Een tuk tuk als trouwauto

Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk zo origineel mogelijk zijn. Denk aan een prachtige locatie, een onvergetelijke bruidsjurk en een mooie trouwauto. Een tip: verruil de standaard trouwauto eens in voor een tuktuk. Ja je leest het goed: een heuse fietstaxi die het bruidspaar in de buitenlucht naar hun plaats van bestemming brengt.

Onvergetelijke indruk
Misschien ben je wel eens in Azië geweest. De tuktuk is daar een onmisbaar onderdeel van het openbaar vervoer. Op de openbare wegen vind je deze fietstaxi’s werkelijk overal. In Nederland vind je ze echter alleen tijdens speciale gelegenheden. Als bruidspaar maak je er bijvoorbeeld een onvergetelijke indruk mee. Waarschijnlijk kijkt iedereen wel even om. Zo trek je op de mooiste dag van je leven even flink de aandacht!

Geweldig vervoermiddel op je mooiste dag
De tuktuk is om verschillende redenen een geweldige trouwauto. Zo rij je met deze fietstaxi veel sneller ergens naar toe. Het is namelijk minder groot dan een gewone auto. Zodoende kun je overal tussendoor. Bovendien zit je in een tuktuk in de buitenlucht. Het is dan ook een geweldig vervoermiddel wanneer je trouwt op een warme dag. Terwijl het zonnetje hoog aan de hemel schijnt, geniet je samen van een mooie rit.

Milieuvriendelijk
Tuktuks zijn behoorlijk milieuvriendelijk. Een fiets is immers een veel minder grote belasting voor het milieu dan de auto. Bovendien hoef je geen medelijden te hebben met de chauffeur, die flinke afstanden moet fietsen. Tegenwoordig zijn er namelijk zelfs elektrische tuktuks beschikbaar. Ook rijden ze soms op benzine of diesel. Helaas is dit wel een belasting voor het milieu.

Schitterende Italiaanse tuk tuk
In Nederland kun je bij verschillende organisaties een tuk tuk als trouwauto regelen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij ‘My Tuk’. Deze heeft al ongeveer 10 jaar 999 tuktuks beschikbaar in prachtige blauwe en witte Italiaanse modellen. Deze reden in de jaren ’60 als taxi rond in Italië. Hoewel niet Aziatisch, maak je ook met deze tuk tuks een onvergetelijke indruk op je trouwdag.

Zuinige trouwauto
Een Italiaanse tuk tuk is zeker het overwegen waard. Het is namelijk een stuk zuiniger dan de Aziatische variant. Het vormt dan ook een minder grote belasting voor het milieu. De Italiaanse variant weegt 400 kilo en rijdt op een een zuinige cilinder dieselmotor. De Aziatische tuk tuk weegt ruim 800 kilo, en is een stuk minder zuinig.

Extra feestelijk
Ook erg leuk aan de tuk tuk als trouwauto is dat je het met allerlei slingers en bloemen kunt versieren. Zo maak je een extra feestelijke indruk op de mooiste dag van je leven. Vergeet vooral niet om er een paar mooie foto’s van te maken! Bovendien is het huren van deze trouwauto niet ontzettend duur. Voor 50 euro per uur inclusief BTW heb je al een prachtige en originele trouwauto.

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties