Zeeuwse Oase

<p>Droomt u van een bruiloft op een unieke locatie en durft u elkaar het jawoord te geven in onze rozentuin omringd door rozen? Een receptie houden (binnen en/of buiten), een intiem meer-gangen diner of een uitgebreid koud en warm buffet? Ongestoord feesten in de polder met eigen DJ of live muziek of juist rustig natafelen? De Zeeuwse Rozentuin biedt u deze gelegenheid in een uniek omgeving in romantisch en landelijke omgeving. Ons terrein (5 ha.) met hoofdgebouw, orangerie, ruim eigen parkeerterrein en meerdere tuinen is uitermate geschikt om te trouwen, feesten en/of te eten in een omgeving met voldoende privacy. Als officiële trouwlocatie met een volledig professionele keuken waarin onze creatieve kok al meer dan 10 jaar te werk gaat met verse Zeeuwse seizoens producten kunnen wij van uw bruiloft een onvergetelijk dag voor u en uw genodigden maken. Elk trouwfeest en diner/buffet is maatwerk om aan al uw wensen te voldoen. De voordelen van onze locatie zijn: - Romantische rozentuin waarin getrouwd kan worden - Landelijk ligging met veel privacy - Fotoreportage op locatie mogelijk - Ruim eigen parkeerterrein - Eigen DJ of live muziek mogelijk - Rolstoelvriendelijke gebouwen en tuinen Wij ontvangen u graag voor een rondleiding en oriënterende gesprek over de mogelijkheden en prijzen. U kunt altijd een optie nemen, het verplicht u daarbij tot niets en geeft u de tijd om in alle rust te beslissen over een voor u speciale dag.</p>

Zeeuwse Oase

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Restaurant
 • icon Origineel
Budget
 • icon 0 - 2500 euro
 • icon 2500 - 5000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Landelijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 2 zalen
 • Receptie: <= 50 gasten
 • Ceremonie: <= 150 gasten
 • Feest: <= 150 gasten

Zeeuwse Oase

<p>Droomt u van een bruiloft op een unieke locatie en durft u elkaar het jawoord te geven in onze rozentuin omringd door rozen? Een receptie houden (binnen en/of buiten), een intiem meer-gangen diner of een uitgebreid koud en warm buffet? Ongestoord feesten in de polder met eigen DJ of live muziek of juist rustig natafelen?

De Zeeuwse Rozentuin biedt u deze gelegenheid in een uniek omgeving in romantisch en landelijke omgeving. Ons terrein (5 ha.) met hoofdgebouw, orangerie, ruim eigen parkeerterrein en meerdere tuinen is uitermate geschikt om te trouwen, feesten en/of te eten in een omgeving met voldoende privacy.
Als officiële trouwlocatie met een volledig professionele keuken waarin onze creatieve kok al meer dan 10 jaar te werk gaat met verse Zeeuwse seizoens producten kunnen wij van uw bruiloft een onvergetelijk dag voor u en uw genodigden maken. Elk trouwfeest en diner/buffet is maatwerk om aan al uw wensen te voldoen.

De voordelen van onze locatie zijn:
- Romantische rozentuin waarin getrouwd kan worden
- Landelijk ligging met veel privacy
- Fotoreportage op locatie mogelijk
- Ruim eigen parkeerterrein
- Eigen DJ of live muziek mogelijk
- Rolstoelvriendelijke gebouwen en tuinen

Wij ontvangen u graag voor een rondleiding en oriënterende gesprek over de mogelijkheden en prijzen. U kunt altijd een optie nemen, het verplicht u daarbij tot niets en geeft u de tijd om in alle rust te beslissen over een voor u speciale dag.</p>

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden