Bruidsjurkentrends voorjaar 2018, bekijk ze hier!

Heb je nog inspiratie nodig voor een mooie trouwjurk? Lees hier de trends voor 2018

Bij je trouwdag hoort nou eenmaal de allermooiste bruidsjurk. Eentje waar je trots op bent en waar je je goed in voelt. Een mooie trouw-outfit snoept meestal een behoorlijk deel van het trouwbudget weg en is toch echt wel een van de hoogtepunten van de dag. Belangrijk dus om er wat tijd en energie in te stoppen. En wees eerlijk, oh’s en ah’s horen we allemaal graag!

Misschien heb je allang een duidelijk beeld in je hoofd hoe je bruidsjurk eruit gaat zien. Dan is het gemakkelijk kiezen in de bruidswinkel. Voor degenen die nog wat inspiratie kunnen gebruiken of willen weten wat de laatste nieuwe trends zijn, kijk hieronder naar de foto’s van de Bridal Fashion Week 2018 in New York en lees over de must have accessoires. Vast een tipje van de sluier...het is zeker niet allemaal wit komend jaar!

Een mooie cape kleedt aan
De trend die bij alle ontwerpers in een of andere vorm terug te zien is: de cape! Variërend van een lange koninklijke sluier tot een kort bedrukt capeje. Of zelfs een opvallende met veren. Het ziet er prachtig en stijlvol uit.


Collectie Alexandra Grecco en Vera Wang

Heel gedurfd…een zwarte outfit!
Hou je van zwart en wil je eens iets heel anders? Dan kun je in 2018 je gang gaan. De nieuwe trend is zwarte accessoires als een lint of een haarband, of zelfs de hele jurk. Hiermee weet je zeker dat je oh’s en ah’s te horen krijgt..

Als je toch iets anders dan wit wilt en zwart too much vindt….
Dan is blauw een optie. De ontwerpers van deze bruidsjurken kozen voor ijsblauw met veel kant- en bloemdessin. Wij vinden het een beetje aan de koele kant.


Collectie Vera Wang en Reem Acra

De hoge nek voor de kuise look
Ook veel gezien op de catwalk zijn jurken met een hoge nek en veel kant. De stijl heeft een beetje weg van cowboyvrouwen in de Amerikaanse saloon. Keurig!

Lang, kort, halflang – alles kan
Volgens de trends van 2018 kan echt alles. Helemaal lang, net over de knie, net of veel boven de knie. Voor kort en achter lang. Laat je inspireren!

En dan nu…de bruidsbroek
Als de ontwerpers het voor het zeggen hebben, dan mag een broek komend jaar absoluut. Broekpakken, jumpsuits, keurige snit of hippie wijde pijpen. Lekker comfortabel en heel origineel!


Collectie Gemy Malouf, Carolina Herrera en Peter Langner

Schattig of juist uitbundig: de strik
Met een mooie strik kun je een eenvoudig jurk een boost geven of een grappig twist. Lange soepele strikken kunnen heel elegant zijn. Kijk zelf.

Franjes – hoe leuk!
Misschien niet iets wat je bij een bruidsjurk voorstelt, eerder bij een frivole partyjurk. Maar toch kunnen franjes je jurk een speelse en tegelijkertijd elegante look geven.

Handschoenen maken het helemaal af
Beetje gedurfd misschien, maar handschoenen maken het geheel bijzonder stijlvol af. Lange of korte handschoenen, dat maakt niet uit.

De off-shoulder – ook een trend in bruidsjurken
Hou je toch van wat meer bloot dan van capejes of een hoge nek, dan is de zomertrend van afgelopen seizoen iets voor jou. De off-shoulderbruidsjurk.

Foto handschoenen Alyssa Greenberg. Jurken Naeem Khan en Alexandra Grecco.

Wil je nog meer foto's bekijken van de voorjaarscollectie 2018? Ga dan naar de website van Bridal Spring 2018.

Misschien heb je inspiratie opgedaan met deze impressie. Maar hou vooral je eigen stijl aan en kies waar je jezelf happy bij voelt. Dan ben je sowieso mooi!

Foto's: Bridal Spring 2018

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties