Het huwelijk van het jaar: Prins Harry trouwt met Meghan Markle

Vandaag vindt hét huwelijk van het jaar plaats in Windsor Castle. Daar trouwt de Britse prins Harry (33) met de Amerikaanse actrice Meghan Markle (36). Het dolverliefde stelletje trouwt om precies 12.00 uur in de St. George’s Chapel. Na afloop maken Harry en Meghan een rijtour door de plaats Windsor. Hoe ziet het programma er verder uit?

Live te volgen bij de NOS
Op dit moment zitten waarschijnlijk miljoenen mensen uit de hele wereld voor de televisie om te kijken naar het huwelijk van het jaar. In Nederland is het vanaf 12.15 uur te volgen op NPO 1. Presentatrice Amber Brantsen bespreekt alle huwelijksdetails met NOS correspondenten Hieke Jippes en Tim de Wit. Je kunt de huwelijksceremonie ook volgen via de NOS app en de livestream op www.nos.nl.

Radioprogramma op NPO 1
Royalty liefhebbers moeten tussen 12.30 uur en 14.30 uur zeker luisteren naar NPO 1. Tijdens de radio uitzending praat Winfried Baaijens samen met royalty kenners Vanessa Lamsvelt en Jort Kelder over alle ins- en outs van de koninklijke bruiloft. Verslaggever Kysia Hekser en correspondent Susan van Kleef praat het drietal ondertussen live bij over de gebeurtenissen bij Windsor Castle.

Live uitzending op BBC 1
Misschien kijk je voor een live verslag liever naar de Britten zelf. Zap in dat geval even naar BBC ONE, waar de live uitzending ruim voor de bruiloft begint. Net als bij het huwelijk van prins William en Kate Middleton zie je de ruim 600 gasten live Windsor Castle binnen lopen. Mooi moment om je kennis van koninklijke gasten even te testen!

Programma

Dit is het complete programma op de huwelijksdag van prins Harry en Meghan Markle:

- Om 12.00 uur Britse tijd, dus om 13.00 uur in Nederland, begint de ceremonie waarin prins Harry en Meghan Markle elkaar het ja-woord geven.
- Om 13.00 uur (14.00 uur in Nederland) rijdt het pasgetrouwde stel per koets door Windsor. De koets rijdt via Castle Hill door Windsor en gaat via de Long Walk weer terug naar St. George’s Chapel. Daar vindt een receptie plaats, gevolgd door een gezellig feestje die waarschijnlijk tot in de late uurtjes zal duren!

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
uw bruiloft begint bijz bruidslocaties.nl zoek unit duintden locatie in NL. Zoek een bruidslocaties