Let op: huwelijksaanzoeken vinden plaats met Kerst!

Wacht jij al een tijdje op een huwelijksaanzoek? Geef de hoop niet op. Want wie weet, vind je met Kerst een mooi doosje onder de kerstboom. Want volgens onderzoeken vinden de meeste huwelijksaanzoeken plaats met Kerst als er toch al een gezellige feeststemming heerst met familie en misschien vrienden bij elkaar . Hoop je dat dat gebeurt en wil je verrast worden? Lees dan niet verder. Ben je nieuwsgierig naar de meest voorkomende kersthuwelijksaanzoeken, lees dan hieronder wat je zou kunnen verwachten.

Volgens een Brits onderzoek vinden de meeste huwelijksaanzoeken niet op Valentijnsdag plaats zoals je zou verwachten, maar tijden de Kerst en specifiek op kerstavond. Ook al zijn er steeds meer vrouwen die zich aan het aanzoek wagen, het zijn toch nog steeds de meeste mannen die op de knieën gaan. En blijkbaar vooral met Kerst. De reden? Dat is niet duidelijk, maar waarschijnlijk omdat je als man meteen een mooi kerstcadeau hebt (de ring) en vanwege de intimiteit van het familiesamenzijn. Dit zijn een aantal veel voorkomende aanzoeken met Kerst, dus wees gewaarschuwd!

Ring onder de kerstboom
De meest voor de hand liggende manier is de ring die mooi verpakt is in een klein doosje en onder de kerstboom ligt of ergens verstopt in een ander kerstcadeau. Zodra jij hem uitpakt, gaat hij op zijn knieën en stelt de vraag.

‘Wil je met me trouwen’-hartje
Voor degene die het echt niet durft te vragen, zijn er allerlei manieren om het met geschreven woorden te vragen. Zoek daarom de kerstbal met ‘Will you marry me?’ Niet gevonden? Zoek dan verder en kijk op servetten, kerstversieringen, onderzetters, tafelkleden en andere kerstattributen die je vinden kunt.

Hij zegt het met lichtjes
Het is de tijd van de gezellige sfeer en vooral veel lichtjes. Grote kans dat opeens de kerstboom of de boom in de tuin verlicht is met ‘Wil je met me trouwen’ of ‘Ik hou van je’. Romantischer kan bijna niet.

Dichten en rijmen
Bij je kerstcadeau vind je dit keer een lang gedicht met heel veel redenen waarom jij zo speciaal bent om te eindigen met, je raadt het al, ‘Wil je met me trouwen?’

Voor de echte durfal
Er zijn mannen die heel zeker zijn van hun zaak en meteen antwoord willen. Ze gaan te midden van alle familie en vrienden op hun knieën en stellen DE vraag. Het voordeel is dat iedereen het meteen weet en onderdeel van het feestgevoel is en dat je als aanstaande vast niet nee durft te zeggen. Waar waarom zou je ook? Het wordt een onvergetelijke Kerst. Hohoho!

Is straks kerstavond voorbij en ben je niet gevraagd of heb je het zelf niet aangedurfd? Dan is volgens het onderzoek je kans nog niet verkeken. Kerstavond staat inderdaad op één, maar ook Kerst zelf kan prima gebruikt worden om een mooi aanzoek te plannen. En mocht dat nog allemaal op niets uitlopen, niet getreurd, dan is er nog Valentijnsdag als een speciale dag voor een huwelijksaanzoek.

Iedereen ogen en oren open en vast een Vrolijke Kerst!

Foto: www.brilliantearth.com

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties