie al getrouwd en willen jullie je jubileum vieren? Ook dan is Watergoed de juiste locatie voor een knalfeest.

Watergoed is centraal gelegen in Nederland, vlakbij de snelweg A50 en A15, en is dus goed bereikbaar. Daarnaast beschikt Watergoed over een groot parkeerterrein voor zeker 300 auto’s.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden