info@corrinep.nl
Corrine PonsenBruidsfotograaf

Even voorstellen: Corrine Ponsen, gastblogger

Wij zijn blij Corrine te mogen verwelkomen als gastblogger bij bruidslocaties.nl. Waarbij ze af en toe haar ervaringen met ons en u zal delen over de bruiloften & locaties waar zij fotografeert. Corrine is een gerenommeerd (bruids)fotografe en wij, van bruidslocaties.nl, zijn groot fan van haar werk.Corrine heeft veel awards gewonnen zoals:

- Master fotograaf bij Master Photographers Network
- Brons award MPN 2013
- Drie trouwfotoawards van onzetrouwfotograaf 2013
- Winnaar bruidsfotoaward 2014
- Zilver award MPN 2014
- Eervolle vermelding MPN award 2015
- Zilver fotograaf 2015
- Wedisson Award 2015


Corrine stelt zichzelf voor:

Naast dat ik bruidsfotograaf ben, ben ik ook bedrijfsfotograaf, maar bruidsfotografie is wel mijn hoofdtak in de fotografie. Elke bruiloft is anders en elke bruiloft vind ik echt te gek om te doen. De bruidsfotografie die ik maak is niet heel alledaags, ik werk graag met spannend licht, dat kan bestaand licht zijn, maar ik werk ook erg graag met flitslicht. Dat flitslicht gebruik ik dan wel los van de camera zodat de mogelijkheden ineens veel mooier, spannender en uitdagender worden.

Bijzondere bruidsfotografie, ik ben er gek op, daarom is voor mij elke bruiloft weer een uitdaging en het is ook keihard werken. Elke keer ga ik op zoek naar bijzondere hoeken, mooie composities, mooi licht waardoor uitdagende en bijzondere foto’s ontstaan.

Gelukkig is daar ook een markt voor. Het is te gek als bruidsparen bij me komen voor een intakegesprek en mijn werk verbluffend vinden. Een mooier compliment kan je niet krijgen, dat is waar je het voor doet!

Belangrijke aspecten die je op een bruiloft tegenkomt zijn emoties, of er nu hard gelachen of gehuild wordt maakt me niet uit, alle emoties zijn welkom, laat het maar zien. Ook kleur kan ook een prachtige rol spelen op je bruiloft, zeker als die kleur (of kleuren) vaker terugkomen op de dag. Maar het allerbelangrijkst is wel dat je als bruidspaar (en uiteraard ook de gasten) genieten van deze dag. Je trouwdag vliegt om, dus geniet intens van ieder moment. Hoe meer jullie genieten hoe geweldiger ik het vind om het allemaal vast te leggen. Maar daar ben ik dan ook bruidsfotograaf voor!

Wil je nog meer zien van mijn werk, kijk dan op mijn website www.corrinep.nl of www.bruids-fotograaf.eu en geniet mee van het portfolio en diverse blogs van heel veel verschillende bruiloften die ik inmiddels heb gefotografeerd.

Hier al een klein voorproefje van mijn werk:

Plaats een reactie!

 • AbertAdamb 16-08-2022

  коли закінчиться війна в україні 2022 екстрасенси <a href="http://bitly.com/skilky-shche-bude-tryvaty-viyna-v-ukrayini">в той день коли закінчиться війна</a> коли закінчиться війна в україні 2022 передбачення

 • AbrtAdamb 16-08-2022

  The Batman <a href="http://bitly.com/betmen-2022-film">Бетмен онлайн</a> Дивитися Бетмен

 • AbrtAdamb 16-08-2022

  http://bit.ly/legenda-destan-vse-serii

 • AbrtAdamb 16-08-2022

  http://bit.ly/legenda-destan-vse-serii

 • AbrtAdamb 16-08-2022

  http://bit.ly/legenda-destan-vse-serii

 • AbrtAdamb 16-08-2022

  http://bit.ly/legenda-destan-vse-serii

 • AbrtAdamb 16-08-2022

  <a href="https://t.me/filmfilmfilmes/16">Человек-паук Вдали от дома</a>

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties