info@corrinep.nl
Corrine PonsenBruidsfotograaf

Een echte strandbruiloft

Een echte strandbruiloft, dat is waar ik als bruidsfotograaf best wel warm voor loop. Nederland heeft een flinke kustlijn en aan die kustlijn zijn van noord tot zuid de meest fantatische strandpaviljoenen te vinden. Heel veel strandlocaties bieden dan ook pakketten aan om je bruiloft op of aan het strand te vieren.

Ik vind persoonlijk dat het niet uitmaakt wat voor weer het is als je trouwt op het strand, maar de meeste bruidsparen hebben het liefst een zonnetje op hun trouwdag. Toegegeven zon en strand passen heel goed bij elkaar. Maar als het 30 graden is en je trouwt in de volle zon op het strand, kan dat ook wat minder comfortabel zijn. Het nadeel van heel warm weer is ook dat het dan druk op het strand is. Kortom organiseer je een strandbruiloft dan weet je nooit hoe het er precies uit komt te zien. Ik heb zelf als bruidsfotograaf diverse strandbruiloften mogen fotograferen en daardoor ook diverse weersomstandigheden meegemaakt. Volle zon op het strand met 30 graden, maar ook 15 graden en regen en storm. En geloof me het levert allemaal toffe beelden op. Bij de zonsondergang is fantastisch om nog een korte fotoreportage op het strand te maken, maar ook een knalblauwe lucht is gaaf, evenals dreigende wolken. Doordat het zand als een grote reflector dient is het licht op het zand erg mooi. Ik ben dus best wel fan van een strandbruiloft ongeacht of je binnen of buiten trouwt en wat voor het weer is.

Een strandbruiloft is ontspannend omdat het een vakantiegevoel geeft en is daardoor bijzonder feestelijk. Combineer het met een sjiek diner of een gezellige bbq met aansluitend een fantastisch feest.

In de bruidstaart en het bruidsboeket kan je bijvoorbeeld het strandthema in terug laten komen.

En mocht je nog op zoek zijn naar een fotograaf voor je strandbruiloft, dan hou ik me uiteraard aanbevolen!
www.corrinep.nl


Met vriendelijke groet,

Corrine

Plaats een reactie!

  • AbertAdamb 16-08-2022

    скільки триватиме війна в україні <a href="http://bitly.com/skilky-shche-bude-tryvaty-viyna-v-ukrayini">коли закінчиться війна</a> коли закінчиться війна в україні передбачення

  • AbrtAdamb 16-08-2022

    <a href="https://t.me/filmfilmfilmes/22">Главный герой</a>

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties