Zoeken

Waarom zijn wij gratis?

Heeft u een locatie waar u veel huwelijken voltrekt? Zet dan uw locatie op de kaart bij Nederlands makkelijkste bruidslocatiesite van Nederland!

Uw eigen locatiepagina is geheel gratis en er zijn absoluut géén verborgen kosten. Waarom zou u honderden euros per jaar betalen voor een plaatsing op een verzamelsite als het ook helemaal gratis kan?? De kwaliteit, service en zoekresultaten zijn van het hoogste niveau en u heeft uw locatiepagina helemaal zelf onder beheer via een geavanceerde backoffice. U beheert uw fotos, tekst en videos. En u ontvangt alle bezichtigings- en offerte aanvragen in uw mail en in uw backoffice. 


Waarom aanmelden (en gebruik!) echt helemaal gratis is:

Bruidslocaties.nl is onderdeel van Restau. Gespecialiseerd in IT oplossingen voor restaurants en feestlocaties. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van ons systemen, dat wij u alvast een (voor)proefje van onze service willen geven. En dat doen wij voor u door middel van bruidslocaties.nl!! Registreren verplicht u dus tot helemaal niets. Ook niet tot de koop van producten van Restau. Dat laten wij helemaal aan u. U kunt, zonder kosten en zonder limitaties, gebruik maken van alle functionaliteiten van bruidslocaties.nl

Is gratis dan wel net zo goed?
Een locatiepagina is uw uithangbord. Maar bruidslocaties.nl die van ons. Wij zorgen er dus wel voor dat u 100% tevreden bent met onze (gratis!) service.
 

Restau heeft de offerte planner ontwikkeld. Uniek in Nederland en speciaal voor feestlocaties. Dit systeem geeft het bruidspaar de mogelijkheid om zelf online een offerte op uw site te maken. Voeg al uw opties toe, zoals; decoratie, menu, drankjes, snacks, muziek en kies zelfs uw zalen, tijden en gelegenheden. Zo stelt een bruidspaar een eigen, persoonijke offerte samen. Zonder uw tussenkomst... en dat in minder dan 5 minuten.

Maar u kunt ook zelf, tijdens het locatiegesprek een offerte maken. Zo heeft u geen Word-documentjes of papierwerk meer, want u en het bruidspaar beheren ook samen het feest online. Afrekenen kan ook, net als agenda beheer, leveranciers beheer, (interne) dagplanning en nog veel meer! 

Uw klanten hebben in het begin vaak weinig idee of voorstelling wat voor feest ze precies bij u kunnen verwachten. Daarom hebben ze vaak veel vragen over de mogelijkheden en de kosten. Wij begrijpen dat elke potentiële klant uiterst belangrijk is, maar ook tijdrovend. Omdat na een gesprek & offerte, uiteindelijk ook kan blijken dat het feest niet binnen het budget past, of toch niet voldoet aan de verwachtingen. 

De offerte planner kan u veel werk uit handen nemen en onnodige gesprekken voorkomen. Waarbij de offerte via uw website, thuis, online samengesteld wordt door uw klant. De offerte wordt daarna op de locatie besproken, direct tijdens het eerste gesprek!! Zij weten wat ze kunnen verwachten én u weet direct wat voor een feest de klant graag bij u wilt houden.

Uw klant heeft direct een prijsopgave, zonder dat u een offerte heeft moeten maken. Wil de klant bij u het feest? Dan kunt u samen het hele feest online plannen & beheren.

Maakt u gebruik van de offerte planner? Dan kunnen uw klanten ook op bruidslocaties.nl direct een offerte maken. En u ontvangt ook nog eens 100 punten op bruidslocaties.nl waardoor u hoger in de zoekresultaten verschijnt!

Kijk voor meer informatie over de offerteplanner op www.restau.nl


 

Aanmelden

Of meld u hier gratis aan voor een locatiepagina op bruidslocaties.nl

Gratis aanmelden

& Nieuws