Hoe een Tweet over Pokémon leidde tot een sprookjesachtige bruiloft

Pokémon is op dit moment het gesprek van de dag. Je hoeft maar op straat te lopen, en je komt groepjes tegen die op zoek zijn naar figuurtjes als Pikachu, Eevee en Bulbasaur. Maar wist je dat Pokémon ook kan leiden tot echte liefde? De Britse Jonathan O’Brien en Victoria Carlin bewijzen het. Een tweet van Jonathan over Pokémon leidde tot een digitale romance. Een paar dagen geleden luidden de huwelijksklokken.

Liefde via social media
Social media is een nieuwe manier om de liefde van je leven te vinden. Zo zijn er stelletjes die met elkaar in contact raakten door het posten van een bepaalde foto op Instagram. Ook door Twitter en Facebook ontstaat er soms iets moois. Heel soms komen er zelfs huwelijken uit voort. Het verhaal van Jonathan en Victoria uit Groot-Brittannië is wel heel bijzonder. Jonathan tweette vier jaar geleden een berichtje op het account van boekwinkel Waterstones uit Londen, waar hij destijds werkte:Het begin van een romance
Misschien niet een tweet waar iedere vrouw voor in katzwijm zou vallen. Het hart van Victoria Carlin ging er echter sneller van kloppen. Ze besloot een berichtje terug te sturen naar de adonis en Pokémon fan:
Afspraakje
Het bijzondere koppel stuurde enkele berichtjes over en weer. Zo discussieerden ze over wie nu de beste Pokémon was. Uiteindelijk besloten de twee om een afspraakje te maken om er verder over te praten. Met een paar donuts als lekkernij bezocht Victoria de boekwinkel waar Jonathan werkte. Het doet inderdaad een beetje denken aan Julia Roberts en Hugh Grant uit de film 'Notting Hill'. Net als in de film bleek het liefde op het eerste gezicht. Na de eerste kennismaking brachten Jonathan en Victoria de hele avond gezellig door in een cocktailbar. Ultieme romanticus Jonathan had zelfs het boek ‘The Wizard of Oz’ meegenomen voor Victoria, omdat ze dol is op de film.

Speciale huwelijksgast
Jonathan’s idee om een boek mee te nemen bleek een goede zet. Vier jaar later waren de twee Pokémon fans nog steeds heel gelukkig samen. Een paar dagen geleden stapten ze in het huwelijksbootje in Londen. De twee beleefden een sprookjesachtige bruiloft. En geloof het of niet, als speciale gast verscheen er zelfs een heuse ‘Jinx’ op de bruidslocatie!

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
uw bruiloft begint bijz bruidslocaties.nl zoek unit duintden locatie in NL. Zoek een bruidslocaties