Deze trouwdecors en decoraties passen perfect bij 2018!

Geef je binnenkort het ja-woord, maar ben je nog op zoek naar het perfecte trouwdecor? Dan is het altijd handig om te kijken naar de trends van dit moment. Bepaalde decors en decoraties kunnen namelijk ontzettend inspirerend zijn. Geef er vervolgens je eigen draai aan en je beleeft een unieke bruiloft met een uniek decor! Hoe kun je jouw bruiloft nog meer vrolijk aankleden?

Groen is helemaal in
Groen is op dit moment dé kleur op bruiloften. Nee, daarmee bedoelen we niet dat de bruid en bruidegom in het groen aan het altaar moeten verschijnen. Het gaat hier om planten en bloemen die gebruikt worden als decor. Op de muren van trouwlocaties en partytenten kom je steeds vaker prachtige installaties vol bloemen en planten tegen. Je zet daarmee letterlijk de bloemetjes buiten! Bovendien ziet de trouwerij er door al het groen zeer vrolijk uit.

Kleurrijke uitnodigingen
Ben je niet zo’n van groen? Dan zijn er genoeg andere leuke thema’s en kleuren te bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van navy blue? Dit is een prachtige, elegante en tijdloze kleur waar je veel mee kunt doen. Verstuur bijvoorbeeld de uitnodigingen in navy-blue. Tegenwoordig wordt ook voor bruiloftsuitnodigingen alles uit de kast getrokken. Alleen papier gebruiken is zo 2017! Steeds vaker worden er allerlei knutselmaterialen gebruikt om een zo creatief mogelijke uitnodiging te creëeren. Denk bijvoorbeeld aan stof, leer en metaal. Hopelijk mag het eindresultaat er zijn. Met een mooie bruiloftsuitnodiging maak je de gasten zeker enthousiast!

Grote ballonnen met glitters
Ballonnen zijn op dit moment helemaal hip. Tijdens een bruiloft worden er ballonnen in allerlei kleuren losgelaten. Het gaat hier natuurlijk niet om simpele ballonnen. Bruidsparen kiezen steeds vaker voor opvallende ballonnen die bijna kunstwerken opzich zijn. Vaak zijn ze enorm groot en zitten ze onder de glitters. Naast navy blauw zou je ook ballonnen met metallic kleuren gemengd met crèmewit kunnen gebruiken. Ook deze kleur is namelijk helemaal in!

Gewaagde kleuren zijn helemaal in
De tijd dat wit de toon sloeg op bruiloften is allang voorbij. Opvallende en wilde kleuren is helemaal 2018. Bruid en bruidegom komen steeds vaker in allerlei gewaagde kleuren naar het altaar. Natuurlijk is wit op een bruiloft nog steeds mooi, maar met een beetje kleur aanbrengen is niets mis. Je kunt het natuurlijk prima met elkaar combineren!

Nog even genieten op de afterparty
Een bruiloft is niet compleet zonder een afterparty. Je kunt de liefde immers niet genoeg vieren! Het is vaak een feest op een eigen locatie. Je kunt de afterparty zo groot maken als je zelf wilt. Een bandje inhuren is bijvoorbeeld altijd een goed idee. Het leuke aan een afterparty is dat je nogmaal kunt vieren dat je getrouwd bent. Ook is er tijd om nog even na te kletsen met de bruiloftsgasten. Samen geniet je nog een keer na van een onvergetelijke bruiloft met een prachtig decor!

Plaats een reactie!

  • Sharon Connal 11-06-2023

    Dear bruidslocaties.nl webmaster, Keep up the great work!

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties