Algemene beoordeling:

10,0
  • Service op de dag
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    10
  • Prijs / kwaliteit
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    10
  • Eten & drinken
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    10
  • Uitstraling
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    10
  • Uw "gevoel"
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    10
  • Planningstraject
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    10
10

Alle Reviews (7)

  • poppetjeStephanie van Koeveringe12-06-2017
    10,0Totaalcijfer
    • Service op de dag
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Prijs / Kwaliteit
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Eten en drinken
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Uitstraling
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Totale gevoel
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Planningstraject
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    likeAanbevolenGetrouwd op:09-06-17

    Beoordeling van Stephanie van Koeveringe:

    Wij zijn 9-6-2017 in Bobs getrouwd. Van de receptie/ ceremonie tot aan het avondfeest hebben wij alles onder een dak gedaan! Er is maar een woord voor; fan-tas-tisch! Al een jaar eerder deze locatie geboekt en het hele jaar door hebben wij superfijn contact gehad met weddingplanner Jesse van Bobs. Alles verliep heel relaxed en zonder stress, dat moet je hebben op zo'n dag! :)
    Personeel dat aanwezig was op het avondfeest was geweldig, wij en ook niet al te onbelangrijk hebben geen moment zonder drankje in hun hand gestaan. Er werd goed op gelet. heel fijn! Fijne DJ (Rene Verkerk)(optioneel) via Bobs geregeld en wat was hij geweldig, van het begin tot het eind heeft hij de gasten laten dansen op de dansvloer. Dan ben je een goede DJ. Gebruik gemaakt van de fotografe (optioneel) via Bobs en een dag later hadden we geweldige foto's! Mooie zaal, verlichtingskleur kun je zelf kiezen. Eten was ook erg lekker! Kortom, ik zou iedereen aanbevelen hier te trouwen. Het was voor ons de welbekende ''mooiste dag van ons leven'' en hier heeft Bobs Saloon zeker een groot aandeel in gehad.


    Bekijk beoordeling
  • poppetjeMichael & Daisy11-06-2017
    10,0Totaalcijfer
    • Service op de dag
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Prijs / Kwaliteit
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Eten en drinken
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Uitstraling
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Totale gevoel
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Planningstraject
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    likeAanbevolenGetrouwd op:10-06-17

    Beoordeling van Michael & Daisy:

    Wauw! Wat was het gister super geregeld bij Bobs!
    Bij de voorbereidingen en voorafgaande gesprekken besproken hoe de dag zou verlopen en alles was gister tot in de puntjes geregeld! Na het officiële gedeelte bij het gemeentehuis zijn we verder gegaan bij bobs. We hebben de taart aangesneden, de kinderen hebben een uurtje gebowld, het bbq buffet was heerlijk & dan de feestavond! Onbeschrijfelijk! Bobs heeft er echt voor gezorgd dat wij heerlijk konden genieten!


    Bekijk beoordeling
  • poppetjeRutger & Esther Hellingh 11-06-2017
    10,0Totaalcijfer
    • Service op de dag
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Prijs / Kwaliteit
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Eten en drinken
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Uitstraling
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Totale gevoel
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Planningstraject
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    likeAanbevolenGetrouwd op:24-05-17

    Beoordeling van Rutger & Esther Hellingh :

    Op 24 mei zijn wij getrouwd in de Bobs. Van de voltrekking tot het einde hebben wij allés onder het zelfde dak gehad en hierbij hebben wij ont-zet-tend kunnen genieten van de service die de Bobs waarmaakt! Aan elk detail was gedacht, zelfs als wij er zelf niet bij stil stonden werden we hierop geattendeerd tijdens de voorbereidingsfase. Naar onze mening de BESTE locatie om te trouwen, vanwege de enorme diversiteit, vanwege de kwaliteit en niet onbelangrijk vanwege de prijs!


    Bekijk beoordeling
  • poppetjeSandra & Ronald04-06-2017
    10,0Totaalcijfer
    • Service op de dag
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Prijs / Kwaliteit
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Eten en drinken
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Uitstraling
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Totale gevoel
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Planningstraject
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    likeAanbevolenGetrouwd op:05-08-16

    Beoordeling van Sandra & Ronald:

    "Er is nergens anders een betere plek om je bruiloft te vieren dan bij de Bobs in Uitgeest! Alles was top en tot in de puntjes goed geregeld! "


    Bekijk beoordeling
  • poppetjeAnoniem04-06-2017
    10,0Totaalcijfer
    • Service op de dag
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Prijs / Kwaliteit
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Eten en drinken
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Uitstraling
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Totale gevoel
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Planningstraject
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    likeAanbevolenGetrouwd op:16-07-16

    Beoordeling van Anoniem:

    "Op 16 juli zijn wij getrouwd in de south beach lounge bij Bobs party & events. Vanaf het allereerste contact tot en met de bruiloft zijn wij onwijs tevreden geweest! We kregen altijd direct een e-mail terug en er werd goed met ons meegedacht. Ondanks ons kleine budget hebben wij een topservice gehad. Van de ceremonie tot het feest was alles tot in de puntjes geregeld. Bij de zaal zat een bruidsfotograaf. Dankzij haar hebben we prachtige foto's als herinnering. De dj die door Bobs geregeld was draaide de hele avond leuke muziek. Ik ben de dansvloer niet af geweest! De bediening zorgde ervoor dat niemand zonder drankje zat en liepen rond met lekkere hapjes. Jesse, bedankt voor het organiseren van onze dag! In een woord samengevat: een aanrader!"


    Bekijk beoordeling
  • poppetjeRick & José04-06-2017
    10,0Totaalcijfer
    • Service op de dag
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Prijs / Kwaliteit
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Eten en drinken
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Uitstraling
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Totale gevoel
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Planningstraject
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    likeAanbevolenGetrouwd op:04-06-16

    Beoordeling van Rick & José:

    "Op 4 juni 2016 zijn wij getrouwd en hebben een super geslaagde avond bij de Bob's gehad. Onze bruiloft stond in het teken van "Hollandse glorie" (onze achternaam Glorie). De prachtige zaal die meestal voor bruiloften geboekt wordt kon op allerlei manier aangepast worden maar... De Jesse (bruiloft planner van bobs) adviseerde ons de Brasserie zaal aan. Dit was een gezellig "kroegachtige" ruimte. Bediening hadden oranje schorten en alles zag er super uit!!! Al onze wensen waren mogelijk. Je merkt dat iedereen veel ervaring heeft. Ook de DJ via Bob's verzorgt, dak ging er af en de hele avond op de dansvloer gestaan. Super sfeer. Hapjes en drank was ook TOP niemand stond met een leeg glas en de hapjes waren heerlijk! Schalen zagen er prachtig uit. Ik zou iedereen de BOB's aanraden, want hier zijn al jullie wensen mogelijk :) Bedankt! Rick en José "


    Bekijk beoordeling
  • poppetjeJesse van den Berg04-06-2017
    10,0Totaalcijfer
    • Service op de dag
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Prijs / Kwaliteit
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Eten en drinken
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Uitstraling
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Totale gevoel
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    • Planningstraject
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      10
    likeAanbevolenGetrouwd op:14-10-16

    Beoordeling van Jesse van den Berg:

    "Super feest gehad, alles naar wens. Niets was te veel en alles was mogelijk!"


    Bekijk beoordeling

Schrijf zelf een review

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Wat vond u van de service van de locatie? Werden de gasten juist ontvangen en kwam u niets te kort met betrekking tot bediening en hulp. Ook uw beoordeling van de manager hoort hierbij.

    pijltje
    pijltje
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Stond de kwaliteit die u mocht verwachten in verhouding tot de prijs die u heeft betaald? En zijn deze verwachtingen uitgekomen?

    pijltje
    pijltje
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Hoe beoordeelt u het eten dat u op uw bruiloft kreeg? Ook de drankjes en mate van snelheid van bedienen hoort hier bij.

    pijltje
    pijltje
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Was de uitstraling naar de standaard dat u mocht verwachten? Werkte alles (niet kapot) en was de decoratie zoals beloofd?

    pijltje
    pijltje
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Er kunnen natuurlijk altijd dingen tegenvallen, of (onbedoeld) niet zo gaan als bedacht. Maar dat hoeft de pret niet te drukken als dit juist opgelost wordt. Dus: wat voor een gevoel heeft u in zijn totaliteit overgehouden aan het huwelijk?

    pijltje
    pijltje
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Het planningstraject is het moment van de eerste ontdekking van deze locatie, tot aan de bruiloft zelf. Alle gesprekken, plannen, details etc die hiertussen zaten, welke service heeft u hierbij ervaren?

    pijltje
    pijltje

Log in! Bewaar uw eigen favoriete bruidslocaties in één overzicht!

Registreren:
Login:

Registreren geeft u de mogelijkheid om uw favoriete bruidslocaties te onthouden in één duidelijk overzicht. U kunt op deze manier makkelijk meerdere offertes aanvragen en uw aanvragen, offertes en bezichtigingen bijhouden!