It’s magic: je sprookjeshuwelijk in Disneyland Parijs!

Droom jij stiekem wel eens van een echt sprookjeshuwelijk? Met een sprookjeskasteel, je eigen Prince Charming en een prachtige prinsessenjurk in een magische omgeving? Nou, dat kan werkelijkheid worden! Sinds 2017 kun je trouwen in het sprookjesachtige Disneyland Parijs en er je gasten uitnodigen om samen jullie sprookjeshuwelijk te vieren.

Als nuchtere Nederlanders zijn we over het algemeen niet zo van ‘over de top’. Feestelijk mag, maar liever niet té. Het zijn dan ook nog vooral Britten en Fransen die sinds de start in 2017 voor een sprookjesbruiloft in Disney kiezen, maar steeds meer Nederlandse stellen hebben interesse. Je moet wel een aardige duit neerleggen, maar dan heb je ook wel een onvergetelijk huwelijksfeest voor jou en je gasten.

Kies je Disney-trouwpakket
Je kunt kiezen uit twee pakketten bij Disneyland Parijs: Romantic Wedding Collections en Royal Wedding Collections. Voor beide pakketten geldt dat je (ceremonieel) trouwt in een van de aangewezen locaties speciaal voor een huwelijk. Je kiest zelf de samenstelling van je magische trouwpakket.

Als je kiest voor een Disney-bruiloft en al je gasten naar Parijs af laat reizen, dan is het wel zo leuk te trouwen met alles erop en eraan, ondanks het kostenplaatje. Je kunt kiezen uit Disney’s Newport Bay Club aan het water of, een treetje hoger qua kosten, het Disneyland Hotel. Het hele feest is een en al Disney-thema tegen een Victoriaanse achtergrond. Dit zijn overigens ook de locaties waar je gasten kunnen overnachten. Er zijn ook andere plekken waar je kunt trouwen maar die zijn zonder overnachting.

Mogelijkheid drie is de meest romantische: trouwen in het Kasteel van Doornroosje. Dat is het ultieme Disney-gevoel met een sprookjesachtige magie waar je u tegen zegt. Wij denken dat je je hier wel iets bij voor kunt stellen!

Extraatjes voor het ultieme Disney-gevoel
Als onderdeel van het Romantic-pakket geldt dat je uit verschillende extra’s kunt kiezen om je feest op te leuken. Wat dacht je van bijvoorbeeld Mickey en Minney Mouse die er vrij rondlopen en je gasten entertainen. Of de dansvloer onveilig te maken met de figuren van Belle en het beest. Ook live muziek is een optie. Met een gespecialiseerde Disney Wedding Planner bespreek je al je wensen, van de locatie tot de gastronomie, decoratie en natuurlijk dat waar Disney voor staat: entertainment.

Hoe werkt het?
Nu vraag je je natuurlijk af: hoe gaat de ceremonie en het feest in zijn werk? De ceremonie en het feest vinden plaats buiten openingstijden. De plek van de ceremonie en het feest worden speciaal voor jullie gereserveerd en je hebt geen last pretparkgasten. Let wel: het aantal gasten dat je uit mag

Foto: Chuck P

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties