Al eens gedacht aan een originele en unieke Etsy-bruiloft?

Je bruiloft plannen kan op talloze manieren. Dat is uiteraard afhankelijk van je budget maar ook van de stijl waar je van houdt. Een van de manieren om je bruiloft van begin tot einde te organiseren is via Etsy. Op deze website vind je creatieve en originele vintage en handgemaakte spullen van aanbieders over de hele wereld. Goed voor de creatieve markt en natuurlijk ook je portemonnee. Lees hier wat Etsy zoal te bieden heeft.

Etsy biedt je alles om je huwelijksfeest van begin tot einde te organiseren. Van uitnodigingen tot, echt waar, je trouwjurk! Alles wat je via Etsy koopt, is uniek en origineel en gemaakt door mensen die er hun hart en ziel in gelegd hebben. Je koopt niet zomaar een of andere tweedehands tafeldecoratie of bruidssluier. Het zijn creatieve en unieke stukken. We lichten een paar categorieën voor je uit.

Handgemaakte uitnodigingen
Hoe origineel is het om je gasten uit te nodigen met een handgemaakte uitnodiging, misschien wel gemaakt door een kunstenaar uit Italië? De ontwerpen lopen uiteen van klassiek tot modern, sommige met veel franjes en andere met iets ludieks als een vinyl plaat. Er is ongelofelijk veel keuze. Ook complete setjes worden aangeboden, bijvoorbeeld met een aparte rsvp-kaart of de routebeschrijving. Ook tweetalige uitnodigingen voor de internationale gasten is geen enkel probleem.

Originele tafeldecoratie
De creatieve aanbieders hebben veel origineels bedacht om de tafel te bekleden. Bijvoorbeeld attributen om de zitplaatsen aan te geven. Met gepersonaliseerde sleutels, glazen of kussentjes. Het is teveel om op te noemen. We raden je aan zelf een kijkje te nemen. Ook op het gebied van bruidstaarttoppers vind je allerlei creatiefs.

Een echte Etsy-bruidsjurk
Alle bruidskleding kun je op Etsy vinden. Dus ook het pak voor de man, de jurk voor de (schoon)moeder en voor de bruidsmeisjes. En natuurlijk jouw trouwjurk. Je kunt kiezen voor een vintage of handgemaakte jurk in verschillende prijsklassen. Al zijn ze wel een stuk goedkoper dan wanneer je een trouwjurk in de winkel koopt. Het is natuurlijk een beetje spannend om een jurk online te kopen, omdat passen niet kan van een ontwerper die misschien wel in het buitenland zit. Zorg dat je goed persoonlijk contact onderhoudt en regelmatig met hem of haar communiceert. Maar velen gingen je al voor, dus lees ook de reviews. Dat kan helpen.

En dan….de ringen!
Beetje onwennig misschien, maar ook je verlovings- en/of trouwring kun je bij Etsy vinden. Verwacht geen simpele gouden trouwring. Wel vind je veel aparte ontwerpen van bijvoorbeeld verschillende materialen, met steentjes of gravures. Ook bijzonder zijn de sets aangeboden worden, zoals bijpassende ringen waarvan eentje er een trouwring is.

Met Etsy kun je je complete huwelijksfeest organiseren. Je bent gegarandeerd van originele en unieke ideeën voor een vriendelijke prijs. Wie wil dat nou niet? Bovendien stimuleer je de creatieve markt flink met Etsy-aankopen. Zeker weten dat je een trend zet!

Foto: Maria Panayiotou

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties