De nieuwste bruiloft trend: trouwen in sneakers!

Trouwen in een witte jurk hoeft allang niet meer. Er zijn genoeg bruiden die het tegenwoordig helemaal anders doen. Toch denk je bij een bruiloft waarschijnlijk niet direct aan sportschoenen. Bijzonder genoeg is dat juist op dit moment een echte trend aan het worden. Steeds meer verliefde stelletjes beloven elkaar het eeuwige jawoord op sneakers! Inmiddels houden diverse schoenenmerken zich bezig met het ontwerpen van een collectie bruidssneakers.

Nieuwe trend: comfortabele bruidssneakers
Onlangs trouwde een bruid in het Belgische in Antwerpen op sneakers. Het Bruidshuis in Antwerpen noemde het een ‘statement’. Deze bruid is echter niet de enige die de voorkeur geeft aan sneakers boven hakken. Er lijkt inmiddels sprake van een nieuwe trend: bruidssneakers! Veel bruiden kiezen voor deze schoenen vanwege het comfort. Ze willen volop genieten van de mooiste dag van hun leven. Niet iedere fijn lukt het om elegant op hoge hakken te lopen. Bovendien zijn veel vrouwen tegenwoordig even groot als hun man. Wanneer ze hakken dragen torenen ze boven de bruidegom uit. Dit maakt het dragen van hakken minder aantrekkelijk.

Het ontwerpen van bruidssneakers
Keds is een van de schoenenmerken die zich volop bezig houdt met bruidssneakers. Het werkt samen met designerlabel Kate Spade New York, zodat alleen de mooiste en beste bruidsschoenen op de markt komen. Het heeft inmiddels een mooie collectie van ruim dertig sneakers beschikbaar voor elke bruid. De sneakers zien er wel vaak iets netter uit dan gewoonlijk. Zo worden ze vaak gemaakt met kant en parels. Ook de witte glittersneakers met satijnen veters zijn erg populair onder de toekomstige bruidjes. Deze schoenen zien er
vaak even mooi als hakken. Overigens mag je het design ook zelf aanpassen. Zo zou je bijvoorbeeld het geborduurde tekentje achter op de sneaker kunnen laten vervangen door de trouwdatum. Uiteindelijk moet het plaatje gewoon kloppen, en dat lukt volgens veel bruiden ook prima op sneakers!

De meest opvallende trouwtrends van 2018
Hou bij het bestellen van deze bijzondere trouwschoenen altijd rekening met de levertijd. Wees ruim op tijd, want het is natuurlijk erg zonde wanneer je schoenen pas na de bruiloft worden bezorgd. Bruidssneakers zijn overigens niet de enige opvallende trouwtrend dit jaar. Alles mag opvallend zijn in 2018! Zo dragen steeds meer bruiden opvallende oorbellen. Hetzelfde geldt voor bruidsboeketten. Deze zijn zeer kleurrijk. Dit jaar zijn witte en romantische kornoeljebloemen bijvoorbeeld helemaal in. Voordeel van deze bloemen is dat ze perfect passen bij bruidsjurken. Ook in dat opzicht lijkt er sprake van een nieuwe trend. Steeds meer vrouwen dragen namelijk bruidsjurken met pofmouwen omdat dit elegant is en tegelijkertijd iets meer bedekt.

Matchende tatoages in plaats van ring
Erg bijzonder is dat de trouwring steeds vaker plaats maakt voor matchende tatoeages. Veel stelletjes besluiten om samen een tatoeage te nemen omdat je zelf kunt bepalen hoe het er uit komt te zien. Het is daardoor nóg persoonlijker dan een trouwring. Bovendien is een tatoeage de ultieme vorm van commitment.

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties