Webmasterwebmaster

De 10 mooiste trouwlocaties in de wereld

Als eenmaal het ja-woord is gevallen, is de volgende vraag natuurlijk: waar gaan we trouwen? Vraag je je af waar je nu het beste je bruiloft kan vieren rondom de wereld? Lees dan snel verder. Hier presenteren wij namelijk top tien mooiste bruidslocaties ter wereld. En de meest stijlvolle resorts op de meest adembenemende trouwlocaties. We ontdekten een paar die ongetwijfeld indruk op jou en jouw echtgenoot zullen maken, en zelfs op chagrijnige schoonmoeders. We beginnen met de drie eerste trouwlocaties op een rijtje. Volgende keer gaan we verder met de volgende drie locaties. Houd deze site dus goed in de gaten.

Het tropisch eiland Langkawi in Maleisië
Wie gek is op Azië, kan goed terecht bij het luxueuze Tanjung Rhu resort op het mooie Maleisische eiland Langkawi. Als je hier je bruiloft boekt, zit je niet alleen op een toplocatie, maar krijg je ook echt een sprookjeshuwelijk. Compleet met traditionele kostuums, muziek, maaltijden, massages en een spabehandelingen. Je hebt ook de keuze om op diverse locaties te trouwen, kies je voor de weelderige tuinen van het resort of toch liever het hagelwitte strand? Is een Maleis thema toch niet helemaal jouw stijl? Geen nood. Het resort biedt het hele huwelijkspakket ook aan in volledige Chinese of Indiase stijl.

Bekijk de website eens voor meer informatie: www.tanjungrhu.com.my

Koh Samui in Thailand
Thailand is een droom voor zon, zee en strandaanbidders en spirituele zielen. Elders vind je amper een mix van bountyeilanden met helder blauw water met rotspartijen, luxueuze hotels en spiritualiteit. Het Rocky's Boutique Resort heeft een unieke locatie waar je een onvergetelijke bruiloft kunt hebben, namelijk een privé-eiland. Kijk je lief in de ogen op je huwelijksdag, terwijl boeddhistische monniken de huwelijksceremonie uitvoeren op het strand met Thaise muzikanten die op de achtergrond op de traditionele lange drums spelen. Na een conventionele waterzegening is er een Thaise dansviering, een buffet voor de gasten en een vuurspektakel van jongleurs. Uiteraard ontbreken bloemen en champagne niet in de bruidssuite van het resort als je gaat voor het Lotus Wedding Package.

Meer informatie? Zie www.rockyresort.com

Puerto Vallarta in Mexico
Puerto Vallarta in Mexico heeft het allemaal. Betaalbare all-inclusive hotelletjes, prachtige kustlijnen en een restaurantjes met culinaire hoogstandjes. Voeg daar excursies op zee aan toe waar je op zoek gaat naar majestueuze bultrug walvissen voor de kust en je hebt een bruiloftsdag die je je lang zult herinneren. Wil je deze zoogdieren echt graag op deze bijzondere dag toevoegen? Plan je huwelijk dan van december tot mei, dan heb je de grootste kans deze enorme zoogdieren voor de zwoele baai van Banderas te zien paren. Een aanrader van een hotel is Meliá Vacation Club Puerto Vallarta dat voorzien is van een weddingplanner die deze speciale dag in goede banen leidt.
Zie hier meer info: http://www.melia.com/en/hotels/mexico/puerto-vallarta/melia-vacation-club-puerto-vallarta/index.html

Deel 2 volg snel!

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
uw bruiloft begint bijz bruidslocaties.nl zoek unit duintden locatie in NL. Zoek een bruidslocaties