Zoeken

10 redenen om uw bruidslocatie te registreren

Heeft u een locatie waar u veel huwelijken voltrekt? Zet dan uw locatie op de kaart bij Nederlands makkelijkste bruidslocatiesite van Nederland!

Maak zelf uw eigen locatiepresentatie & pagina: Voeg foto's en filmpjes toe. Plaats kortingen en Best Wedding Deals en wordt gevonden door uw potentiële doelgroep: bruidsparen! Oh...en het is helemaal gratis! (géén verborgen kosten) Hoe kan dat? >

gevonden worden

Wordt gevonden door u potentiële doelgroep: bruidsparen!

Al onze bezoekers zijn bruidsparen die een locatie zoeken. En zo heeft u een enorm bereik bij de makkelijkste zoeksite van Nederland! Maak helemaal zelf een locatiepagina en vertel uw potentiële doelgroep waarom u de droomlocatie heeft die iedereen zoekt!

verdien punten

Alles in eigen beheer; uw eigen backoffice!

Voeg zelf foto's, video's en tekst toe. Beschrijf uw Best Wedding Deal of bepaal op welke zoekopties u gevonden wordt. Helemaal zelf in eigen beheer!

verdien punten

Bepaal zelf hoe hoog u in de zoekresultaten van BruidsLocaties.nl komt te staan. Verdien punten en win plekjes op de ranglijst!

U kunt op heel veel manieren punten verdienen. Alleen al voor het juist (en volledig) invullen van uw locatiepagina ontvangt u punten. Daarnaast krijgt u (automatisch) punten voor elke offerte-aanvraag of elke review. Maar ook als u ons aanbeveelt of promoot op uw eigen website. Net als het delen op facebook of twitter. En nog veel meer mogelijkheden. Wanneer u ingelogd bent leggen wij u alles stap voor stap uit!

plan een bezichtiging

Plan een bezichiging via BruidsLocaties.nl

Heeft een bruidspaar gevonden waar ze naar op zoek waren? Willen ze uw locatie in het echt zien? Dan kunnen ze op BruidsLocaties.nl een bezichtiging bij u aanvragen. U krijgt in een gemakkelijk overzicht al uw aanvragen te zien. Inplannen doet u natuurlijk zelf!

Offerte-planner

Uniek in Nederland: de Offerte-planner

Echt helemaal uniek & nieuw in Nederland is de Offerte-planner. Met dit systeem kunnen bruidsparen zelf, binnen 5 minuten, een offerte maken. Ze kunnen snacks, drankjes, decoratie, zalen en andere opties kiezen. Maar u kunt ook een offerte maken tijdens het locatiegesprek (met bv een tablet). Waarna bruidsparen de offerte rustig thuis kunnen bekijken, aanpassen en later het feest kunnen boeken en samen met u kunnen plannen.

gratis

Registreren en gebruik is gratis!

Géén verborgen kosten en u kunt alles helemaal gratis gebruiken. Waarom wij dit doen? Wij zijn van RESTAU en wij zijn een ander, nieuw (en nog nooit vertoond) systeem voor feestlocaties in de markt aan het zetten. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van ons systeem, dat wij u alvast een (voor)proefje van onze service willen geven, door middel van de grootste bruidslocatie site van Nederland gratis aan te bieden aan u!

Kijk op restau.nl voor meer informatie.

ontvang offerte-aanvragen

Ontvang offerte-aanvragen van bruidsparen via uw locatiepagina

Bruidsparen kunnen heel makkelijk een offerte aanvragen via BruidsLocaties.nl. Wij brengen u hier dan van op de hoogte en u krijgt van ons alle gegevens van het bruidspaar, zodat u een offerte kan opstellen en versturen.

online oplossing feestlocatiesOnline oplossing voor feestlocaties

Wij zijn Restau! Gespecialiseerd in IT & Horeca.

Wij combineren IT oplossingen & horeca op unieke en creatieve manieren. Met bruidslocaties.nl laten wij u zien kunt u (gratis) zien dat wij kwaliteit serieus nemen. Heeft u een suggestie of komt u ergens niet uit? Dan staat ons team klaar om u te helpen. Via de chat, telefoon of persoonlijk.

reviews

Ontvang Reviews

80% van alle bruidsparen zegt hun keuze (mede) te maken op reviews. Onafhankelijke reviews worden gezien als betrouwbaar. Laat daarom al uw bruidsparen vertellen hoe onvergetelijk hun huwelijk was op uw locatie.

kaart

Word makkelijk gevonden!

Naast een uitgebreid zoeksysteem, kan een bruidspaar u ook direct vinden op de kaart. Zo kan een bruidspaar direct naar locaties zoeken die in het gebied liggen waar zij naar op zoek zijn.

Overtuigd?

Maak dan nu helemaal gratis uw eigen locatiepagina!

Gratis aanmelden!