Zaal Beatrix

Uw feest onvergetelijk maar niet onbetaalbaar! Al meer dan 70 jaar is Zaal Beatrix, gevestigd in het hart van historisch Schiedam, een gezellige en betaalbare locatie voor alles wat er maar te vieren is. Of het nu gaat om uw verjaardag, bruiloft of een personeelsfeest, ons team zorgt dat alles van A tot Z perfect wordt geregeld. Omdat wij gebruik maken van onze eigen keukenbrigade wordt alles vers voor u bereid en maken wij geen gebruik van dure externe catering. Zaal Beatrix is voorzien van alle hedendaagse gemakken zoals airconditioning, aparte rookruimte, gratis wifi, uitgebreide licht-, video en geluidsinstallatie en er is voldoende parkeergelegenheid. Openbaar vervoer ligt op enkele minuten loopafstand. Door de jaren heen is er veel verbouwd in het pand en het nieuwe interieur geeft een enorme warme sfeer waardoor uw gasten zich direct op hun gemak voelen. Alles kan maar niets hoeft en dat allemaal tegen zeer scherpe prijzen die ver onder die van onze concurrentie liggen. Heeft u binnenkort iets te vieren, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een duidelijke offerte. U kunt bij ons terecht vanaf 30 tot 200 personen.

Zaal Beatrix

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Origineel
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
thema
 • icon Romantisch
Extra opties
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 2 zalen
 • Receptie: <= 100 gasten
 • Ceremonie: <= 100 gasten
 • Feest: <= 200 gasten

Zaal Beatrix

Uw feest onvergetelijk maar niet onbetaalbaar!
Al meer dan 70 jaar is Zaal Beatrix, gevestigd in het hart van historisch Schiedam, een gezellige en betaalbare locatie voor alles wat er maar te vieren is. Of het nu gaat om uw verjaardag, bruiloft of een personeelsfeest, ons team zorgt dat alles van A tot Z perfect wordt geregeld. Omdat wij gebruik maken van onze eigen keukenbrigade wordt alles vers voor u bereid en maken wij geen gebruik van dure externe catering.
Zaal Beatrix is voorzien van alle hedendaagse gemakken zoals airconditioning, aparte rookruimte, gratis wifi, uitgebreide licht-, video en geluidsinstallatie en er is voldoende parkeergelegenheid. Openbaar vervoer ligt op enkele minuten loopafstand.
Door de jaren heen is er veel verbouwd in het pand en het nieuwe interieur geeft een enorme warme sfeer waardoor uw gasten zich direct op hun gemak voelen. Alles kan maar niets hoeft en dat allemaal tegen zeer scherpe prijzen die ver onder die van onze concurrentie liggen.
Heeft u binnenkort iets te vieren, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een duidelijke offerte. U kunt bij ons terecht vanaf 30 tot 200 personen.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden