Het is zomer en dus hét moment voor een aanzoek op het strand!

Ben je van plan je lief een aanzoek te doen dat zij nooit zal vergeten? Dan zijn deze suggesties van aanzoeken op het strand deze zomer een aanrader! Heerlijke, romantische en soms zoetsappige aanzoeken, je komt gegarandeerd met een volmondig ‘ja’ terug. Boek een vakantie of plan op een zonnige dag in Nederland een middagje strand en laat je gaan. Enne, we gaan er in dit blog voor het gemak even van uit dat het de man is die het aanzoek doet, maar laat je als vrouw niet weerhouden…

Het strand en de zon lenen zich uitstekend voor een spectaculair en origineel huwelijksaanzoek. Met het blije gevoel door de zon en de zee kan het eigenlijk al niet meer misgaan. Lees hier een aantal ideeën hoe je het zand en het strand kunt gebruiken voor een origineel aanzoek. Bij sommige heb je misschien wat hulp van vrienden nodig.

Teken je boodschap
Dit is verreweg de gemakkelijkste manier voor een strandaanzoek: schrijf of teken het in het zand. Bereid je aanzoek voor door bijvoorbeeld een groot hart te tekenen of je aanzoek in het zand te schrijven”. Voor een romantische touch kun je het hart of de letters versieren met rozenblaadjes.

Hetzelfde, maar dan ’s avonds met kaarsjes
Nog mooier: je aanzoek bij zonsondergang! Plan het wat later op de avond zodat je je hart of aanzoek kunt omlijsten met kaarsjes.

Kleedje, tafeltje, bloemen, picknickmand
Ga op zoek naar een rustig plekje en richt een klein, gezellig picknickplekje in. Met bijvoorbeeld een kleed, een klein laag tafeltje, een bos rode rozen en natuurlijk een lekker flesje drinken en iets te eten. Romantischer wordt het niet.

Diner voor twee op het strand
Wil je het grootser aanpakken? Zet dan een tafeltje op het strand met twee stoelen. Gebruik veel kaarsjes en zorg dat je eten en drinken serveert. Of schakel een bekende of iemand anders in die jullie bedient zodat jij je hoofd bij de belangrijke zaken van die avond kunt houden.

Gedurfd: maak een troon voor haar
Hiermee wordt ze echt het middelpunt: vindt een plek waar je voor haar een stoel neer kunt zetten die je met bijvoorbeeld ballonnen versiert en waar je haar naartoe leidt alvorens je op je knieën gaat. Misschien vind je ergens een beschutte plek onder bomen of bij strandpalen die je kunt versieren. Daar kun je een knus plekje inrichten.

Maak een zandsculptuur
Heb je de tijd en de rust, bouw dan een zandsculptuur. Wees creatief en maak iets wat met jullie of de liefde te maken heeft. Je aanzoek kun je erin verwerken, net als kaarsjes voor het romantische effect. Je zult zeker indruk maken en niet alleen op je aanstaande!

Een aanzoek is altijd spannend, maar met een beetje voorbereiding en misschien wat hulp van vrienden wordt het een moment waar jullie nog vaak aan terug zullen denken. Denk er ook eens over of je je vrienden of misschien wel toevallige voorbijgangers in wilt schakelen om foto’s te maken. Mocht de middag of avond in een roes aan je voorbijgaan, dan heb je altijd de foto’s nog.

Foto: Ryan G. Smith

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties