Bijzondere huwelijksaanzoeken in juli 2016

Er zijn vele manieren om je grote liefde ten huwelijk te vragen. Verras je vriend of vriendin bijvoorbeeld met mooie kaarsen en romantische muziek. Of misschien ga je als ultieme romanticus op je knieën in Venetië of bovenop de Eiffeltoren. Sommige mensen doen wel op een heel bijzondere manier een huwelijksaanzoek. Een poging die soms goed afloopt, maar ook wel eens mislukt. Misschien haal je inspiratie uit deze bijzondere huwelijksaanzoeken van afgelopen maand!

Romantische tijdscapsule
Canadees Troy Reddington weet precies hoe je een perfect huwelijksaanzoek moet doen. Hij deed er maar liefst vijf jaar over om het te bedenken. Het bijzondere verhaal van Troy en zijn grote liefde Jennifer begon een paar jaar geleden, toen ze gingen kamperen. Het stelletje besloot tijdens hun romantische samenzijn in de bossen van Ontario een tijdcapsule te maken van een pindakaaspot. Daarin stopten ze alle liedjes die ze mooi vonden. Ook hun mobiele telefoons en een lijstje met dromen voor de toekomst werden in de pot gestopt.

Vijf jaar later…
Vijf gelukkige jaren verder besloot Troy om zijn vriendin opnieuw mee te nemen naar het eiland. Nu om haar ten huwelijk te vragen, want hij was er inmiddels van overtuigd dat Jennifer de liefde van zijn leven was. Op het moment dat ze de tijdscapsule wilde opgraven, verraste de romantische Troy haar volkomen. Om drie uur ’s nachts had hij de pot namelijk al opgegraven, en vervangen voor een nieuwe. Vervolgens had hij er een briefje ingestopt met de tekst: ‘Wil je met me trouwen?’.

Hit op internet
Het bijzondere huwelijksaanzoek van Troy is inmiddels een grote hit op internet. Natuurlijk zei de emotionele Jennifer vol overtuiging ‘ja ik wil’. Dat is nog eens een romantische toekomstige echtgenoot!

Er zijn echter ook huwelijksaanzoeken die laten zien hoe je het vooral niet moet doen…

Origineel huwelijksaanzoek
De Amerikaanse Jesse Puryear en Alexandra Love (what’s in a name) zijn al jaren heel gelukkig samen. Op een dag besloot Jesse dat het tijd werd voor de grote stap: hij zou op de knieën gaan voor zijn mooie vriendin. De beste man ging voor de originaliteitsprijs en besloot Alexandra tijdens het raften ten huwelijk te vragen. Maar zoals je weet is een wilde rivier misschien niet de meest rustige locatie voor een romantisch moment. In eerste instantie leek het plan helemaal geslaagd. Jesse haalde de ring tevoorschijn, en Alexandra antwoordde volmondig ‘ja’.

Raften en romantiek gaan niet samen
Het mooie moment werd echter ruw verstuurd toen de raft de Ococee River in de staat Tennessee bereikte. Plotseling werd de rivier zo wild dat de bruidegom-in-spé de ring prompt uit zijn handen liet glippen, zo de rivier in! Gelukkig leefde het stel uiteindelijk toch nog lang en gelukkig. Na een flinke zoektocht werd de ring namelijk teruggevonden in de raftboot. Hopelijk wordt het huwelijksleven van dit stelletje iets minder zenuwslopend…

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties