6 Tips voor een gezellige én betaalbare bachelorette

Of je nu wilt of niet: een vrijgezellenfeestje hoort er nu eenmaal bij. Voor de besties is het weer een moment om te feesten en voor de aanstaande bruid, ach, gewoon gezellig. Voor de meesten geldt dat veel goed is, zolang ze maar niet in een of andere vreemd pak rond hoeven lopen. Tip: check als organisator wel even wat de aanstaande bruid wel en niet wil. Ook is het niet onbelangrijk na te denken over het budget. Niet iedereen wil zijn zuurverdiende vakantiegeld spenderen aan jouw vrijgezellenfeestje. Lees hier leuke ideeën voor vrijgezellenfeestjes waarmee je de kosten binnen de perken houdt.

Je ziet ze wel langskomen op Instagram, vrijgezellentripjes naar exotische of spannende oorden in het buitenland. Leuk, maar niet iedereen heeft het budget of zelfs de tijd om een aantal dagen een feestje in het buitenland te vieren. Ook in Nederland zijn er genoeg leuke activiteiten te verzinnen voor een gezellig uitje met vriendinnen. Lees onze gezellige en betaalbare suggesties.

Organiseer een ouderwets slaapfeestje. Net als in je pubertijd. Afhankelijk van de ruimte die je hebt, nodig je een aantal vriendinnen uit om samen te logeren met de aanstaande. Het leukste is als je ook wat activiteiten verzint. Begin met samen pizza’s maken, filmpje kijken, ontspannen met een maskertje. Als aandenken kun je voor iedereen dezelfde nachtjapon regelen met een leuke tekst of opdruk. En ’s ochtends natuurlijk een heerlijk ontbijtje.

De rollerdisco. Misschien niet iets wat iedereen kan, maar daarom niet minder leuk: een disco op rollerskates. Dit is gegarandeerd lachen, liefst in een strak, fout, glimmend pakje. Je kunt ook nog een lesje organiseren zodat jullie wat coole moves leren. Uiteraard maak je het geheel af met een borrel en eten vooraf of erna.
Of de bowling. In dezelfde categorie valt de bowlingbaan. Terug naar je tienertijd met chips en cola bij de bowlingbaan. In plaats van een nachtjapon zoals bij het slaapfeestje, kan je voor iedereen matching T-shirts regelen met een tekst, foto of andere opdruk. Daarna eten, of misschien aansluitend naar de rollerdisco?

Popcorn eten in je eigen openluchtbioscoop. Organiseren jullie de bachelorette met goed weer en heeft iemand van de besties een tuin? Dan is het een leuk idee om een openluchtbioscoopavond te houden. Alle benodigdheden hiervoor kun je huren. Lekker buiten samen een film kijken met natuurlijk eten, drinken en popcorn!

Blijft altijd leuk: karaoke. Is de aanstaande bruid een beetje een extravert type en houdt ze van zingen? Dan blijft een karaokefeestje gegarandeerd een succesnummer. Wanneer mag je nou ongegeneerd hard blèren op je favoriete liedjes?

Spannende dropping. Voor een extra beetje spanning: organiseer een dropping in het bos, in de nacht natuurlijk. Je kunt hier van alles omheen organiseren, bijvoorbeeld opgehaald worden door een limousine die de verwachting wekt van een luxe feestje. Vervolgens worden jullie afgezet in het bos om later natuurlijk wel weer opgehaald te worden door deze chique auto!

Vrijgezellenfeestjes kun je op zoveel verschillende manieren organiseren. Het belangrijkste is dat je zeker weet dat het past bij de aanstaande bruid, maar ook dat jullie als vriendinnengroep er veel plezier aan beleven!

Foto: J.K. Califf

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
uw bruiloft begint bijz bruidslocaties.nl zoek unit duintden locatie in NL. Zoek een bruidslocaties