info@corrinep.nl
Corrine PonsenBruidsfotograaf

Als ze er zijn, stelen ze de show » Bruidskinderen

Bruidskinderen zijn niet altijd te vinden op een bruiloft, maar als ze er zijn, kunnen ze de show stelen (of niet) Bruidskinderen maken vaak onverwachte bewegingen en expressies. Dat maakt het ook leuk ze te fotograferen. Vaak hebben ze het niet in de gaten dat ze gefotografeerd worden, maar soms ook duidelijk wel!Als er geen bruidskinderen zijn op een bruiloft kan dat zijn dat het bruidspaar liever hun bruiloft zonder kinderen viert, dat is dan een bewuste keuze. Het kan ook simpelweg komen doordat de gasten en bruidspaar (nog) geen kinderen hebben. Het is een feit dat als je je bruiloft viert en er zijn bruidskinderen aanwezig dat de locatie ook geschikt moet zijn. Denk bijvoorbeeld dat de trouwlocatie liever niet aan een drukke weg ligt of dat die omringt is door water. Het zou wel heel naar en triest zijn als er wat met 1 van de kinderen gebeurt. Een nanny inhuren is uiteraard ook een optie, het is fijn als het bruidspaar en hun gasten heerlijk van hun trouwdag kunnen genieten zonder zich te bekommeren over de kinderen.

Een paar van mijn favorieten foto’s van kinderen zijn wel de grappige momenten, bruidskindjes met een vinger in hun neus, die snoepen van de bruidstaart, maar ook boze kindjes of juist kinderen die mij heel aandachtig bestuderen vind ik prachtig. Geniet mee van een paar foto’s van bruidskinderen die ik de laatste maanden heb gefotografeerd.

Meer trouwfoto’s vind je op mijn website www.corrinep.nl

Plaats een reactie!

  • AbertAdamb 16-08-2022

    скільки триватиме війна <a href="http://bitly.com/skilky-shche-bude-tryvaty-viyna-v-ukrayini">коли закінчиться війна в україні</a> скільки триватиме війна в україні 2022

  • AbrtAdamb 16-08-2022

    <a href="https://t.me/filmfilmfilmes/16">Человек-паук Вдали от дома</a>

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties