Zalmhuis

De allermooiste plek voor een bruisende bruiloft aan de Maas Op een schitterend plekje aan de voet van de Van Brienenoordbrug biedt het Zalmhuis een onmetelijk uitzicht over IJssel en Maas. De typische art-nouveau bouw, de uitstekende aansluitingen op het snelwegennet en de ruime gratis parkeerfaciliteiten hebben al voor landelijke aandacht gezorgd. De keuken van het Zalmhuis laat zich inspireren door de klassieke Franse brasseries, aangevuld met moderne mediterrane trends. De sfeer is informeel en de bediening vlot en vriendelijk. Al jaren worden intieme huwelijksdiners, recepties en trouwfeesten gegeven in de zalen van het Zalmhuis. Het is mogelijk om naast uw complete programma ook de huwelijksvoltrekking in het Zalmhuis te laten plaatsvinden. Grand Café Het royale, stijlvolle Grand Café telt 220 zitplaatsen en biedt een groot terras rondom. Centraal in de ruimte is de opvallende messing bar met velours bekleding. Het gewaagde en warme interieur is een lust voor het oog en maakt het Grand Café een fijne plek voor een uitgebreide lunch, drankje of diner. Private Room De intieme Private Room vind je op de begane grond. De zaal heeft een eigen bar en is de beste plek voor een intiem feestje of diner. Garden Room De Garden Room is een gezichtsbepalend onderdeel van het Zalmhuis. Oorspronkelijk werden Oranjerieën gebouwd om in de koude Hollandse en Vlaamse winters de citrusbomen te laten overwinteren. Karakteristiek is dan ook het vele glas, de warme sfeer en de heldere kleuren. Rooftop Room Met de glas-in-lood plafonds vierenhalve meter boven de massief eiken vloer en meer dan vijftig strekkende meter glas rondom heb je een fenomenaal uitzicht naar alle windstreken. Schepen in alle soorten en maten glijden voorbij en bieden daarmee het meest Rotterdamse decor dat denkbaar is.

Zalmhuis

10,0 RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Herenhuis
 • icon Restaurant
 • icon Origineel
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Aan het water
 • icon Klassiek
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 4 zalen
 • Receptie: > dan 200 gasten
 • Ceremonie: <= 150 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Zalmhuis

De allermooiste plek voor een bruisende bruiloft aan de Maas
Op een schitterend plekje aan de voet van de Van Brienenoordbrug biedt het Zalmhuis een onmetelijk uitzicht over IJssel en Maas. De typische art-nouveau bouw, de uitstekende aansluitingen op het snelwegennet en de ruime gratis parkeerfaciliteiten hebben al voor landelijke aandacht gezorgd. De keuken van het Zalmhuis laat zich inspireren door de klassieke Franse brasseries, aangevuld met moderne mediterrane trends. De sfeer is informeel en de bediening vlot en vriendelijk.

Al jaren worden intieme huwelijksdiners, recepties en trouwfeesten gegeven in de zalen van het Zalmhuis. Het is mogelijk om naast uw complete programma ook de huwelijksvoltrekking in het Zalmhuis te laten plaatsvinden.

Grand Café Het royale, stijlvolle Grand Café telt 220 zitplaatsen en biedt een groot terras rondom. Centraal in de ruimte is de opvallende messing bar met velours bekleding. Het gewaagde en warme interieur is een lust voor het oog en maakt het Grand Café een fijne plek voor een uitgebreide lunch, drankje of diner.

Private Room De intieme Private Room vind je op de begane grond. De zaal heeft een eigen bar en is de beste plek voor een intiem feestje of diner.

Garden Room De Garden Room is een gezichtsbepalend onderdeel van het Zalmhuis. Oorspronkelijk werden Oranjerieën gebouwd om in de koude Hollandse en Vlaamse winters de citrusbomen te laten overwinteren. Karakteristiek is dan ook het vele glas, de warme sfeer en de heldere kleuren.

Rooftop Room Met de glas-in-lood plafonds vierenhalve meter boven de massief eiken vloer en meer dan vijftig strekkende meter glas rondom heb je een fenomenaal uitzicht naar alle windstreken. Schepen in alle soorten en maten glijden voorbij en bieden daarmee het meest Rotterdamse decor dat denkbaar is.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden